Azoospermie - cap 8 -
Raspunsuri - Pagina 12
Iyoana spune:
Aaa, si Pisix , felicitari pentru 
! Ai cu ce acuma! ![]()
Si o intrebare mai tampitica si mai delicata: cam cati
se extrag la biopsie, ca ma gandesc eu 
, daca se gasesc mai multi, ii extrag pe toti? Si ii inghetam?
Stai sa vezi cand or gasi la noi 2 aia amarati..off...

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

pisix spune:
Iyoana - nu mai conteaza acum de ce s-a ajuns la azoo, important e cum sa o facem sa o fentam :-)
Cat despre intrebarea ta (stai linistita, si intrebarile mele sunt la fel de inteligente) sincer din ce am inteles eu in timpul biopsiei nici macar nu isi dau seama daca au gasit ceva sau nu (cu atat mai putin cati)
Adica ei iau de acolo si abia ulterior verifica la microscop daca e ceva. Teoretic ii conserva, practic spermatozoizii iesiti la bio sunt vai mama lor si nu rezista decongelarii. Noi avem congelati, dar sincer nu mi s-a spus niciodata un numar
Merci de urari, sa fie la toata lumea !
PS: azi a fost prima zi cand mi-am facut singura injectia. Si a fost cea mai nedureroasa din toate :-)
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
anes spune:
Buna fetelor!
Primiti-ma si pe mine. Va citesc de la paginile din 2005 si mi-ati dat speranta. Sunt destul de suparata pentru ca am 33 de ani si otul meu are oligospermie (8 mil/ml), iar eu nu as avea mari probleme (dr. spune ca as avea peretii ovarelor ingosati). Scriu si la voi pt. ca va vad foarte active. Sunteti grozave.
miki-mikisotul meu seamana cu al tau. Nu ia o pastila (nici inainte nu lua nimic). Acum, dupa ce a dat piept cu realitatea crunta, ia BU (doar o data pe zi), vit E, C, Se, aproape i le bag eu in gura. Uneori uita
. Offf! As vrea sa incep sa-i dau Maca, pt. ca am ramas impresionata de calitatile ei. O gasesc in farmacii ?
Va pup si va imbratisez 

Iyoana spune:
Anes, ce sa spun, bine ai venit printre noi, daca se poate ura asa ceva la subiectul asta...

Imi pare rau de problema voastra, dar cred ca atata timp cat aveti ceva spermatozoizi, aveti sanse!
Maca cred ca se gaseste si pe la Plafar, daca nu da un search pe google si o poti cumpara si pe net.
La ce medic sunteti? Car esre planul vostru de bataie?
Te pup si sanatate multa!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

iuca spune:
Buna fetelor
Miki-Miki la mine poti sa scrii IAD dubla nereusita.
Va 
pe toate si sper sa auzim de reusite
vrem si noi un
- din august 2005
vio
miki-miki spune:
Anes
nu mai fi supatatica pt ca la voi sunt sanse mari de bb. 8 milioane e o cifra mare cu care poti face si IA.
Cata vit E ia sotul tau? Ai grija ca nu tb sa ia f multa spune-ne cate mg are o capsula. Eu cu BU nu ma prea impac, au existat pers care au raspuns negativ la ac BU , dr Damian a avut un pacient care deabia l-a facut sa-si revina dupa ce a luat BU. Mai bine ii dai Multi Maca care are f multe plante in ea. Carry
si Avalon
au avut rez f bune cu ea, Carry e deja graviduta iar sotul lui Avalon are normospermie acum
. In farmacii si plafare nu se gaseste Multi Maca , numai la distribuitori autorizati. Dc nu cunosti pe nimeni o poti comanda aici plafar.online @ yahoo.com si o primesti in max o sapt. Eu am salvat ac adresa pe care am luat-o de pe un sit dar nu mai stiu dupa care. Deci, capul sus ca totul o sa fie OK la voi
.
Pisi, multumesc pt urari. Sper ca va capata contur afacerea asta.
Iyoana napraznic a luat sotul tau? Asta cred ca ar fi f indicat pt el si Multi Maca dar cum deja sunteti aproape urcati pe masa de operatie nu mai aveti timp pt tratam naturiste.
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
miki-miki spune:
Iuca
imi pare rau
. Sa speram ca data viitoare va fi cu ochisori![]()
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
anes spune:
miki-miki
multumesc de incurajari. Sper ca cei 8 mil/ml si mobilitatea 80%, normali 75% se vor inmulti. Spermocultura este buna. Sper sa nu ajung la IA pentru ca inca nu am facut nici unul dintre tratamentele voastre. Despre BU am auzit numai lucrur bune si sper ca la noi va functiona. Vreau sa luam si Multi Maca dar nu stiu de unde. Daca esti sigura de adresa de mail pe care mi-ai sris-o, voi comanda pe ea. capsula de vit E are 100 mg (el ia 1-2/zi). Crezi ca este OK? Dupa o luna ma gandeam sa faca pauza inca o luna apoi sa reia. Problema la sotul meu cred eu, este fumatul (cam un pachet pe zi). Nu renunta, de fapt se enerveaza daca ii spun. Se stie ca fumatorii tb. sa renunte singuri, sa se automotiveze. De asemenea, baile fierbinti prelungite (am aflat tot de pe forum). I-am pus in vedere (dupa ce am aflat si eu), sa nu mai exagereze cu fierbinteala.
Ar trebui sa-i dau si acid folic? Ce spuneti? De azi, i-am dat si un pahar de ceai de napraznic (el care nu lua tratamente...)![]()
Va pup. 

anes spune:
Iyoana
multumesc de primire! Avem si mobilitate buna, cum am scris anterior. Plan de bataie foarte bine pus la punct nu avem. Mi-au dat incredere tratamentele facute de voi. Noi suntem din provincie. Eu am fost o singura data la dr. Cocei si nu mi-a descoperit probleme. Marile mele probleme( am mai scris si pe alte topicuri) sunt infectiile urinare recidivante cu escherichia coli. De sapt. viitoare incep un autovaccin si tb. sa facem
protejat. Fir-ar sa fie...2,5 luni. Macar de-am rezolva problema.
Marush spune:
Buna gagyci!
Pisix , tu faci FIV la Ginera?
Noi suntm tot la Dracea si Damian dar nu ne-am hotart daca sa fcaem la Gynera sau la Giulesti?
Inca ceva, maine e programat sotul meu la analiza-spermograma, probl e ca nu am mai practicat
cam de o saptamana, si azi cred ca e cam tarziu, ce sa facem?
Pupici tuturor fetitzelor, si incredere va doresc !