Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Na, fetele...terminati pagina 20, cu 10 postari pe ea,apoi va mutati aici la cap 56

Spor la dat din degete si o zi excelenta!
Ne auzim diseara...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

doris , chiar asa , voi luati apartamentul pt locuit sau pt salon , ca nu prea intra amandoua in 120mp

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza si de la noi!
io n-am avut net, ca doar a fost furtuna aseara, nu?
de citi am apucat doar pe diagonala si nici nu prea tin minte ca sunt dupa o noapte alba si tahuie asa ca cer iertare de la inceput!doris, felicitari mama, iti doresc sa realizezi ceea ce doresti tu cel mai mult!!!!
danitin, cum stai cu piciorusul? io zic sa mai astepti cui ghipsul, mai bine ti-l scoate un profesionist!muraturile acuma le pun, am pregatit tot, le-am aranjat in borcane, mai trebuie sa pun zeama si e gata!
ana[/b], frumos ai scris!!! bafta la jalba in protap!
laura, hai mama, iti pun si tie, nu-i mare lucru!!!poate se descurca ai nostri copii singurti-singurei!
revin ca plinge iara robi! scuza-ti va rog!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

lore, da' unde lucrezi de te culci dimineata????

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

quote:
Originally posted by katik

lore, da' unde lucrezi de te culci dimineata????

Poze noi

La "vestitul" Solectron, poate ai auzit de el,m-am cam saturat de turele de noapte si de program ,care ni-l schimba mai des decat ne schimbam lenjeria intima ,tot am cautat ceva mai convenabil intre timp dar ba salarul era prea mic, ba nu ma sunau unde mi-ar fi placut mie asa ca prestez in continuare aici, dar nu ma dau batuta caut in continuare odata si odata tot gasesc eu ceva.
Ma duc sa beau o cafa ca acu m-am trezit si revin.

Lormi

Mergi la inceput

da, stiu solectronul.
bafta la cautat ceva mai bun!!!!sigur se va arata, cind nici nu te astepti.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am ajuns si eu...
va imaginati ca am ajuns la banca cu cumparatorul dimineata si asta nu putea scoate banii ca nu era curent...am stat ca bigudiurile vreo 15 min. pana s-a rezolvat...in ce secol traim, daca nu-i curent, s-a dus tot...
apoi la notar cu toata programarea cu tot, am stat aproape doua ore in plus...
in fine, primul capitol din povestea asta s-a incheiat...
acum am ajuns si eu la birou.
Ana scumpa, da cine zice de jigniri mei?? io am zis ca mi-a prins bine mei! Danitin, cred ca nici eu nu puteam surprinde mai bine imaginea...

Doris, ma bucur mult de reusita! De multe ori dai mai mult numai sa ai ce-ti place si asta face tot. Felicitari si sa-l stapaniti sanatosi!

Eu am decis sa merg cu trenul maine la Tg.Mures ca pe buss 7 ore fac cuie nu alta...asa in tren ma mai ridic, una alta...cu masina nu ma risc absolut deloc, la ce nebunie este pe drum incolo...plus oboseala, plus ganduri, etc...

va pup si o zi buna sa fie.

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

mariaaa, bine ca ai rezolvat cu apartamentul! nasol cu atea cozi, chiar vedeam ieri la stiri ca romanii sunt campionii europei la stat la cozi, numai bulgarii ne intrec. drum buna sa ai si sa te astepte vesti bune! eu sunt sigura ca vei afla lucruri bune!!!
sa stii ca ne gindim la tine si la mamika!!!!
(cind ai un pic de timp scrie-mi te rog de analizele alea, kit-uri, denumiri sa stiu ce intreb)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu am uitat katik,saru'mana, insa inca nu mi-a trimis d-na doctor pe mail. imediat cum aflu anunt!
am sa postez acum scrisoarea catre formula-as, poate aveti rabdarea necesara s-o parcurgeti!
va pup

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

unde o postezi, ca nu stiu unde sa caut

Poze noi

Mergi la inceput