Cafea cu aroma de femei-13
Raspunsuri - Pagina 15
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
bine w , ieri ai disparut in ceata. Ai spus , ai comentat si dupa tacere. Ceva un 'noapte buna' , un 'pa' sau a intrat juniorul in peisaj?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Se tot milogea Cosmin sa-l las si pe el.Era deja 10 si tre' sa se scoala la 6.S-au dus vremurile cand lua micu' dejun la 3 dupa-amiaza.
wonderful spune:
Mey,lunga zi a mai fost azi.Parca nu se mai termina,o groaza de hartoage de facut si copchiii astia parca au venit mai turbati din vacanta.
Am cativa pe care i-as bate pana s-ar kk pe ei.Si tot n-as fi satisfacuta.Iar de parinti,ce sa mai zic?!Sunt unii care-ncep sa planga in fata plodului si se lasa manipulati ca ultimii natarai.Unii chiar ca n-ar trebui sa aiba plozi,nu-s facuti pt. asta.
slimatei spune:
aaa deci ma cititi dar imi dati ignore.. nu..?
lali macar atat as vrea sa mai stea putzuasa... in burtic... sa fie cat mai aproape de termen..peste 7 sapt as avea 36-37 de sapt...si cred ca ar fi ceva mai dezvoltat decat acum....
aida...pai vedeti ca nu ma bagati in seama...cand aveam la semnatura...Stefania cu Stefania la purtator![]()
...
asa ai fi inteles..?
Stefania x 2
min.7sapt.
MsLara spune:
Am inteles acum...pai ne concentram si ii transmitem ganduri bune sa stea acolo cat mai mult, sa se faca mare si frumoasa !
Lali 
slimatei spune:
multumesc mult lali tu esti o draguta!
ce ziceti de asta suna prea...caci toata lumea imi zice..."cum sa pui numele fetei la fel ca pe tine..." si se preocupa ca ne va confunda tati...pai cum sa ne confunde...?
Stefania x 2
min.7sapt.
aidaciolac spune:
pai mai stefania eu am crezut ca ai 2 in burtic 
cat despre amintit ... 
lasa mai sa fiti voi sanatoase ca asta conteaza cel mai mult
in privinta numelui sa stii ca eu am vrut Emma Sanziana (ca e de sanziene) , dar unguru de husbant a plecat si a pus Emma Aida. Nu a avut pic de imaginatie . Aida ... bleac

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
w sa stii ca foarte mult depinde si de copil. Sunt cate unii care au personalitati f puternice si sunt f incapatanati (ex:surioara mea si Emma)
Pe Emma o mai domolesc pt ca si eu am personalitate puternica , ... dar mama ... cam e manipulata si cam mult 

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... da , bine ca ati disparut iarasi 

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Io aicea mi-s da' n-am ce spune,asa ca tac si ascult.Celelalte fete or fi prin oras si vin cu noutati?
Ne-au dat cate 100 euro sa cumparam material de specialitate si maine asta tre' sa fac dupa ore.Asa-mi vine sa-mi iau mie ceva!Dar nu se poate ca cere factura fiscala si n-am nevoie sa ma fac de kk pt. niste tzoale.Dar niste literatura beletristica tot as incerca sa strecor.
maru spune:
eu sunt aici
si imi place numele Emmei, super!
ce sa-ti zic de lipsa de imaginatie si de batut cuie in talpa: andrei Ovidiu, nascut pe 21 noiembrie, de Ovidenie, apoi pe 30 doiembrie Sf Andrei, apoi Mos Nicolaie si la urma, cireasa de pe tort: Mos Craciun!
Doamne'ajuta!