ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

prima intrebare nu am inteles-o de foame ce imi este
faza este ca mi-am facut tema , am uat materialele de la voi, conspecte chestii, si nu mananc mezeluri , PAROL

HAI CA MANANC CORECT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ce faceti fetelor?
Nu v-am mai scris de mult. Eu acum fac 2 sapt de la ultima injectie si ma simt ok.
Am avut cateva dureri de cap cam nasoale dar au trecut. Am momente noaptea cand ma trezesc si stau asa cam vreo juma de ora cu ochii pe pereti si dupa aceea adorm. Ceea ce nu imi sta mie in obicei, eu dormeam bustean inainte, nu auzeam nici un zgomot. Mai am asa din cand in cand niste bufeuri de stau la maieu. In schimb parca ma dor toate incheieturile si toti muschii. Nu stiu poate ca e normal asa. La inceput m-am gandit ca o fi de la aerobic, ca fac febra musculara, dar totusi nu ma lasa durerile astea. Sunt sigura ca de la injectii sunt. Ei bine nu vaganditi, sunt suportabile.
Totusi de azi asa, parca simt asa niste dureri la ovare ca atunci cand ai ovula si intepaturi asa prin sani. Chestia asta o fi normala? O fi de la injectii? Sau de la ce o fi? Caci eu nu cred ca am cum sa ovulez acum.
Am zis ca mai stau asa vreo sapt doua si dupa aia intru iara la regimul ala strict care l-am tinut si inainte de injectii.
Si totusi sunt f optimista ca totul se va rezolva si ca ma voi vindeca de boala asta si ca voi reusi in cele din urma sa fiu si eu graviduta. Si sper tare mult ca minunea asta sa se intample de sarbatori.
Va pup fete dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fireyes,asa cum ti-au spus deja fetele,laparo este o chestie extrem de usoara.Eu nici macar nu am avut greata dupa operatie,asa ca nici nu vorbesc de varsat sau altceva.A doua zi mi-a dat drumul acasa,desi o puteau face din ziua aceea,dar cand m-au vazut ce fricoasa si prapastioasa sunt,au zis ca mai bine stau peste noapte.Cu balonarile am suferit putin,dar s-au dus si astea intr-o saptamana.Deci,daca este nevoie sa o faci,fa-o fara probleme si scoate-ti teama din minte.Nu are sens,interventia este extrem de simpla,la mine nici macar nu se mai vad semnele,si o am din luna mai.Ma rog,nu se mai vad in sensul ca s-au cicatrizat foarte frumos.Si iti repet,s-ar putea sa te ajute foarte tare,pt ca intrand acolo se poate vedea clar daca mai e si altceva in neregula si se poate rezolva pe loc.
Lucia,optimista foc,ca de obicei,dar sa te bati cu iaurt pe parcursul a doua pagini...draga mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ce faceti fetilor?
va bateti in regimuri, naturiste sau nu, eu cand aud de mancare, in general zic...pas
tocmai am sunat sa ma programez la tutu si am gresit ziua, adica in loc sa ma programez peste 2 saptamani, m-am programat peste 3 da cred ca nu-i bai, nu?
nimic nou de raportat, balonari ca dupa laparo, si greata de asemenea, , deci fetele care se tem de laparo, ganditi-va ca e un antrenamet pt sarcina
ioana iubita, la multi ani fericiti alaturi de tushin, si la cat mai putini fara un bebe langa voi. mi-e dor de tine, ce ziceti, dupa ce revine si boo, o punem de o intalneala? adelamaria, alexia, toate fetele dornice? aerlilian, tu ne erai datoare cu o intalnire de multa vreme daca tin eu bine minte....lucia facem una si pentru tine cand vii, inainte de laparo, sau dupa, cum preferi[:d]
astept raspunsuri afirmative din partea voastra. dupa calculele mele boo se intoarce maxim saptamana viitoare...piu frate, ce vacanta luuuunga
oricum eu la birou nu fac altceva decat sa ma stresez, ma gandeam sa-mi scot un medical...mai vedem, nu-mi vine sa cred ca mi se intampla, eu eram o carierista de felul meu, acum ma gandesc doar cum sa lenevesc mai bine

a venit toamna...cu un bebe!!!
6+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Va multumesc frumos pentru urari!
Ralu_t abia astept sa vad o proaspata graviduta si sa beau dupa ea! Ne vedem cu siguranta cand vine Boo.

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu,de-ai stii cat de tare ma onoreaza faptul ca n-ai uitat de datoria mea...Cu siguranta urmatoarea intalnire nu o voi mai rata!Sigur,o asteptam si pe Boo.Sa vina sanatoasa si cu vesti bune.Si pe Ioana abia astept sa o vad,ca atat de tare am amenintat-o cu asta,incat cred ca a si uitat.Dar de data asta imi voi pune amenintarile in practica drept pedeapsa pentru lunga perioada cat a fost scumpa la vedere.

Mergi la inceput

Hera, fii tare , ca ai scapat , bucura-te si sa auzim de bebe curand.

va pup pe toate fetelor ,

daca sunt cuminte si daca pot sa vin, ma primiti si pe mine la intalnire ?

Diana

p.s. Lucia nu s-a batut cu iaurt de una singura , eu am avut "onoarea" sa fiu "adversara ei" . azi ma duc sa-mi iau fiola de la farmacie ( nu pastila , ..., fiola )Lucia, am luat acu chifla cu taratze , ie bine shefaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata! Intru pe fuga pentru ca tre sa-mi apara sefa ...Voiam doar sa va spun ca vreau si eu intalnire cat mai curand! Nu pot sa cred ca nu ne-am mai vazut pana acum!! Pai mai am putin si nasc, fetelor! Chiar sa nu vrea nimeni sa bea dupa mine? Ca doar am ramas a doua luna dupa laparo, fara tratamente, fara nimic! Hai ca e oferta serioasa!
A, si sa va mai spun ca m-am mutat in sfarsit! Bine, e casa goala, da' m-am mutat

Atat deocamdata, ca-s pe fuga! Dar va pup pe toate si ma gandesc la voi!

Ade, 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ade, pt mine se pare ca ai fost contagioasa si nu mai stiu daca am baut sau nu dupa tine , cred ca s-a luat prin aer.. fetele, abia astept sa vad o burta mare mare!
diana esti binevenita!
aerlilian

a venit toamna...cu un bebe!!!
6+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Multumesc Ralu .

Mergi la inceput