Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )
Raspunsuri - Pagina 17
anais74 spune:
Marryan
. Mi se face rau instant cand vad mesajul asta. Ma gandesc ca poate si la mine poimanie va fi tot Z1. E trist.
Te pup si te imbratisez drag sa iti treaca!!!! 
http://tt.lilypie.com/VsW2p3.png/ iulie 2005
kitzy spune:
Marryan capul sus! N-au intrat zilele in sac! Daca n-a fost sa fie luna asta, va fi luna viitoare, nu mai supi, te rog eu, ok?
Felicia multumesc!
9+
Korrinna79 spune:
Buna, azi e ziua a 15-a ziua in care am inceput tratamentul cu uterogestan. Maine e ziua a 16-a deci, prima zi de ovulatie.
Voiam sa intreb persoanele ce au facut tratament cu uterogestan daca au avut dureri de ovare?
Ylari, felicitari cred ca a fost un moment super. Eu una cand voi merge la ecograf si voi fi graviduta am sa cer sotului sa faca poze la aparat.
diaconmaria spune:
Marryan
ca sa treaca supi la fata
.
Stiu ca de acuma e stereotip, dar z1=o noua sansa iubita
Maria
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Bujo eu n-am facut chiuretaj, a fost avort spontan, sarcina s-a eliminat singura si intr-adevar am ramas gravida imediat dupa-aia si uite ca e bine, misca de o ia din loc si ii bate inimioara, asa ca Maria capul sus si nu-ti mai fa atatea griji.9+
Am sa incerc sa nu imi mai fac.Promit solemn!
Bujo, Kitzy

Maria
In asteptarea lui

marryan spune:
fetelor multumesc de icnurajari, diaconmaria, kitzy, felicia, anasit dar mii fr greu fetelor, sunt atit de amarita si cu cearcani la ochi ca am bocit ieri toata ziua si azi de nu mai pot, si dureri de cap au inceput, nustiu sunt tare dezamagita de nuami stiu incotro sa o apuc si ce sa mai fac....e trista viata mea...numai de tristete si lacrimi am avut parte de cind m-am nascut si nu e corect! scuzati-ma dar optimismul meu ma parasit cu totul!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Korrinna79
Buna, azi e ziua a 15-a ziua in care am inceput tratamentul cu uterogestan. Maine e ziua a 16-a deci, prima zi de ovulatie.
Voiam sa intreb persoanele ce au facut tratament cu uterogestan daca au avut dureri de ovare?
Ylari, felicitari cred ca a fost un moment super. Eu una cand voi merge la ecograf si voi fi graviduta am sa cer sotului sa faca poze la aparat.
Utrogestanul se pune dupa ce ai ovulat ptr ca inhiba ovulatia
anca
33+Maria

poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by marryan
fetelor multumesc de icnurajari, diaconmaria, kitzy, felicia, anasit dar mii fr greu fetelor, sunt atit de amarita si cu cearcani la ochi ca am bocit ieri toata ziua si azi de nu mai pot, si dureri de cap au inceput, nustiu sunt tare dezamagita de nuami stiu incotro sa o apuc si ce sa mai fac....e trista viata mea...numai de tristete si lacrimi am avut parte de cind m-am nascut si nu e corect! scuzati-ma dar optimismul meu ma parasit cu totul!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
Marryan, nu se poate puiule, noi suntem aici langa tine si chiar daca suntem prietene virtuale sa stii ca suntem cu sufletul langa tine

Uite ce multe suntem langa tine

Ai sa vezi ca panala sfarsitul anului ne mutam cu toatele la odisee...Pai cum ne fu vorba..
Hai un zambet micut pentru noi care
si suntem langa tine 
Maria
In asteptarea lui

diaconmaria spune:
Anca, ce faci?
fetele!
Cum va simititi astazi? Se apropie momentul fericit?
Maria
In asteptarea lui 
ancadragoman spune:
Maria suntem mai bine,multumim de intrebare .
Ne facem bagajul sa avem totul gata cand s-o hotar terorista sa apara![]()
anca
33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!