Azoospermie - cap 8 -
Raspunsuri - Pagina 15
anes spune:
pisix faptul ca psihic esti bine, este grozav. Starea emotionala pozitiva ajuta mult demersurilor pe care le faci. Sa fie cu noroc luna aceasta 
pisix spune:
anes- hai ca esti penala, asaaaa, bine sa pui piciorul in prag si sa punctezi. Si la drept vorbind, ai dreptate, cand e de tras, trebuie sa traga doi, nu doar unul...
Merci de urari, sunt pe vaaal !
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
Iyoana spune:
Pisix, multumesc de informatia despre biopsie
Iti dai seama ca nu-l lasam pe el sa conduca din Bucuresti pana la Pitesti.
Eu chiar i-am propus sa-l duc toata saptamana care va urma la serviciu cu masina si sal iau. Sunt fata draguta, cand e vorba de gasit
![]()
Asa ne-a spus si dna dr. Matei, ca nu e o interventie dificila si ca nu o sa aiba o convalescenta grea sau lunga. Multumesc pentru pontul cu calmantele! ![]()
Asa m-am bucurat cand ai scris ca astepti luna noiembrie din iulie...ce frumos!
Eu stiam ca Dipherelinul e folosit pentru inhibarea ovarelor, deci nu functioneaza, sper sa nu spun prostii. Despre estradiol, n-am nici cea mai vaga ideee, din pacate!
Anes bafta maine la control!
Si... cu atitudine, fetele ca altfel mai vedem noi copii...

Pup toate fetele optimiste si astept vesti bune de la voi!
pupici!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

pisix spune:
Iyoana - uups, nu stiam ca esti din Pitesti ![]()
Pfii, chiar ca esti super-fata dar nu va fi cazul ... Se reface imediat. Sa respecte instructiunile (sa ia antiinflamatorii, sa tina ghiata, etc) si a doua zi e pe picioare. Putin cracanat dar mai mult din precautie, nu de durere ...dar cu masina va putea merge.
Stiu cum e sa ai nevoie de info, si eu asa mai intrebam pe toata lumea inainte de bio, ca-mi era frica .Noroc cu fete dragute de pe-aici care m-au asigurat ca e ok.
Of, vei vedea cat de frumoasa e intalnirea cu dr dupa bio, cand incepi sa faci planuri. Prima oara dupa diagnosticul de azoo cand iti permiti sa faci planuri.
Dr Dracea s-a pus la mintea noastra si ne-a calculat cand sa-l concepem ca sa iasa Leu, am glumit ca-l programam si ce ochi sa aiba si sa fie fetita...A fost cea mai draguta vizita la un doctor ever ! Ne-a povestit o gramada despre inhibare, stimulare, protocoale ...dar eu n-am retinut nimic (cred ca se vede
) decat ca in noiembrie va fi luna Bebe. Asa ca de aceea am asteptat luna asta si am asteptat tratamentul si totul e o experienta asa incitanta.
Iti doresc sa o traiesti cat mai curand. Si tuturor fetelor de altfel ...
Am aflat ca diphereline e un fel de inhibare si ca gonalul practic e pt stimulare. Sunt insa un pic in ceata cu altceva: eu pe reteta aveam 20 fiole de gonal si din cate am calculat eu de pe instructiunile d-nei doctor, de fapt voi face vreo 10 zile ...
In fine, luni ma duc la eco si atunci ma dumiresc.
Pup toate fetele simpatice si va doresc o zi minunata !
Sunt pe vaaal(Z 8 de Diphereline)! 
PisiX,
Iyoana spune:
Pisix, si eu sunt pierduta in Diphereline, Gonal, Estradiol, Progesteron etc.... si atatea, si atatea... 
Cand le citesc pe fetele de la FIV cat sunt de super, stiu toate alea, toate medicamentele ce si cum, isi fac singure injectiile, eu am toata admiratia
. O sa le invat si eu, trag speranta!
Off, ce ma mai incurajezi tu, multumesc!
Trebuie sa fie bine si pentru noi, sau cum zice Miki
sa rasara soarele si pe stradutele noastre, oricat de prafuite ar fi ele!![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

bubulina1 spune:
Mikilina, am gustat aseara sucul lui sotulica. Carnilul este super naspa la gust, dar vitamina C e bestiala. Nu am retinut numele firmei egiptene, ceva cu S.
A fost ieri la doctora lui si i-a dat trimitere pentru urologie la Cantacuzino, am niste emotii de mama-mama!
Bubulina
Speranta moare ultima!
pisix spune:
Iyoana - si eu cu greu tin pasul la FIV, stau noptile sa citesc din urma ca ziua nu prea am timp; si tot nu am in cap o insiruire logica a pasilor si la ce foloseste fiecare.
Am invatat si eu sa-mi fac injectii, cand o fi te ajut cu sfaturi, am descoperit cateva chestii ca sa doara putin de tot si sa nu fie o corvoada.
Sa vad cum m-oi descurca cu Gonalul.
Pai daca nu ne incurajam noi una pe alta atunci cine ?....
PisiX,
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by pisix
Iyoana - si eu cu greu tin pasul la FIV, stau noptile sa citesc din urma ca ziua nu prea am timp; si tot nu am in cap o insiruire logica a pasilor si la ce foloseste fiecare.
Am invatat si eu sa-mi fac injectii, cand o fi te ajut cu sfaturi, am descoperit cateva chestii ca sa doara putin de tot si sa nu fie o corvoada.
Sa vad cum m-oi descurca cu Gonalul.
Pai daca nu ne incurajam noi una pe alta atunci cine ?....
PisiX,
CORECT!

iyoana

Iyoana spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Mikilina, am gustat aseara sucul lui sotulica. Carnilul este super naspa la gust, dar vitamina C e bestiala. Nu am retinut numele firmei egiptene, ceva cu S.
A fost ieri la doctora lui si i-a dat trimitere pentru urologie la Cantacuzino, am niste emotii de mama-mama!
Bubulina
Speranta moare ultima!
Esti tare!
vezi cate eforturi fac si sotii astia ai nostrii?Succes sotului tau la baut Carnil
si la urolog! Doamne ajuta pentur un diagnostic bun! 
iyoana

miki-miki spune:
Buna fetelor
ma bucur ca sunteti asa active.
Bubu chair e nashpa? Eu auzisem ca are gust/miros de migdale. Fiolele tb sa le tai cu un cutitash sau au dop? Nu-l vad pe al meu sa taie fiole la drum. Succes la dr!
Pisule
fata optimista si care e pe creasta valului
. Dipherelin te inhiba, asta e partea de inceput a tratamentului, apoi iei simultan dipherelin cu gonalul . Gonalul de stimuleaza dar iei si diphe ca sa tii foliculii sub control. In fct de ce vede la eco iti poate creste doza de gonal ca sa ii faca sa creasca mai repede sau dc sunt prea mari scade doza de gonal sau creste doza de diphe. Estradiolul se face pe per tratam pt a vedea in fct de marimea ac (care ar tb sa se cam dubleze la 2 zile) dc foliculii cresc cum tb. Vezi ca scrie ceva despre asta pe prima pag la FIV.
-ici pt toate fetele.
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()