Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... suntem cu ochii pe tine si asteptam vesti bune.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dorisake sper ca e vorba de ap.6 , ca ap.5 e groaznic de mic

- masoara-ti camerele acasa sa realizezi cat spatiu ai.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu mai ziceti nici care nimic?!
am crezut ca sunteti deja pe la pag.10 din subiectul nou...
eu plec pe la 5 dimineata si revin duminica seara. va pupez si sa aveti wk fain.
tineti-mi pumnii sa vin cu vesti bune si sa ne 'auzim' sanatosi!

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaaaaa, am citit scrisoarea. sper sa reusesti cu ea, sa gasesti intelegere acolo!
mi-a mai venit o idee, poate e de copil naiv dar eu stiu, poate, poate s-o gasi si pe acolo vreo minte mai luminata: ai incercat sa scri o scrisoare la comisia de boli infectioase din ministerul sanatatii?ceva similar cu scrisoarea catre formula as, poate chiar pe aia? scuza-ma daca m-am bagat aiurea, stiu cum is medicii astia de prin minister dar poate s-o gasi vreun OM si acolo.
iti doresc drum bun si tin pumnii sa vii cu vesti f. bune.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Hai ca mai bantui eu pe aici ca am culcat bubulina si am tras si o tura de plans zdravana. Si mie mi-au ajuns unele pana deasupra capului si cand nu mai pot explodez intr-o tura de smiorcaiala pe cinste.Da acu' mi-a trecut,gata sunt fresh

Simo drum bun si multi -ici la mami tau si am citit si eu scrisoarea sper sa ia cineva atitudine in sfarsit in legatura cu aceasta crunta boala si nenorocita.

Doris si felicitari pt apartament,sa-l stapaniti sanatosi.
Inainte sa merg mai jos pe pagina te sunasem sa te intreb ce pret are apartamentul,n-ai raspuns si am citit mai departe. Si.......am crezut ca mi-a cazut ceva in cap
nu ti se pare pretul la acest apartament c-am exagerat,parerea mea???? Eu zic ca la banutzii astia ai putea sa va luati casa cu curte pt Inesuca.
Dar voi stiti cel mai bine ce vi se potriveste stilului si comfortului vostru.

Katik ce faci draga,tot printre borcane si gogonele esti???? Nu mai spui nimic sau picasi de oboseala la ???

Lormi da sor'mea este cosmeticiana la Marchiza dar acum sta acasa pt bubulina ei care are deja 1,6 luni si e tare zburdalnica si nazdravana.
Hai pune si tu ceva poze cu tine sa te cunoastem.
Iar cu Solectronul stiu si eu cum e ca am avut prieteni care au lucrat acolo dar s-au lasat pagubasi din cauza programului tare nashpa.

Nu mai stau nici eu ca asa mi de somn de mi se inchid ochii si cred ca si medicamentele imi dau oarecare stare de somnolentza,sooouuuu.....merg la

NOAPTE BUNA TIMISOARA!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

laura,nu mai sunt printre gogonele, na! am terminat in sfirsit, am facut si peste la cuptor si mamaliga cu brinza de burduf, cirnati si oua la cuptor.
ce-ai patit soro de ai dat apa la soareci cu asa avint? si ce medicamente luasi de ti-e asa somn? tavegyl?
doris, felicitari pt. apartament, sa fie intr-un ceas bun! ne inscriem de pe acuma la inaugurare
aida, ce ati facut azi, cu vremea asta naspa rau de tot?
deya, pina la urma la ce facultate mergi? poate ai scris dar io

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mey Katik de ce trebuia sa vorbesti la ora asta de asemenea bunatati,vrei sa ma urc in si sa vin fugutza la haleala???? imi curg balele si inghit deja in sec.
Ma rog sa ma tina sfintii pana dimineata sa nu vin peste pestele ala cu oua si carnati

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

bey laura, peste ala la cuptor este separat. mamaliga este cu brinza de burduf, cirnat si oua+smintina la sfirsit.
hai ca te astept!

Poze noi

Mergi la inceput

ma duc sa caut unde ne-a deschis doris capitol nou, sa ne conformam altfel luam bataitza la funduletz!

Poze noi

Mergi la inceput