Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo merci! Da, imi amintesc ca nu voiam sa fac nici test, mi-era frica ca o sa iasa pozitiv ( iti vine sa crezi?!) si n-o sa fie bine nici sarcina asta, dar uite ca DD a avut grija de mine. Oricum si ieri am fost cu inima cat un purice pana am intrat la eco, si cand am vazut mogaldeata aia mica care misca...Doamne, nici nici nu pot sa va descriu ce-am simtit. O va vedeti voi pe pielea voastra cum e.
Trust eu am avut pete maronii cam la o sapt dupa ce trebuia sa-mi vina ciclul, dar nici nu pot spune maronii ca erau bej deschis si au durat 2 zile, dar n-au fost abundente si am banuit ca e de la implantare si doctora mi-a confirmat. Acuma mi-a zis sa mai iau Duphaston pana in sapt 12 si ceva tabletutze cu fier si acid folic pe care oricum il iau de o luna deja si mi-a mai dat vit C si Aspenter o jumatate de tableta, zicea ca ajuta mult la circulatia placentara.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

BUJO merg la control abia joi.Am mari emotii.Sper sa ai dreptate.Tu in ce perioada a lunii esti? Esti la ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sunt aproape de ovulatie dar ne protejam si luna asta ca asa ne-a zis doctorita, plus ca acum am facut un tratament pt paraziti intestinali. Dar luna viitoare nu ne mai opreste nimeni
Dumitrache unde are cabinet, la Hyperdia?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

KITZY sa inteleg ca tu esti mamica in devenire? Esti deja graviduta? Felicitari si sa ia o sarcina cat mai usoara si un bebe foarte sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata felelor
Eu una abia astept sa treaca si luna asta sa vad daca e ceva ca sunt in ziua 24 si nu mai am rabdare dar nu cred ca va fi nimic luna asta ca nu am facut stimulare sunt in pauza.
Kitzi Felicitari pentru bebelina ta sa fie sanatoasa si speram sa te urmam curind.
Trust cel mai bine fa un test de singe ca sa te convingi clar daca e sarcina.

Mergi la inceput

BUJOare cabinet si la Hiperdia si la Ginemedica.Este un medic foarte bun zic eu.Mie imi place ca discuta si iti explica totul cu lux de amanunte.La Gidiuta nu am fost niciodata asa ca nu pot face o comparatie intre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

kitzy, vreau sa te felicit si eu pentru mogaldeata aia mica din burtica, ma bucur enorm ca sunteti bine si tu si el sau ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna dimineata!
Felicitari noilor gravidutze!
eu?in asteptare,nimic de raportat....nu simt nimic mai deosebit,dar....mai astept,ca nu stau in apa...........

http://tt.lilypie.com/pR7Wp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kitsy tu inainte de sarcina pe care ai pierdut-o ai mai avut vreuna? Incercai de mult pt bb?
Trust mai sunt 2 zile pana joi, las ca trece repede. Mai intri pe-aici, mai schimbi o vorba cu noi si sa vezi ca te trezesti ca e joi. Dar joi intri imediat si ne dai vestea, nu ne lasi sa stam ca pe ace.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo inainte de sarcina trecuta n-am mai avut nici una si incercam cam de 5 luni si dupa ce-am pierdut-o am ramas gravi in luna urmatoare, si deocamdata totul e ok, e bine fixata, inimioara are activitate, acuma sa vedem. Tin pumnii sa vina si la tine repede de tot si sa fie bine.
Trust si tie iti tin pumnii, lasa ca trec repede 2 zile, te inteleg cum e cu asteptarea asta ca asa am fost si eu, dar ai sa vezi ca o sa vii cu vesti bune, abia astept sa ni le zici.
Fetelor, va multumesc inca o data la toate pt felicitari si sper sa va iau cat mai repede dupa mine la odisee

9+

Mergi la inceput