Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Maria suntem mai bine,multumim de intrebare .
Ne facem bagajul sa avem totul gata cand s-o hotar terorista sa apara

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Vreau si eu

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Anca, ca mi-am adus aminte, ai trimis poza ta la concursu de pe DC? Cel cu miss odiseea sarcinii???? Ca asa mi-ai promis

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu am trimis ca nu imi place niciuna
o sa fac una mai calumea si trimit

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Anca, PROMITIIII???

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marryan imi pare asa rau ca esti dezamagita. Si eu am simtit multa vreme ca sunt defavorizata de cand m-am nascut da sa stii ca toate au un scop. Eu de exemplu acum ma simt foarte norocoasa desi de cand ma stiu am avut numai probleme. Si asta pt ca am invatat sa ma bucur de ceea ce am, oricat de putin ar fi. Daca inveti si tu sa faci asta iti garantez ca o sa te simti mult mai bine. Si cum am mai spus, nu va concentrati fetelor doar asupra procreerii ca Dumnezeu ne-a dat atatea motive sa ne bucuram de viata (familie, sot iubitor, prieteni) pe care ar fi nedrept sa-i neglijam. Hai capu sus si fii optimista ca bb nu vine la mamici deprimate

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Maria o sa incerc sa mi revin, nu mai cred ca odiseea va face parte din viata mea....nu o sa va paresesc o sa va citesc incontinuare, ca nu am sa ies din grup pu asta macar o sa ma bucur pu voi toate daca la mine nu va fi...cine stie ce mia rezervat viitorul?! o sa merm pu ultima data la dr cred saptamina viitoare, sa vad daca ovarele mele lucreaza dupa stimularile care le am facut si daca va fi bine nu mai iau nimik....o sa incerc sa uit de tot de acest cosmar al vietiiiertati-ma dar nu pot sa mi revin!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

Anca, PROMITIIII???

Maria
In asteptarea lui

Mamaaaaaaaa dar esti pacoste pe capul meu

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marryan

Maria o sa incerc sa mi revin, nu mai cred ca odiseea va face parte din viata mea....nu o sa va paresesc o sa va citesc incontinuare, ca nu am sa ies din grup pu asta macar o sa ma bucur pu voi toate daca la mine nu va fi...cine stie ce mia rezervat viitorul?! o sa merm pu ultima data la dr cred saptamina viitoare, sa vad daca ovarele mele lucreaza dupa stimularile care le am facut si daca va fi bine nu mai iau nimik....o sa incerc sa uit de tot de acest cosmar al vietiiiertati-ma dar nu pot sa mi revin!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Marryan dar ce s-a intamplat iubita de esti atat de suparata astazi?
Uite ID meu daca vrei sa vb mai pe indelete:diaconmaria@yahoo.com
Si eu am destule probleme in familie acum si sunt destul de grave...insa incerc sa vad jumatatea plina a paharului pentru ca altfel cred ca as lua-o razna...daca vrei sa vb eu sunt pe mess...

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

[/quote]
Mamaaaaaaaa dar esti pacoste pe capul meu

anca 33+

Maria
poze

[/quote]

Cine, euuu????

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Marryan, nici eu nu am ramas dupa stimulari.
Si sa vezi ce ciudat. Prietena mea incearca de de un an sa ramana. A facut stimulari si nimic. A facut la sf lui iulie IA si nimic. De tristete ca nu a iesit, a plecat cu sotul la mare o saptamana, de unde s-a intors insarcinata!!!! Deci se poate! Ai incredere!

http://tt.lilypie.com/VsW2p3.png/ iulie 2005

Mergi la inceput