ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 17
alexia28 spune:
Liliana tu vorbesti serios? Ai doi puiuti in burtica? Felicitariiiii, ma bucur tare mult pentru tine, de abia astept sa ne povestesti cum le-ai auzit inimioarele, multi pupici
Ancaoradea sigur s-a spart foliculul, mai ales ca ai zis ca s-a vazut si lichid in sacul douglas, sa vii cu vesti bune acum peste doua saptamani
Ysa Doamne Ajuta sa fie cu noroc primul FIV sa fie si ultimul
Ralu_t, Ioana, Lucia
de la mine si de la tzopaita mea mica
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia
lucialu spune:
Alexia
si tzopaita ta mica cum ii zici tu
Ancaoradia
tinem pumnii!
Aerlilian
doar stresul face rau pentru "ingravideala".Poarta-te normal ca de obicei si cand ai 2 liniute atunci iei pauza la alergat.Ok?
N-am vrut sa fiu deplasata...asa ca party altadata.Dl dr.T trece prin clipe triste.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Monica9 spune:
Liliana Felicitari! Surpriza dupa surpriza de la tine, asta chiar e veste minunata. Ce frumos, o sa ai doi bebei!!! Ma bucur tare pt tine.
Fetelor, eu nu am mai avut timp sa va scriu ca sunt foarte ocupata la lucru si acasa nu mai am chef de calculator, dar va doresc numai bine la toate si vesti bune cat de curand!
Eu am fost tare fericita ieri ca l-am simtit pe bebele meu prima data, dupa ce am ajuns acasa de la lucru m-am pus un pic pe canapea la televizor, si atunci s-a intamplat. Am simtit doua lovituri in partea dreapta la burta, dupa aia am stat asa inca jumate de ora cu palma pe burtica dar nu a mai fost nimic. Abia astept sa mai treaca timpul si sa-l simt mai des.
pt toate!
Monica
17+
ginamaria spune:
saluti fetelor........
Incep prin a le ura bun venit celor noi pe acest forum si sedere cat mai scurta.Imi pare tare rau de toate fetele care sufera de aceasta boala nenorocita si din pacate se pare ca ne inmultim tot mai tare.... 
Continui prin a le felicita pe toate fericitele gravidutze si as vrea sa le pup pe toate pe burtik si sa le urez numai bine si o sarcina f.usoara...
Ce sa mai zic incerc sa recuperez ce am pierdut toata saptamana asta in care nu am intrat deloc pe internet ca asa a fost sa fie.......dar mi-a fost tare dor de voi si in fiecare seara imi propuneam sa intru sa vad ce mai faceti........ma rog acum sunt aici si va pupicesc pe toate,acum dau fuguta sa citesc din urma ca altfel nu sunt la curent cu stirile...... ![]()

cristy1977 spune:
lilianaaaa, nu se poate!!!! ai gemeni!!! cat ma bucur, stiam eu ca ne pregatesti o surpriza, gata mi-ai facut seara, in seara asta beau pentru tine

in sfarsit s-a terminat o saptamana tare grea pentru mine cu multe probleme la servici, acum stau linistita si va scriu, stiti de fapt eu am stat bine si m-am gandit sa ma duc la sefu' meu si sa-i zic ca daca nu o sa am din nou acces pe forum, eu imi dau demisia. credeti ca o sa mearga?![]()
azi am vrut sa ma programez luni pentru monitorizari, dar din pacate asistenta lui Tutu avea telefonul inchis, aveti idee daca il gasesc luni, daca e plecat pe undeva, etc.
pup toate fetele dragi, fara exceptie

aerlilian spune:
Liliana,cand da Dumnezeu,da cu amandoua mainile,draga mea!Sa-ti fie bine,sa ai parte numai de bine si sanatate.Si din doi,poate reusesti sa ne impaci cu nasitul si pe mine si pe Ioana!
Ralu,cu sportul m-ai lamurit...Ma asteptam sa ai mai multa clementa pentru mine si pentru lenea mea.Lene pe care ai reusit sa o identifici imediat...![]()
Monica,ce moment frumos ai trait...Astea chiar nu se uita.Dau un pupic la bebe cuminte care a facut-o fericita pe mami!!!
ancaoradea spune:
LilianaFi Mi-ai facut seara frumoasa, ce veste buna! De doua ori mai buna
Merita o
, cu ce lichid vrei tu. Multa multa sanatate, o sarcina usoara si 2 puiuti sanatosi iti doresc! Sotul tau zice? Parca va vad uimirea si incantarea
Ralu T, alexia28, lucialu Va multumesc ca va ganditi la mine, sper sa va dau si eu o veste buna cat de repede, dar nu ma supar daca cineva mi-o ia inainte
mada23 spune:
Liliana....bravo, felicitari, DD a fost darnic cu tine, a meritat asteptarea.Cana cu ceai pe care o beau acum ti-o inchin tie.
Asteptam sa ne transmiti emotiile de la primele batai de inimioare.
Monica...sanatate multa tie si lui bebitza.
Pupi la toate fetele ,sa aveti soare in suflet!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
lilianaFi spune:
Alexia nu am vazut inca nimioarele doar sacii gestationali si pe cei vitelini in interior,pt inimioare m-au chemat mai tirziu,pe 17 oct....abia astept...oricum luni era decit o camera gest.goala...azi am fost socata...sper sa fie bine...cu 2 o sarcina e mereu mai dificila...
Monica ce emotionant....astept si alte vesti bune de la tine 
Cristy Mada
...Cristy..se pare ca a murit tatal dr.T,de aici tel.inchis...
...si eu il sunasem azi...
Lucia Aerliliana ...
...numai bine tuturor
mada23 spune:
ancaoradea... fugi la culcare sa fii odihnita ca sa se prinda baietii
.
La lista ta cu medicamente lipsea doar
. Sa te ajute DD sa ne dai o veste buna.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png