Cafea cu aroma de femei-13
Raspunsuri - Pagina 16
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Io aicea mi-s da' n-am ce spune,asa ca tac si ascult.Celelalte fete or fi prin oras si vin cu noutati?
Ne-au dat cate 100 euro sa cumparam material de specialitate si maine asta tre' sa fac dupa ore.Asa-mi vine sa-mi iau mie ceva!Dar nu se poate ca cere factura fiscala si n-am nevoie sa ma fac de kk pt. niste tzoale.Dar niste literatura beletristica tot as incerca sa strecor.
ce era cu banii pe care trebuia sa ii returneze cei cu gradul I? cred ca mi-ai raspuns dar au zburat vreo 3 capitole de atunci
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
eu sunt aici
si imi place numele Emmei, super!
ce sa-ti zic de lipsa de imaginatie si de batut cuie in talpa: andrei Ovidiu, nascut pe 21 noiembrie, de Ovidenie, apoi pe 30 doiembrie Sf Andrei, apoi Mos Nicolaie si la urma, cireasa de pe tort: Mos Craciun!
Doamne'ajuta!
Nu-i nimic,zici ca ai 2 copii,
aidaciolac spune:
vai maru
, lasa mai ca e bine si asa 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Io aicea mi-s da' n-am ce spune,asa ca tac si ascult.Celelalte fete or fi prin oras si vin cu noutati?
Ne-au dat cate 100 euro sa cumparam material de specialitate si maine asta tre' sa fac dupa ore.Asa-mi vine sa-mi iau mie ceva!Dar nu se poate ca cere factura fiscala si n-am nevoie sa ma fac de kk pt. niste tzoale.Dar niste literatura beletristica tot as incerca sa strecor.
ce era cu banii pe care trebuia sa ii returneze cei cu gradul I? cred ca mi-ai raspuns dar au zburat vreo 3 capitole de atunci
Doamne'ajuta!
Nu s-a mai auzit nimic.E o labareala intreaga.Nici nu mai intreb ca sa nu ma enervez si sa intru la clasa indispusa.Daca vor,sa-i ia si sa si-i bage-n c.O adunatura de lepre,puse pe capatuiala.Mai bine nu-i dadeau.Oricum i-am cheltuit,ca sa-mi iau de-o grija.
maru spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
vai maru, lasa mai ca e bine si asa
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
razi tu razi, da aici nu primesc numai un cadou de Mos Craciun, plus ca petrecerea pentru ziua de nastere tre sa fie cool!!
anu asta ii duc la film! la cat costa biletul, plus popcorn plus sucuri....dau faliment. da nici in casa nu ii mai vreau, sunt prea mari pentru fun places pentru copii

Doamne'ajuta!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Doamne'ajuta!
Nu s-a mai auzit nimic.E o labareala intreaga.Nici nu mai intreb ca sa nu ma enervez si sa intru la clasa indispusa.Daca vor,sa-i ia si sa si-i bage-n c.O adunatura de lepre,puse pe capatuiala.Mai bine nu-i dadeau.Oricum i-am cheltuit,ca sa-mi iau de-o grija.Astia din sindicat au zis ca dau in judecata min. inv. sau al finantelor.Ce-o mai fi,nu stiu.
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Doamne'ajuta!
Nu s-a mai auzit nimic.E o labareala intreaga.Nici nu mai intreb ca sa nu ma enervez si sa intru la clasa indispusa.Daca vor,sa-i ia si sa si-i bage-n c.O adunatura de lepre,puse pe capatuiala.Mai bine nu-i dadeau.Oricum i-am cheltuit,ca sa-mi iau de-o grija.
fata draga, ideea e ca eu sunt pe alt continent, si daca vor sa ii ia, incepe balciul!
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Tu esti pe pamant,noi in aer.
Mai rau e ca nu se intrevede nimic mai normal la orizont.Astia se pandesc,se dau in judecata,se santajeaza,ce mai,o balacareala intreaga.Cine sa mai vada de tara?
maru spune:
quote:
Tu esti pe pamant,noi in aer.Mai rau e ca nu se intrevede nimic mai normal la orizont.Astia se pandesc,se dau in judecata,se santajeaza,ce mai,o balacareala intreaga.Cine sa mai vada de tara?
sincer, asta nu-mi lipseste deloc: bataia de joc la care sunt supuse cadrele didactice, de fapt toti cei ce lucreaza in invatamant!
asa ce ma enerveaza asta
aici cadrele didactice au salarii barosane, nimeni nu da meditatii, sunt 3 parca sisteme private de tutoring, in rest, lumea se bucura de viata!
la naiba, m-am nascut pe wrong continent!
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Dispretul lor se rasfrange asupra tuturor.Sunt multe categorii care sunt scuipati in ochi fara cea mai mica jena.Io nu meditez din mai multe motive:nu-mi place sa meditez proprii mei elevi;nu mai am rabdare sa fac scoala si acasa;sa invete,in gura mamii lor macar de 5,ca le sistematizez de poate invata si unu' de pe strada;nu se merita efortul.