Azoospermie - cap 8 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Marush eu zic sa mergeti sa faceti spermigrama, nu are rost sa pierdeti programarea.
La ultima spermograma, noua ne-a spus dr Matei sa avem cat mai multe zile de abstinenta (si noi calculasem vreo 17 zile, nu mai stiu, ca fusese si CM -ul meu).

Bafta multa!

Anes, bafta multa si tie si sotului tau! Este important sa aveti un plan de bataie, cel putin asta e parerea mea. Ma motiveaza si ma organizeaza. Da, fumatul nu trebuie sa faca prea bine, dar cati prieteni nu avem care fumeaza de sting si au facut copii fara probleme?
Acuma, sa stii ca IA-ul nu este chiar asa de speriat (scuza-ma, vorbesc din citite, ca nu am facut niciodata), dar cred ca e mai bine sa faci IA decat FIV (mai putina stimulare hormonala si mai ieftin! Asa ca daca vi se propune o IA de catre medicul vostru, cred ca ar trebui sa incercati. Cu 8 milioane si cu o astfel de mobilitate ar trebui sa mearga.
Scuza-ma ca nu am retinut, dar la ce medic sunteti voi?
Si noi suntem tot in provincie, dar mergem la dr la Bucuresti.

Pupici la toate fetele!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anes e prea multa vitamina E. Nu tb sa dep 50mg/zi deci ar tb sa-i dai una la 2zile. Eu zic sa faca o pauza de 10 zile si apoi ii dau una la 2 /zile. Prea multa face rau la gigei. Ca si Iyoana iti zic ca dc ti se rec IA sa nu mai stai pe ganduri pt ca trece timpul si D fereste se imputineaza si mai mult.

Edit: Adresa e buna si dc ai le-ai scris vei primi un raspuns pt confirmarea comenzii.

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Iyoana , asa este, trebuie sa avem un plan. Deocamdata incercam cu BU, vitaminele respective si Multi Maca (o comand cat pot de repede), apoi facem o spermograma. Cand spuneti voi sa o facem? La o luna-doua dupa tratament?
IA este mult prea repede sa facem pt. ca am descoperit problema curand. Nu ne-a recomandat nici un medic.
La dr. Cocei (lucraza cu dr. Marinescu) eu am fost o singura data, apoi, am fost internata o sapt. la spit. Cantacuzino, la dr. Grama. Atat despre medicii din Buc. In rest, merg la medic loco. Ma bate gandul sa merg regulat la medic in Iasi.

Multumesc pt. raspuns!

Mergi la inceput

miki-miki, multumesc pt. raspuns. Nu am stiut ca este prea multa vit E. facem pauza si luam una la 2 zile.
Voi comanda Multi Maca de la care am sperante mari. Sper sa nu se imputineze ci sa se imnulteasca (problema este descoperita recent si nu am intervenit pana acum). Voi merge si la urolog cu spermograma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Anes - inainte sa mergi la urolog in afara de spermograma - mergi cu sotul sa faca si analizele: FSH, testosteron, prolactina si LH. Asta ca sa te duci cu tot ce trebuie. Eu am trecut de mult de etapele astea adica prin ianuarie 2007.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Anes, este adevarat ca daca ati descoperit problema de putin timp, nu cred ca aveti chef de prea multi doctori acum. te cred, am trecut prin asta!
Dar asa, cum te-a sfatuit si amzulica, ar fi bine ca sotul tau sa-si faca un profil hormonal (pe care poate sa-l faca oricand, si pe mancate si pe nemacate ) pentru a vedea ce se intampla la nivel hormonal.
La urolog trebuie neaparat sa mearga si sotul, ca sa-i faca un control, ce sa faci doar cu spermograma?

Pe noi, dr urolog (dr. Ciurel - Sp. Panduri, Bucuresti) ne-a intrebat din start cum a iesit FSH-ul. Deci, pentru stadiul in care va aflati voi, trebuie facute cam asa:
- profilul hormonal
- spermograma
- spermocultura
- control urologic

Si in paralel continuati si cu naturiste, bineinteles). Iti doresc numai bine si sanatate!

O zi minunata pentru toate fetele!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Multumesc Iyoana, amzulica pt. raspunsuri. M-am programat pentru joi la dr. Toma Gabriela de la Mat. Cuza Voda Iasi pt investigatii (o sa facem multi km pt fiecare control, dar asta este..). Probabil ne va da sa facem si analizele hormonale pt sot . El refuza sa ia tratamente si sa faca analize dar, pana aici i-a fost.. . BB nu putem face asteptand inutil. Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Anes - crede-ma pe cuvant ca asa sunt toti barbatii. Al meu executa spermogramele saracul - tinut fiind de 6 pe la WC, o data l-am pazit la WC-ul de femei . Apoi ii faceam programarile, mergeam cu el la urolog (erau numai barbati acolo desigur) si vorbeam eu pentru el si raspundeam la intrebarile dl. doctor. Noroc ca dl. dr. Damian de la Giulesti este un dragut ca altfel ... Si am trecut si de biopsie - dupa care a stat cu .... in sus vreo 3 zile - i le tineam pe perna. Acum asteptam FIV + ICSI care trebuia sa se intample luna asta insa intre timp am descoperit ca am ASLO si uite ca acum ma injectez eu cu moldamin 3 luni sa ma rezolv. Si uite asa trece timpul... Nu stiu de unde mai pot ca de 3 ani umblam prin medici. Si la noi e azoospermie.... Dar dorinta de a avea un copil este atat de mare de nu poate fi exprimata in cuvinte, si probabil de aici si forta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

anes - welcome la azoo, desi ma bucur ca nu esti chiar o azogirl (nu ca noi nu am fi super-fete dar avem si ...super-probleme)
iuca - imi pare tare rau ca lucrurile nu merg cum ti-ai dori :-(
miki - ti-am spus ca imi place la nebunie noua ta semnatura ? ...
marush - da, fac ICSI la Gynera, doua vizite la Giuly m-au convins ca nu am de ce sa ma mai gandesc. Am asteptat sa-si deschida cabinet asa ca acum iata-ma in focuri :-)
Sunt happy ca deja am aflat de primele reusite la Gynera asa ca sunt foarte increzatoare.
Nu-i problema cu saptamana de abstinenta, ideal ar fi fost mai putin (3-5 zile) dar nu e rau nici asa (si noua ni s-a mai spus ca mai mult e mai bine)

Mai, dar sunt cateva fete care lipsesc de muuult timp si nu mai stim nimic de ele.... Fetelor, macar un semn ! :-)

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisule, nu mi-ai spus, mai spune-mi.
Eu sunt super incantata ca al meu isi inghite pastilele fara sa ma rog de el. Nu sunt multe dar alea care sunt le ia. As vrea sa-i bag in "meniu" si carnitina dar dc e pastila nu cred ca vrea sa creasca nr la pastilute si ar tb sa-i gasesc ceva de baut si dulce dc se poate.
Fetelor, carnitina fiole e dulce? Dc nu, ii iau Panax Ginseg ca ala stiu ca ii place .
Anes ai reusit ca comanzi Multi Maca pe adresa aia?

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput