Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Vin cu vesti bune!!!!
Am fost ieri la medic, buburuza mea misca de mama focului, ii bate inimioara si are 2,5 cm
Trebuie sa ma duc zilele astea sa-mi fac analizele si peste 3 saptamani ma duc la control, sper sa fie bine si atunci.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Kitzy Felicitari pu buburuza ta mica, ma bucur enorm ca e bine acolo in burtika sper ca incontinuare sa ai parte de o sarcina usoara si pina la termen. Dumnezeu raspunde la rugaciuni!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Marryan multumesc! Intr-adevar Dumnezeu raspunde la rugaciuni si pe aceasta cale vreau sa va multumesc tutror care ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut si fetelor, nu va pierdeti speranta niciodata!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aloha fetele!

baby_r, ma bucur tare mult ca am mai vazut un mesaj de-al tau...nu stiam ce se intampla cu tine..te pup si ai grija de tine..si te asteptam aici cand ai putin timp.

trust...draguta, la mine toate cele 3 teste de sarcina pe care mi le-am facut au avut a doua liniuta pala...asa ca n-ai dc sa-ti faci probleme. eu zic sa te duci la un test de sange, care iti va zice clar.ca stresul asta la care te supui singurica nu iti face bine..mai bine te duci si te convingi. succes!

haideti fetele...noi asteptam un stol intreg la odisee...facem loc deja.
pupici!

_
13+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

kitzy ma bucur asa de tare pentru tine.......te pup si va doresc sa va fie cel mai bine si mai departe......si eu sunt din cluj tu ce probleme ai avut?si la ce dr.mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Korrinna79 spune:

Crisa ma bucur ca ai decis asa.
Despre mine sunt un pic trista, preotul ne-a programat maine, de maine incepe perioada de ovulatie pana sambata exact cand e cununia religioasa, deci luna asta nu stiu de ingerasul va veni si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele ce faceti? m-am trezit adineauri si am o durere de cap...
gina si bine ai venit la noi la aspirante si sa dea Domnul sa fugi cat mai repede la odisee...imi pare rau pt probelme pe care le-ai avut...si sper ca inseminarea asta de oi sa dea rezultate bune....succes si santate multa!
dyana..ce faci? imi pare rau ca e bolnava soacra ta...e greu sa ai TBC stiu ca am avut si eu in familie ....important e sa treci peste si sa te gandesti ca se va face bine...si pacat ca nu ai putut presta luna asta dar bine octombrie si ai sa vezi ca vine si perioada de prestat care e cea mai frumoasa si se va prinde bebicul...
kitzy ma bucur sa aud vesti bune despre bebele tau...ca ai fost la dr...iti doresc in continuare sarcina usoara si ai grija de tine....si asteptam in continuare vesti de tine si de sarcina....
crisa nu te mai supara ...asa e lumea in tara asta....e bine ca mai vii pe la noi sa ne mai zici vesti de tine...spor la prestat si mai ales succes cu progesteronul...
eu chiar daca am amanat priectul bebe...tot stau pe la voi....sa vad ca se imputineaza lista aspiranelor si treceti la odisee....

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc pt gandurile bune, sa dea DD sa fie bine si in continuare.
Gina eu ma duc la Gine 1 la Dr. Bartok Ildiko, e o doctorita tanara, si foarte de treaba.
Ca tot m-ai intrebat de probleme, am avut in iunie un avort spontan la 5 saptamani si ar fi trebuit sa mai las un ciclu sa treaca, dar au fost 2-3 accidente neprotejate si nici prin gand nu-mi trecea ca o sa raman asa repede gravi si iti dai seama ca m-am dus la medic cu inima cat un purice, dar doctora a zis ca numai vesti bune are sa-mi dea, asa ca uite ca am ajuns si la 9 sapt si sper sa fie la fel de bine si in continuare, ca n-as mai suporta sa pierd si copilul asta.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

vi sa intamplat la vreuna ca in z35 sa aveti mici scurgeri maroni si sa fiti totusi gravidute.Aceste scurgeri inseamna o picatura pe zi nu mai mult.Nu merg inca la test de sange ptr ca doctrorita mea mi-a spus sa astept pana joi si apoi sa merg la un control la ea si sa-mi faca ecograf si toate cele.Nu mai pot nici sa dorm de nerabdare.Mi-as dori sa dorm si sa ma trezesc joi si sa meg la ea sa-mi spuna ca sunt graviduta.Dupa doi ani lungi de asteptari va puteti inchipui ca sunt cu sufletul la gura de nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Uraaaaa Kitsy Eram absolut sigura ca o sa fie bine!!Vai ce ma bucur. Mai stii ca nici nu voiai sa faci test?
Ginamaria, draguta de tine prin cate ai trecut. Dar ai sa vezi ca de acum o sa fie bine. Ai venit unde trebuie, aici reusesti sa ai bb cu gandire pozitiva.
Dyannna imi pare tare rau de soacra ta. Dar las ca e mai bine sa vina bb cand e si bunicuta lui sanatoasa sa-l poata strange in brate ca altfel tre sa stea departe de el.
Trust este adevarat ca de obicei temperatura e usor crescuta dar depinde de la organism la organism. Eu nu am avut nici un simptom in afara de sani durerosi, lucru care il patesc si inainte de CM. Cand ziceai ca te duci la control? Ca vad ca este tare stresata, ia calmeaza-te ca nu face bine la bebele pe care sunt sigura ca il ai.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput