Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Crisa, ma bucur mult ca ai reflectat mai bine si nu ne-ai parasit!Esti fata inteligenta ... stii ca nu are rost sa te infierbanti pentru cele ce nu merita..
Eu am uitat sa raportez...sunt in Z2...ma bucur ca s-a reglat CM-ul si la mine...doar ca luna asta o dau pe AC...la sfarsitul lunii ma duc sa vad si eu cum stau cu chistuletul ... poate imi face "bucuria" sa dispara...
Intre timp m-am apucat si de nitel ceai de napraznic...incerc sa combat problema si naturist...
Doamne Ajuta!
Eu sunt cu galeria pe aici...Va indemn la mult optimism si multa dragoste!

http://tt.lilypie.com/qPhXp3.png

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

claudela, fata!!!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Ma puneti si pe mine la aspirante?........trebuie sa va dau ceva date suplimentare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Spune tot Ginamaria ca sa te treaca fetele la aspirante dar ca sa stim si noi ca tare suntem curioase.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

a inceput totul atunci cand in urma unui control gine.dna dr.la care mergeam pana atunci nu m-a satisfacut pe deplin in sensul ca nici nu m-a intrebat daca vrem bebelin doar ca am ovar polichistic si sa ia AC.eu vroiam bebelin asa ca m-am hotarat si am mers la alta drita.ea mi-a zis ca am chist dermoid...........ceva de care nu mai auzisem pana atunci.......ceva chist care contine fire de par si dinti.......cica un fel de geaman al meu nedezvoltat.....mie mi s-a parut ceva iesit din comun deci am mai incercat inca la 5 medici........unul m-a convins.....bine ca toti mi-au zis acelasi lucru......dar el parea a intelege cel mai bine ce se intampla........analize.....CA125......deastea.....asta se intampla in decembrie......deci las sa treaca sarbatorile.....in februarie ma operez...clasic ca era mare chistul si sa nu se sparga......la trezire ENDOMETRIOZA......tratament 6 luni cu dipherelin.......au trecut si cele 6 luni si in august mi-am facut prima inseminare.Fara succes din pacate ca azi noapte au venit uratii.........dar nu e nimic de joi incepem din nou sa facem tot ce trebuie pentru inca o inseminare....Doamne ajuta sa fie cu succes....cam atat.......am crezut ca voi fi mai scurta dar vad ca m-am extins.Am 28 de ani si imi doresc bebelin de cand m-am nascut.Cand eram mica si ma intreba lumea ce vreau sa ma fac cand voi fi mare ziceam :mireasa si mamica......
va pupicesc..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

TUTUROR ASPIRANTELOR!Imi pare rau ca nu am putut sa intru in ultimul timp dar soacra mea s-a imbolnavit si dupa 2 saptamani de investigatii(am stat cu sufletul la gura ca ne era teama da cancer pulmonar) a fost diagnosticata cu TBC...stiu ca nu e o boala usoara dar pe langa temerile si stresul pe care l-am avut mi se pare floare la urecheDe citit v-am citit mai tot timpul dar practic nu am avut timp sa scriu ca am tinut-o tot intre spital si casa...vreo doua zile chiar am stat non stop a era in stare destul de grava...Scuze ca v-am inebunit cu necazurile mele dar simteam nevoia sa ma descarc putin...luna asta aveam planuri mari, hotarasem sa prestam ca la carte in zile fertile da' cine credeti ca a mai avut chef...nu-i nimic vine ea si luna urmatoareVa pupic din nou ca striga sotul la mine ...trebuie sa plecam la Bucuresti sa luam marfa...noi suntem privatizati si stam tot pe drumuri...mai vorbim!http://tt.lilypie.com/ortVp3.pngedit: oare cate mesaje vor fi moderate...eu stiam ca 10 dar vad ca nu e asaAM UITAT SA TRANSMIT FELICITARI TUTUROR NOILOR GRAVIDUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

buna dimineata
ginamaria am o intrebare la tine, ce valoare ti-a iesit la analiza ca125?
te intreb pentru ca sora mea si-a facut aceasta analiza si i-a iesit valoarea 150, si sintem un pic necajitit din cauza asta.
dar vreau sa-ti spun ca pe ea a diagnosticat-o cu uter fibromatos, chist de 8 cm, si endometrioza.
multumesc

2001
poze

Mergi la inceput

pusichet sincera sa fiu nu mai tin minte,trebuie sa ajung acasa sa ma uit peste analize ca au cam trecut 7 luni dar stiu sigur ca erau cu mult peste limitele normale.si eu m-am stresat atunci, ma gandeam sa nu fie ceva cancer dar cica nu e problema nici daca iti iese dublu fata de limitele normale.Se poate sa fie asa din cauza perioadei din CM in care esti.Dar care este limita superioara ca poate asa imi aduc aminte?
promit ca ajung acasa si ma uit si iti scriu asta va joi........va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

ginamaria, multumesc
limita normala este 35, intre 35-50 moderat crescuta, iar peste 50 crescute mult.
si sora mea se gindeste sa nu fie vreun cancer.
oricum se opereaza dar mai dureaza ca ea este in alta tara si acolo se fac programari inainte, e mai ciudat acolo.

2001
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Servus fetele,
Bujo am uitat sa-ti spun ieri ca nu am temperatura de loc,temperatura mea este normala.Daca sunt insarcinata nu ar trebui sa am temperatura putin crescuta?

Mergi la inceput