ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna Ziua frumusatelor!
( asta ca sa-l citez pe un pici stirb si cu muci la nas care se baga in seama la fete cu inaltimea dubla fata de el )
Aerlilian ai deconspirat-o pe Ioana Eu nu ma recunosc decat in fff modesta
Fireyes fi pe pace ca la apendicita e mai naspa.Am facut-o si pe aia.Cu anestezie rahi care mie nu mi-a priit.Te recuperezi mai repede la laparo.Ei acuma nici chiar asa la 3 zile hop la sala,dar e bine.Jeneaza un pic gaulica de la buric.Eu n-am dat la rate,dar m-a mancat sa merg la o si am facut ca Ionel al lui Caragiale.Asa ca am ajuns de urgenta napoi in pat.Parte buna a fost ca tot aia m-a facut sa vreau sa ma dau jos mai repede din pat. Diana are dreptate.Asistentele de la reanimare sunt niste ingeri.Iar echipa din blocul operator a dr.T este fantastica. Si poti sa ramai gravi imediat dupa laparo.Acum depinde si ce gaseste acolo si ce trebuie sa faca.Noi am primit un repaus de 3 saptamani ca asa a spus "nenea" dr.
Mada m-ai facut sa rad cu chestia cu unii mai odihniti la minte. Ce sa spun apropo de ei? Fericiti cei saraci cu duhul...Eu am reusit sa dau jos o parte din ce am acumulat cu injectiile,dar greu maica,greu
Diana ai inteles perfect! Mie mi-a luat cam mult pana am ajuns la vorba aia,sa ma pot detasa si privi ca un turist...De-asta am si pus-o la semnatura ca sa nu uit niciodata
Andreyutzauite ce mi-ai facut!
O zi fantastica!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

buna fetelor............

Ma bucur atat de mult pt voi.....si va doresc sa aveti cei mai frumosi bebici din lume....

mi-a trecut cm si luni pe 08 fac a doua injectie.......fetelor voi v-ati ingrasat de la injectii, nu de alta eu am cam 52 kg......si nici nu mi-e foame toata ziua aproape.....mananac mai multe fructe sau legume......

vorbeati la un moment dat de un regim al lui Almely (nu stiu daca am retinut bine numele), puteti sa mi-l dati si mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Lucia , si toate fetele, va mai "trag" o pupatura maaaare de tot .

da, ai vazut ce misto este cand esti turist prin gradina de specimene a lumii de azi ??? lumea e cea mai tare comedie

si intr-adevar , toate gandurile rele care le avem pentru altii, se intorc impotriva noatra

uite ca mai e cineva care are 52 kg , uraaaa, si io cam 52-53 kg am

sa videm ce iese de la injectii ... , o sa fie o circoteca ... , nu mai pun poze atunci, gata

oricum , Lucia, si io sunt fffffffffff modesta

Mergi la inceput

Draga Ciol
Sper ca te simti bine acum ca faci injectiile si stai linistita draguta ca e fff bine ce papi tu.Numai sa mananci si ceva lactate-iaurt bifidus pt calciu.Esti tare cuminte!!! Este excelent daca nu te ingrasi,dar nici sa flamanzesti bine? Regimul lui Amely il gasesti la capitolul Naturiste si Homeopate.Fix cand dai clic pe prima pagina vezi ca Gudinde a pus un link care te duce exact la regimul cu pricina scris chiar de mana lui Amely.
Si las ca ramai tu gravi cat ai zice pesteimediat dupa injectii.
Diana

KISSES

Mergi la inceput

unde se gaseste iaurtul bifidus ???

Mergi la inceput

Iaurt de la Prodlacta.Te mai pot ajuta bucurestencele cu detalii.
Eu din "pacate" mananc Zuzu cu 0.1% grasimi.Ca altu nu gasesc nici daca ma atarn de limbasau sunt eu tuta si nu stiu ce sa cumparImportant e sa fie naturel,dar nu gen danone.

Mergi la inceput

danone , noi nu am mancat niciodata, noi suntem cu napoca si milli , dar acuma sa vedem unde e iaurtul ala viu ..., deci Prodlacta ...

ma gandeam sa bat un pic vaca si poate iese lapte batut viu , fresh , aproape iaurt, si gata, sa mananc iaurt viu cu mamaliga

asta viu, adeca merge singur , fug dupa el prin casa ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

M-am ingrasat dupa tratament nu in timpul lui. Problema e ca nu am si nici nu am avut pofta de mancare dar m-am umflat ca painica in cuptor.
Aveam 54kg, eram numai bine, acum sunt grasa si frumoasa, dar sanatate sa fie.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Diana vezi ca semnez petitia aia...nu bate vaca.Dar sa stii ca dupa ala de la Zuzu cam fug ca-i taaaare bun.
Immmmmmmmm ce pofta mi-ai facut de mamaliga cu iauuuurt...
Azi stiu ce mananc!

Mergi la inceput

pai da, da tu trisezi ... , ca mananci ZUZU , nu mananci iaurt VIU

asa ca NU AI VOIE

ORI E VIU , ORI NU E

Mergi la inceput