Cafea cu aroma de femei-13

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

in alta ordine de idei, va povestii de iranianul bestial cu Mos Craciun si laptopul....cineva de peste mari si tari cerea informatii despre domeniul lui de activitate. Tocmai trecea pe langa biroul meu asa ca i-am pasat convorbirea si asa ca a trebuit sa vorbeasca aici cateva minute....of, fetelor, ma topesc, il parasesc pe al meu...unde mai pui ca mi-a facut cu ochiul....
in timp ce va scriam a trecut inapoi si tocmai mi-a facut complimente despre tunsoare si culoare!!!! offff, trebuie sa ma ridic sa iau ceva de la imprimanta si imi tremura genunchii

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Fa-ti-l cadou de Mos Nicolae!Sper ca nu te-ai fasticit!Fii fomeie adevarata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by maru

in alta ordine de idei, va povestii de iranianul bestial cu Mos Craciun si laptopul....cineva de peste mari si tari cerea informatii despre domeniul lui de activitate. Tocmai trecea pe langa biroul meu asa ca i-am pasat convorbirea si asa ca a trebuit sa vorbeasca aici cateva minute....of, fetelor, ma topesc, il parasesc pe al meu...unde mai pui ca mi-a facut cu ochiul....
in timp ce va scriam a trecut inapoi si tocmai mi-a facut complimente despre tunsoare si culoare!!!! offff, trebuie sa ma ridic sa iau ceva de la imprimanta si imi tremura genunchii

Doamne'ajuta!

da , da , au astia un aer anume ... si asa putin creoli ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Fetili,io va las,ca am ore dimineata si-s cam turtita.Vad ca si voi.Somn usor!Pup.

Mergi la inceput

voi sper ca intelegeti ca e fantezie curata!
si da, e bestial tipul, f bine ingrijit, perfect, fara a fi metro, un parfum de ma zapaceste de creieri, ca daca as sti ce e as zbura sa il iau la hasband, si v-as vinde si pontul!
l-as intreba la naiba, dar mi-e ca imi fac de treaba si ...imi place jobbul asta, fie si pentru ca intalnesc tipi ca el...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

hei maru , acum ai si tu de ce sa zambesti prosteste fara sa faci nimic

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

cum nu fac nimic? fantazez...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

m-ati lasat singura

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

mai dar ce mai somati azi!!!!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mai sunt eu.Dar cred ca degeaba sunt.
Eu nu am mai putut sa intru pt ca am fost ocupata.
Am renuntat la dieta ca nu mai puteam.M-am saturat de atata carne si una peste alta nu mai puteam sa inghit nimic,mi se facea rau de la orice si m-a luat sotul in primire ca ce sunt nebuna.
Acum sper sa nu pun la loc.Am sa mananc sanatos si am sa tin cont de Montignac.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput