Aspirante optimiste > 20 Ani ( 165 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu vreau bb, dupa programele mele cica de ieri si pana maine ma incadrez la conceperea unei fetite iar pe 29 ovulez..dc ma fufu sotu e ok dc nu..nu...nu ma mai stresez...ca vine bb fara sa shtii
si normal ca de spat viitoare o sa va stresez cu simptome fictive...dar si asta e o parte frumoasa a vietii
si bb vine cand o sa aibe el chef
iar eu o sa practic preconceptia cu placere!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

bujo, multumesc mult de incurajari.

Am pierdut sarcina la inceputul lui iulie, la 8-9 saptamani. Din ce cauza? Cate din noi stiu cauza?...
Oe scurt, firul evenimentelor a fost asa: ecografie la 4 saptamani, doctorul mi-a spus ca e mai mult ca sigur sarcina extrauterina... am crezut ca pica cerul pe mine. Doctorul m-a speriat f tare, era intr-o vineri, vroiam sa plec din Bucuresti la o nunta, am anulat totul. Mi-a zis sa ma duc de urgenta sa spital sa ma internez, ca sunt riscuri mari, etc.
Am plans non-stop toata noaptea, dimineata am fost la Filantropia, aici m-au consultat, mi-au zis ca nu se pot pronunta daca e sarcina sau nu sau daca e extrauterina, ca e prea mica. Am facut apoi beta HCG, am mers la doctorita mea la medicover, mi-a zis ca valorile sunt bune. Apoi am facut o alta ecografie, acolo mi-a spus ca titul e ok, ca sarcina e in uter. A fost trecerea de la agonie la extaz!! Doar 2 saptamani! Au inceput dureri de burta, am facut tratament de sustinere de sarcina, la urmatoarea ecografie am fost doar suspecta de sarcina oprita in evolutie. Intr-o zi a inceput hemoragia, toata noaptea am avut dureri cumplite, a doua zi dimineata a tb sa vin neaparat la birou... la pranz am mers la doctorita mea la spital, a urmat o alta ecografie, verdict trist, chiuretajul a fost imediat dar din fericire foarte usor. Recuperarea s-a petrecut f repede, din fericire.
Cauza? Necunoscuta? Posibil fond psihic, se pare. Oricum, oscilatiile de la tristete la bucurie au fost imense, nu stiu cum am rezistat.
Acum totul a trecut, sunt bine si astept sa se intample o minune in viata mea!

Azi e ziua mea si sunt foarte fericita! Sper sa inceapa o perioada frumoasa in viata mea, si intr-a voastra de asemeni. Sunteti minunate si meritati numai lucruri frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

bujo[/b, ioana la mine asa se manifesta prima zi dupa care vine si suvoiul, dureri am avut ieri, dar a fost ok acum nu ma foare nimika, doar ca am scurgerile astea maronii, si apoase parca, sinii sunt la locul lor dupa sini nu ma pot conduce ca sunt micuti si nu ma ajuta la bb sa stiu si eu ce si cum....
imi pare nespus de rau de ramontzica, sa ne rugam fetelor poate DD o ajuta si bb o sa fie sanatos si ea fericita mamica!
[b]anaxena
imi place felul tau dea fi si optimismul sa stii ca nu ma supar, nu am pu ce, si nu sunt persoana care supara cu una cu doua, soar pe bb sunt tare suparata ca nu vine!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

consi_s LA MULTI ANI MAIC#258;! sa fii sanatoasa si sa te prezinti cu burta la gura la raport cat mai repede!

ioana

6+

poze samburel

Mergi la inceput

dc consi e fericita si impacata cu ea si spera le mai bine...noi chiar nu avem motiv de suparare
viata isi are cursul ei..si dc nu ze intampla in trecut x nu se intampla in prezent y si tot asha

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marryan mai sunt sane o gramada. Mai ales ca nu te doare nimic. Ia sa ne spui maine care e treaba.
Consi bine ca ai trecut cu bine peste, si desi par cinica, mai bine ca a fost oprita in evolutie decat extrauterina. Doamne fereste mai pierdeai si vreo trompa. Si la mine tot oprita in evolutie a fost.
Anaxena ce faci scumpa? Da poate il pe sotul in somn daca n uvrea altfel. Poate nu se trezeste si te trezesti tu cu burtik

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

consi La Multi Ani!
iti doresc un BB frumos si sanatos!

aspiranta din 2006
mai optimista ca oricand!

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

mai feteleeeeeeee........ati plecat, maica?
deschide cineva capitol nou??????

ioana

6+

poze samburel

Mergi la inceput

daaaaaa...cine deschide cap nou???

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

gata am deschis noul capitol aici!!!!!!!!!!!!!!1

Mergi la inceput