Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )
Raspunsuri - Pagina 20
YLARI spune:
Buna fetelor, ce mai faceti, dragutzele? Va rog eu ajutati-ma si pe mine, ca sunt tuta, cred. Cum pun emoticonul de gravidutza la semnatura? Sau unde se pune sa apara si la mine......
Va multumesc tuturor care m-ati felicitat si v-ati bucurat alaturi de mine...
PUPICI!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
bujo spune:
la prifil personal, unde iti scrii semnatura, dupa Ylari pui [ gravi ] si apoi +6 (sau cate sapt ai)
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
ioanara23 spune:
marryan, sufletel scump....

iubita, da esti sigura ca e CM? mie mi-au curs 2 pete mari la vreo 3 zile dupa data cand trebuia sa vie...si apoi nica
draga prietena, o sa prind o barza si-o bag la pachet si o expediez fix si expres NUMA PT TINE! s-o smotocesti si s-o legi de pat, ai auzit? 

ioana
6+
poze samburel
marryan spune:
ioana iubita ai reusit sa ma faci sa rid nu sa zimbesc ai auzit! Daaaaa prinde-o daca ai vazut ca la noi e saracie de berze si trimite-o ca eu daca o iau o gitui si ii mai dau voie nicaieri si sa mi aduca numai bb citi o sa vreau eu![]()
![]()
![]()
nustiu daca e CM dar sunt pete maronii spre cafeniu si asta cred ca e de la stimulare mi sa dereglat rau de tot CM batal focul
Mai linistit zau iti spun! MULTUMESC TARE MULT SCUMPA MEA!

pu tine si pu bb din burtika si vorbeste tu cu el sa mi aduca DD si mie unul
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
bujo spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaa pai spune asa Marryan. Fata draga poate nici macar nu e CM si tu plangi de mama focului. Ia zi tot: cantitate, dureri, cand ar trebui de fapt sa vina, sanii cum se prezinta. Tot, tot sa ne spui. Poate tu ai acolo bb care iti face din manuta si tu plangi dupa el ca nu vine.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
anaxena spune:
marryan nu te ma necaji...mai ashteapta o zi macar
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
maryb spune:
fetelor, am intrat la mamici de mai-iunie si am citit ca Ramonzca trece prin clipe grele, a fost la eco si zice ca desi sarcina ei e de aproape 10 saptamani la eco i-ar fi iesit de 6-7 saptamani si ca nici activitate cardiaca nu prea mai exista. oooffff........sper sa refaca eco si sa fie totul in regula.
ioanara23 spune:
marryan io zic ca daca nu e roshu degeaba iti faci griji! asa ca io zic: ori executi un test, ori te prezinti cat mai repede la un eco....daca persista petele maro #350;I NU APAR CHEAGURI SAU SANGE IN CANTINTATE MARE! da?
Dumnezeu e mare! pana la proba contrara nu tre sa te stresezi!
ioana
6+
poze samburel
ioanara23 spune:
da marybutza asa e... ![]()
eu am zis la fel....sa ceara o a doua opinie....sa vada sangele cum iese....

ioana
6+
poze samburel
anaxena spune:
quote:
Originally posted by maryb
fetelor, am intrat la mamici de mai-iunie si am citit ca Ramonzca trece prin clipe grele, a fost la eco si zice ca desi sarcina ei e de aproape 10 saptamani la eco i-ar fi iesit de 6-7 saptamani si ca nici activitate cardiaca nu prea mai exista. oooffff........sper sa refaca eco si sa fie totul in regula.
nu vreau sa fiu rea ,dar asta e durerea cea mai mare..in cazul asta merita sa plangi...cel mai important e sa fie bb sanatos...ca de venit vine el pana la urma
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie