Azoospermie - cap 8 -
Raspunsuri - Pagina 14
anes spune:
amzulica, vai, vai, vai
. Altceva nu am se sa mai zic. O singura spermograma am facut si aia acasa, ajutat de mine (eram aproape de lab. si cu masina si am tinut-o aproape de piele) 
. Sigur acum dr. ne va spune sa facem alta. Sotul tau s-a stresat nu gluma, ma mir ca a reusit sa-i iasa ceva. Sper ca nu ajungem la biopsie pt ca sotul meu nu suporta nici macar sa-i zgandar un cos, d`apoi.....Off!
. Eu am o rezistenta fantastica la durere, la gusturi si mirosuri aiurea, imi fac injectiile singura etc. Stiu ca asa sunt barbatii, majoritatea.
Si la mine trece timpul pt ca 2,5 luni fac un autovaccin pt. infectiile urinare cu escherichia coli... trece timpul
.
miki-miki am comandat Multi Maca pe adresa respectiva. Multumesc 
. In 7 zile am produsul si costa 95 lei. Mi-a scris un biolog si mi-a spus ca ar putea sa-mi mai recomande si alte produse daca ii spun care esta problema noastra. I-am spus.
pisix , multumesc de primire ![]()
. NU sunt CHIAR o azogirl, dar sunt la fel de disperata ca si voi.
Va tin la curent cu ce am mai facut.
andrabirni spune:
Pisix, sunt prezenta.Dar ce sa scriu?
Momentam...nimic.Sper peste cateva saptamani sa aflam ce si cum: avem sau nu gigei?Asta e intrebarea care ma macina.
Miki, Nusy, Copilitzu si toate celelalte azoogirls

Iyoana spune:
Andrabirni, sa inteleg ca veti face biopsie in curand? Unde, ce si cum?
hai nu mai fii asa suparici, ca nu-mi place! uite eu
ca sa-ti mai treaca.
Anes, biopsia testiculara se recomanda atunci cand barbatul nu ejaculeaza spermatozoizi. Nu cred ca va fi cazul la voi, cu cele 8 milioane
! Stai cuminte si nu te mai gandi la asta! Bafta la naturiste, sotul tau trebuie sa inteleaga ca ceea ce face este pentru bebelusul vostru.
Eu imi aduc aminte cad, sotul meu, saracul, dupa ce am avut rezultatul nostru catastrofal, ma intreba cu o figura nevinovata: "La mine o merge cu Branca Ursului sau cu naturiste din alea?" Dar stim bine ca la pe el cutitul il asteapta...![]()
Fetelor eu o sa va innebunesc cu intrebari despre biopsie: daca doare, cat dureaza refacerea, sunt anumite indicatii in perioada de refacere?
Hai va pupic pe toate si o zi frumoasa!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

bubulina1 spune:
Mikilina, de ieri i-am luat Carnil (L-Carnitina, fiole) lui my husband si i-am facut un suc cu vitamina C1000, a iesit bun! Daca vrei sa stii ce gust are, promit ca diseara o sa gust si iti zic cum e.
Bubulina
Speranta moare ultima!
miki-miki spune:
Bubu
te rog eu sa gusti din cocteil si sa-mi spui cum e. A... si cat costa ac cocteil? Niste link-ri vit C aia efervescenta ai?
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
anes spune:
Iyoana da, sper si eu sa nu fie nevoie. Avem putini dar vioi (mobilitate 80%).
Andrabirnisucces la biopsie. Timem pumnii.
Am sa va tin la curent dupa consultatia de joi (a mea). Apropos, cred ca BU mi-a micsorat cantitatea de menstruatie. Ce spuneti, o fi normal? Am inteles ca durerile de ovare sunt normale pt. ca ovarele "lucreaza".
Va pup pe toate fetelor.
amzulica spune:
Anes - crezi ca avea ceva de obiectat ca nu executa pentru spermograma? Nu trebuia sa zic de 2 ori. La biopsie a fost mai nasol ca a mers cracanat fro saptamana. Dar mi-a zis ca mai executa una daca e. De dragul copilului. Io ce sa mai zic? Ce mai stiu de cate ori m-am urcat pe masa aia in fata lui Marinescovici? 
Cami
pisix spune:
Iyoana - biopsia e o operatie simpla, scurta, nedureroasa. Sotul meu a facut cu anestezie generala si cand s-a trezit avea impresia ca nici nu fusese operat, credea ca urmeaza sa intre :)
El a intrat la 9 fara un sfert si la 12 pleca acasa; nu poate conduce, e usor ametit. E important sa dai spaga sa-i faca , calmante chiar si preventiv, ca sa nu simta durere nici un pic.
Al meu a doua zi a putut merge la mare :-)
andrabirni - hei, nu trebuie sa ai mari vesti, doar sa stim cum iti e, ce planuri mai ai, etc
Chiar: care e treaba cu raspunsul ? Vorba Iyoanei, faci bio ?
Eu sunt in Z 7 de stimulare si sunt super ok, am vagi reactii nederanjante asa ca merg inainte.Psihic radiez, sunt happy ca mai e o zi si intram in noiembrie, o luna pe care o astept din iulie, luna in care sper sa ne ajute DD sa concepem puiul nostru
Va pup pe toate, fetele mele dragi !
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
anes spune:
quote:
Originally posted by amzulica
Anes - crezi ca avea ceva de obiectat ca nu executa pentru spermograma? Nu trebuia sa zic de 2 ori. La biopsie a fost mai nasol ca a mers cracanat fro saptamana. Dar mi-a zis ca mai executa una daca e. De dragul copilului. Io ce sa mai zic? Ce mai stiu de cate ori m-am urcat pe masa aia in fata lui Marinescovici?
Cami
. La fel i-am spus si eu, eu ma cracanez pe atatea mese ginecologice si suport atatea dureri (HSG de ex) si el sa nu-si faca o simpla spermograma sau sa ia niste pastile...
. Dar le va face pana la urma ca nu e de glumit..
pisix spune:
gudinde - daca citesti aici imi spui si mie cand trebuie sa-mi fac estradiolul ?
Si inca o intrebare(profit) : Diphereline are rolul sa-mi creasca ovulele sau, din contra, sa-mi opreasca ovarele din functiune ?
Sunt cam confuza si mi-ar placea sa stiu ce se intampla cu organismul meu :)
Merci frumooos !
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)