Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

eeeee mai Mariuko nu fi suparata. Sigur ca ne-ai lipsit. Hai zi-ne ce-ai mai facut.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Dmatu ce mai faci? Nici pe tine nu prea te-am mai vazut pe forum?? cum merge proiectul BB???
Bujo, fata dulce. Pai nu am mai facut nimic, am umblat ca bezmetic 2 zile cu acte si alte chestii pentru firma, ieri a fost ziua tatalui meu care a facut 56 de ani si a fost asa de trist...
Nu se mai intelege cu mama si pe mine ma doare sufletul
Dar sunt si lucrui bune cum ca de azi a inceput perioada fertila si am voie la prestat exact la ovulatie...si am mari sperante puse in luna aceasta
Chiar imi puteti spune dupa metoda mucusului la cate zile de la schimbarea lui apare ovulatia? Adik dupa ce are consistenta albusului de ou...

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Am intrat sa va salut si sa va doresc o zi placuta, cu multe vesti bune!

Felicia, 19+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diaconmaria

Dmatu ce mai faci? Nici pe tine nu prea te-am mai vazut pe forum?? cum merge proiectul BB???
Bujo, fata dulce. Pai nu am mai facut nimic, am umblat ca bezmetic 2 zile cu acte si alte chestii pentru firma, ieri a fost ziua tatalui meu care a facut 56 de ani si a fost asa de trist...
Nu se mai intelege cu mama si pe mine ma doare sufletul
Dar sunt si lucrui bune cum ca de azi a inceput perioada fertila si am voie la prestat exact la ovulatie...si am mari sperante puse in luna aceasta
Chiar imi puteti spune dupa metoda mucusului la cate zile de la schimbarea lui apare ovulatia? Adik dupa ce are consistenta albusului de ou...

Maria
In asteptarea lui

Si la mine a aparut albusul dar nu stiu sa zic exact dupa cate zile e ovulatia. Crek dupa o zi-doua. Deci faci bb luna asta?

album de nunta

Mergi la inceput

Bujo, eu asa sper, sa se lase cu ochisori si la mine luna aceasta...Dar ma tem sa nu imi fac sperante si sa fiu f dezamagita Imi este tare frica de asta...
Dar am inteles poe aici pe forum ca dupa chiuretaj se ramane mai repede, asa ca poate ma ajuta DD si raman din prima incercare

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Pai n-ai vazut la Kitsy? A ramas in prima luna dupa chiuretaj si numa dupa 2 "accidente". Si bb e bine sanatos.

album de nunta

Mergi la inceput

Off am inima cat un purice...

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo eu n-am facut chiuretaj, a fost avort spontan, sarcina s-a eliminat singura si intr-adevar am ramas gravida imediat dupa-aia si uite ca e bine, misca de o ia din loc si ii bate inimioara, asa ca Maria capul sus si nu-ti mai fa atatea griji.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Z1

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

marryan - Z1 = UN NOU INCEPUT. Fruntea sus!

kitzy - FELICITARI! Sa fie bebe sanatos si tu sa ai parte de o sarcina usoara!

Felicia, 19+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput