ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 16
ysa26 spune:
N-am mai intrat de 2 zile pe forum, dar am recuperat cu cititul.Lucia, Diana dar ce v-ati mai razboit cu iaurtul si cu regimul, de am facut o burta de ras.
Mada23
draga mea, mersi pt incurajari.Am luat hotararea, fac FIV, de luni incep pregatirile.Trebuie sa intru sa ma mai documentez de la fete.
Astept vesti bune de la voi.Pup
mada23 spune:
Ysa...esti pe maini bune, asa ca nu are cum sa fie ,decat bine, adica peste cateva zile ai sa dai o super veste ca ...
.
Pupici multi si ma rog pentru tine.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
mada23 spune:
...aaaaaaaa am uitat Ade...am inteles ca esti molipsitoare, vreu si eu sa ma atingi.
Nastere usoara si sa ai un bebic sanatos!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
lucialu spune:
Buna iubitele!
Aerlilian
n-avem ce face.Optimismul trebuie sa fie pe primul loc si daca trebuie sa ne batem cu iaurt pentru asta o "comitem" si pe asta
.
Diana
ma refeream la chestia ca daca mezelurile din pui sunt cu semnul intrebarii,pai cred ca ar trebui sa le cam scoti din meniul tuturor chiar si al sotului.Ca alimnetatia asta e prima care influenteaza sanatatea.Merci ca ti-ai asumat o parte din "vina"
Daca fetele au ras inseamna ca nu avem victime colaterale.Nimeni nu a primit iaurt in fata si nici nu si-a rupt piciorul alunecand pe zuzu?prodlacta?zuzu?prodlacta?
cu tarate NU din grau.Oricum daca papi putina pita e bine.
Ioana
Hera
injectiile inca "lucreaza".Daca ai vreo nelamurire poti sa faci mai incolo teste de ovulatie,dar acum nu cred ca e cazul.Tot de la injectii ai si senzatiile naspa.De-asta e bine sa te vitaminizezi cu Calciu si magneziu si alte bunatati.Stai linistita esti deja pe finish cu chinurile.Sa nu amani sub nici o forma incercarea de a ramane gravi imediat dupa injectii.Eu am trecut prin probleme multe atunci si am pus interesele altora mai presus de ale mele,asa am pierdut trenul si acum trag ponoasele.As fi avut nevoie la vremea respectiva de o doza de nesimtire.Asta e.Bate fierul cat e cald!De-acum ai cele mai bune sanse
.
Ysa
ma bucur ca te-ai eliberat de incertitudini.Iti doresc din inima sa reusiti si nu am nici un dubiu ca veti fi bine.BAFTA MARE! TINEM PUMNII!
Adelamaria

toata ziua ti-as fura canile cu beutura daca as fi langa tine.Asa ca transmite aici telepatic te rog si rasufla usurata ca mai ai ce bea
Ralu
pana ne vedem noi sa va distrati bine si sa puneti poze.
Mada
sigur vei primi miracolul de care ai nevoie.SIGUR!!!
O zi excelenta tuturor! E atat de frumos afara
!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ysa26 spune:
Mada
, Lucia
va multumesc mult pt vorbele voastre.Va doresc tot binele din lume!!!! Sunt increzatoare k va fi bine.

ancaoradea spune:
Ysa26, Sigur ca va fi bine! Nu are cum sa fie altfel
Ma bucur ca ai luat o decizie si stii incotro sa o iei. Cum esti cu celalata problema, ai vb cu Tutu despre asta?
Eu am avut un folicul de 19 mm, endometru de 9 si dupa 2 zile nu mai era
.Doctorita nu era sigura ca am ovulat, eu sper ca s-a spart.Am
corespunzator si acum iau utrogestan 10 zile. Si astept...o minune. In rest lucrez la imunitate, ulei de primula, de in, omega 3, vit E, un sirop cu vit a,c,e si zinc,suc din orz verde, tinctura de mladite de zmeur si ceai de cretisoara. Lispeste ceva? I-am dat si sotului din ele, cam un pumn de tablete si mi-a zis ca daca vreau sa scap de el sa-i spun direct mai bine. Incerc sa ma conformez si cu regimul, dar mi-e lene sa-mi fac salati
Iaurt inca nu mi-am luat, astept sa vad cum se finalizeaza 
aerlilian spune:
Fetele mele dragi,voi credeti ca efortul fizic prelungit poate dauna scopului nostru?Adica daca ma apuc eu acum sa alerg(pt ca am de dat un anume examen,nu asa,de nebuna) vreo 2500 de m credeti ca dauneaza?Sa-mi iau o scutire???
lilianaFi spune:

... nu am mai scris deoarece nu aveam mari vesti sa va dau...de fapt am fost cam speriata ca la primul echo s-a vazut decit o mica camera gestationala goala si in mod normal trebuia sa se vada ceva si in int.,azi m-am intors de la echo si sint sub soc...sint 2 saci gestationali cu 2 saci vitelini in int.,inca nu se vad inimioarele...dar sint 2 micuti micuti..
...data viitoare sper sa vd si inimioarele...
Numai bine tuturor...

ralu_t spune:
dauneaza cu siguranta aerlilian, la lene
. am mai dezbatut odata subiectul. sportul, miscarea in general nu se foloseste pe post de anticonceptionale, 2km jum nu e mult si abia ai o stare fizica si psihica ok, asa cum ii place lui bebe sa gaseasca la mami.miscarea trebuie redusa dupa fiv, nu in general.
ancaoradea cum adica a disparut? eu cred ca s-a spart, de la 19 mai greu sa se resoarba. succes, sa vina cele 2 liniute
ysa felicitari pt decizie, sa se lase cu
, unul sau mai multi, cum o vrea DD
a venit toamna...cu un bebe!!!
6+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
lucialu spune:
Lilianaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Te felicit si aici iubita!!!

Sa-ti creasca mari puisorii,sa fiti voiosi si sanatosi,sa ai o sarcina MINUNATA si sa va bucurati 100 de ani impreuna de cele mai frumoase lucruri pe care le ofera Dumnezeu pe pamantul asta!
AI REUSIIIIT!!! 

Adelamaria te felicita din toata inima si se bucura enorm pentru tine!din pacate ea nu poate intra ca ...munca...munca..munca...
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...