Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

marryan, imi pare rau ca esti atat de suparata si dezamagita, imi pare rau ca treci prin momente asa de grele,vreau sa-ti spun ca si eu sunt alaturi de tine. dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Maryb, ce face fata?Tu unde te-ai ascuns???
dulce si tie

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac fetele mele???
ceva nou pe forum?

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

maria, si eu te dulce. Eu sunt pe aici, cand vad ceva de bine intru sa le felicit si eu pe fete, cand vad ceva de rau intru sa le incurajez pe fete.

eu sunt bine, ma focusez pe alte lucruri, nu mai sunt obsedata de bb ca si daca ma stresez si daca nu tot cand vrea DD voi ramane gravi, asa ca...astept cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

MARRYAN, draga mea, eu cred ca toate am trecut prin asa ceva,unele au trecut mai usor altele mai greu.........unele cu ajutor altele fara......poate simti ca ai nevoie de o pauza,si ti-o recomand.Dar de la senzatia de satietate pana la cosmar cred ca mai e mult........Te rog,ia o luna de pauza,relaxeaza-te,apuca-te de ceva sport sau de ceva ce iti place tie f.tare si poate nemafiind asa de stresata te razgandesti si o iei de la capat (nu neaparat de luna urmatoare)Incearca o luna nici sa nu te mai gandesti la acest subiect si sunt convensa ca ne reauzim cu ganduri mult mai bune........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Marryan, cred ca Ginamaria are dreptate!

http://tt.lilypie.com/VsW2p3.png/ iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Perfect de acord cu Gina si am mai spus-o de cateva ori.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

fetelor va multumesc tare mult, pu cuvintele voastre calde si pu sustinere, da sunt la un pas de cadere dar nu vreau ca voi sa va pierdeti optimismul, eu asa am hotarit aseara cu sotul ca facem pauza atita timp cit va vom stringe banii pu FIV si asta va fi cel mai bun motiv pu care sa nu mai astep luna de luna ceva sa cada din cer pu mine, ca nu e asa....eu nu plec de aici ramin cu voica imi sunteti toate dragi mai ales ca suntem prietene!
Va pup si va imbratisezi cu drag pe toate!

anaist si eu am fost la mare 10 zile si credea ca voi veni si eu insarcinta dar pu mine vad ca nici o metoda nu e de folos, si asta ar trebui sa iau ca drept semn de sus...RABDARE!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

fetelor, dar de vrmoana mai stie cineva ceva? ce o fi cu ea ca nu am mai vazut-o de mult ?

irinamincu, tu ce faci iubita ? esti bine ?

gabitza, tu pe unde umbli ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

sunt o gramada de fete care n-au mai intrat de mult inclusiv Irene, Uricarudiana si mai sunt cateva. Oare ce-or face?
Oanasm te-ai intors acasa?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput