ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17
Raspunsuri - Pagina 14
ancaoradea spune:
Fetelor, ma primiti in club? Sunt Anca si am endometrioza ovariana, un diagnostic proaspat pus laparoscopic pe 28 sept. Mi s-au gasit 3 puncte pe ovarul stang si un punc pe cel drept.In rest toate bune, numai ca ovulez deocamdata numai pe dreapta. Am scris pe forumul cu paciente optimiste, dar cred ca locul meu este printre voi, desi raman optimista in continuare![]()
Mi s-a recomandat dipherelin, 3 luni, dar inclin sa nu-l fac, erau doar cateva puncte de endo, care au fost curatate. Dar totusi nu raman de 2 ani...Vesnica intrebare, prin care cred ca toate ati trecut, a-l face sau a nu-l face? Deocamdata sunt la ovulatie si trag sperante, poate totusi nu mai e nevoie. Zicea cineva ca ar fi contraindicat sa incercam imediat dupa laparo..Oare de ce?
Inca nu stiu cum sa fac, incotro sa o apuc, nu ma asteptam sa fie endometrioza, toata lumea zicea ca trompele ar fi infundate. Desi dureri la menstruatie am avut mereu.. In fine, sunt in faza de cautare, de intrebari, in care nu stiu incotro sa o apuc
unducthable spune:
nici eu nu ma asteptam sa fie endo ... , credeam ca poate trompa infundata, dar trompele au fost gasite perfecte
nu am avut dureri si nimic nu era in neregula la mine , CM regulat , fara hemoragii si asa mai departe
am inteles ca am fost gasita in stare incipienta , numai fetele de aici stiu cat m-am bucurat ieri cand am auzit
laparoscopia am facut-o si eu pe 17 sept. acuma
DAR , nici nu ma gandesc sa nu fac ceea ce doctorul mi-a zis , din punctul lui de vedere, si ceea ce el mi-a dat sa fac este tratament 3 luni cu injectii. Nici nu ma gandesc sa nu fac ce zice doctorul. M-am lasat pe mana lui , pe mana lui merg mai departe , pentru ca la el am progresat , practic am dat de capat problemei , am vazut care e cauza.
asa ca INJECTII fac eu si in paralel alimentatia sanatoasa pe care mi-au dat-o fetele dragi de aici, care acuma sunt deja mamici sau vor fii in viitor, plus naturiste , precum ulei de primula, polen , laptisor de matca , pentru a creste imunitatea la nivelul organelor genitale , este ceva complementar , nu este ceva care sa faca rau
DAR LA INJECTII NU RENUNT.
asa fac eu , asa sunt eu
parerea mea
sa dea Dumnezeu sa se termine cu bine lupta noastra
Diana
lucialu spune:
Anca
bine ai venit!
Te asteptam si la noi
Scuze ai nimerit tocmai cand ne bateam cu iaurturi
In capitolele mai vechi vei gasi multe informatii si aici in limba engleza http://www.endo-resolved.com/diagnosis.html
Orice intrebari ai spune si noi toate iti vom raspunde cu drag.
Imi pare bine ca esti optimista.Asta este primul pas spre Visul tau.Al doilea l-ai facut,laparoscopia si cu un dr. minunat,care stie exact cu ce ne confruntam. Esti tot mai aproape de Visul tau asa ca tot inainte!
Diana
asta e pentru iaurt.![]()
Si asta
pentru determinarea ta cu BB-le.
Vezi ca mierea si toate chestiile apicole sunt estrogenice
.
Incearca alte imunostimultoare.
Ps:viu-mort mananc zuzu pana dau de bifidisul de la prodlacta.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ciol spune:
lucialu
mersi mult........nu flamanzesc dar parca chiar nu mi-e foame......mananc eu cate ceva
ma simt bine deocamdata de la injectii, sa vedem dupa a doua care-i treaba, si sper sa ma simt la fel, nu vreau sa ma simt rau.......bufeuri de caldura pot sa am ca-s cam friguroasa......dar sa nu ma doara ceva asta vreau.
va pupic dulce pe toate.......
si sper sa fac si eu bebe dar mai pe la anu', acum vreau doar sa scap de durerile ingrozitoare de la cm.
unducthable spune:
bine Lucia , atunci iau ulei de primula si echinaceea pentru imuno ... , ie bineee, shefa ??? PLUS BEAU CEAIURILE ALEA ....
da nici tu nu mai iei ZUZU
SA IEI IAURT VIU, VEZI SA MISTE ..., SI IMI IEI SI MIE 

fireyes spune:
aoleo, mi-ati facut o pofta cu iaurturile alea, de lesin pe birou![]()
si asa am o problema majora cu alimentatia, ca imi plac numa' lucruri nocive si clar neindicate in endo, iar slabiciunea majora ramane cea cu dulciurile.
si asa, de cand ma stiu, sunt intr-o dieta continua si am eliminat de mult paine, carne rosie, etc. mai imi ramasesera lactatele, ca sa fie si ceva ce-mi face placere, dar se pare ca aproape o sa le tai si pe astea de pe lista, ca un iaurtel viu nici nu se pune fata de festinurile mele cu iaurt cu fructe si alte minuni din gama.
Nu mai zic ca 52 kg n-am mai avut din generala![]()
Si pt ca medicii de pana acum mi-au dat vreo 3 luni de incercari de BB pana sa ma laparoscopeasca, pap si acid folic si iar mi se trezesc pofte de toate felurile (bine, mai mult gastronomice)... cred ca in ritmul asta va trebui sa largesc usa de la intrare ![]()
unducthable spune:
DA io ce sa mai zic ca am zis ca m-am scos cu polenul si laptisorul de matca cu miere si LUCIAAA
m-a bagat in sperietzi ...,
adio indulceli ...
paine nu ... deja mananc de graham si dimineata iau chifle de secara si beau cu cafea LUCIAAAA, nu dadeaaaaa, GATA , JUR CA E ULTIMA ZI DE CAFEA
SI IN REST AM MANCAT LA PESTE si la pui intr-una , acuma acasa deja nu mai mananc nimic ca nu sunt pregatita
i-am facut pachet lu sotzu un parizer de pui cu painica de dimineatza ...
si io zero barat ...
aaaa, ba da , acuma mananc PESHTE ACASA, OF COURSE ... , dar mi-e
foame , asa ca e bine, mi-e pofta
ie bine shafaaa?
si unde locuieste prodlact asta , sa iau o data iaurtul ala viu , sa mananc cu mamaliga ????
aseara am luat o punga din aia de legume amestec mexican , am fiert si cu putina sare si ulei de porumb condensat la rece, NA , plus piept de pui la gratar am mancat amandoi , ie bine ??? 
va puuuuuuuup , mancacioaselor , Lucia, lasa-ma cu ZUZU ca nu ma pacalesti
lucialu spune:
Mai fetelor!![]()
Ciol
iarta-ma! Sunt o uituca
.
Deci tu la anul.Bun si asa. cu durerile compatimesc cu tine la greu ca si eu tot cu de-alea.
Fireyes
mai devreme sau mai tarziu tot zici adio la dulciuri.Si sa nu vrei,dar parca te inhibi cu timpul stiind ca nu e voie
.
Diana
nici secara nu e voie.Ovaz scrie pe noi!
POti sa iei ce ai spus,nu uita Magne B6,Omega 3,evening primrose,mai era ceva bun...pfiiiii am uitat!
ceva cu verde aaa suc de orz verde,acidul folic de care pomeniti.Mai jic cand imi amintesc.Si nu mintesc cu zuzu
.De la prodlacta am gasit ceva dar nu iaurt.Sunt brasoveni.Pe zuzu cred pe cuvant ca-s fara conservanti.Pana la proba contrarie.
Acum am sters-o! Pupici!
Booooooooooooo pe unde esti?Te-ai facut "americana"? sau ne pregatesti o veste bomba?
Ps: Diana scoate din meniu parizer,cremvursti si alte cele din pui.Cica folosesc multa faina de oase la ele.Toxic deci.
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
aloooooo,
LUCIA, PACHETUL CU PARIZER l-am facut lu sotzu , nu mieeeee
io nu, zero barat
io cuminte , intelegi ?
deci nici secara ..., bineee, mi-ai pus-o 

lucialu spune:
Diana pai si sosul trebuie sa manance
?
Eu n-am facut nimic
Doar ti-am jis ce e voie si ce nu.Martore imi stau toate capitolele anterioare