Timisoara, Impreuna! (55)
Raspunsuri - Pagina 17
Doris-Alina spune:
Bu-hu-hu-re-ze nu avem asta seara?
Cand aveam si eu sa va dau o veste buna...na lasa, ca v-o dau maine la cafea...![]()
Cuscra, bravos la muschiuloasa...ai incarcat mobila?
Maine pleci la Deva, iaca ca o faci si pe asta...si te scapi...
Intreb si eu de dormitor...
Cand vii pui pozele, ca arde...
Katik, saru-mana de informatii de la piata...in we pun gogosarii...
Lormi, nu au venit papusarii azi, vin maine...saracii de ei ce dezamagiti au fost, de Ines nici nu mai zic...
Deya, cursul dureaza 5 luni, cu intalniri de 2 ori pe saptamana cate 4 ore.
Pret 7 mil in rate.
Te faci si hair-stylista?
te iau ucenica?![]()
Aida cu cat papucii si de unde?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
deya spune:
noapte buna fetele........katik au ce urat suna aia cu numaratoarea inversa.....dar trebuie sa fac si pasu asta odat.....
doris park ma tenteaza.nu stiu cu banii cum e.....si cum ma impart si cu scoala si mai vreau sa merg si la doina timisului..ce zici fac fata? ziceai ca ai pe icneva la epilat.imi zici un pret
va pup fetele cele noi bine ati venit.
poate stiti pe cineva care epileaza undeva aproape de soarelui......va rog
somn usor
aidaciolac spune:
Doris hai ca pun poze acum si cu papuci. Imi plac ca sunt de piele si au talonete zdravene. De la Kappa , de la Bambino parca
Zi cu vestea aia cum e ... ca pana la 10 cand dau drumu ...
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
Nu suport sa-mi plang de mila nici eu si nici altcineva mie.
Deci refularea mea nu asta a fost...am fost extrem de tare mai mult de 10 luni in care nu mi-am permis luxul sa plang acasa, in alta parte nu prea puteam si asta a fost momentul de descarcare.
in plus, oricare ne-am da tari ca roca, si oricat stii si iei in calcul ca se poate intampla si inevitabilul, cand chiar ti se spune asta nu mai e tot una...cine stie cunoaste, cine nu, o sa vedeti...
scrisoarea pentru formula-as e gata; daca am ok-ul participantilor la ea o s-o pun si aici pe forum s-o vedeti, poate asa veti realiza dimensiunile 'romanului' meu...
Doris, m-ai facut sa mai storc neste apa la soareci cu noaptea-n cap...foarte frumoase poeziile tale! o sa le listez si o sa le port la mine Ana, si io functionez la fel...direct, fara perieri; stiu ca deranjeaza, si eu am aceiasi problema majora (cred ca a altora de fapt, a mea nu...) asa ca apreciez maxim ce zici tu acolo! da, un sut in dorsal e mult mai bun!
Anda, saru'mana mult, pup muschii sa se refaca
ieri am citit niste randuri asemanatoare cu ce ai zis tu acolo...oare dupa lectia asta, o sa fiu mai buna? o sa fiu mai 'sus'? Dumnezeu stie...
Azi sunt mai ok decat ieri si alaltaieri. Stiu ca maine merg acolo si vad care-i treaba.
Aida, nu e chimioterapie, e cura cu antibiotice tot cu risc major, in total sunt cam 18 medicamente pe zi de 2-3 ori, dupa caz. Protocoalele medicale internationale sunt inca in desfasurare pentru ca e o boala relativ recenta pentru lumea medicala (din '75) asa ca nu se merge la sigur cu tratamentul; totul e cum raspunde organismul.M-am gandit de mii de ori la tine...la voi 

Acum din cauza encefalitei (provocata tot de porcaria asta) acum nu prea ne mai intelegem la telefon, nu inteleg ce vorbeste...'om vedea ce-o mai fi...
V-ati fi imaginat vreodata ca o muscatura de capusa poate duce la asa ceva? Mai stiti filmul Alien? Nah, cam asa e...
In fine.
hai sa avem o zi mai buna.
va pup.
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Lormi spune:
Buna dimineata la toata
sau in cazul meu acus' somn usor ca acu am venit de la scarbici.Sa aveti toate parte de o zi minunata.
Ghonghy m-ai salvat,bine ca mi-ai zis de dr. Crisan ce fel de om e.Saraca de tine prin cate ai trecut,ma trec fiorile cand ma gandesc ce ma asteapta poate si pe mine,dar in final totul a iesit bine, ai o scumpete de
, e dulcica foc.Sora ta nu cumva se numeste Alina si a lucrat la un salon de cosmetica in Girocului?Inainte sa ramana in prenatal eram abonata luna de luna la ea.
Astept de la voi si alte sugestii de dr. gyne buni si oameni in primul rand.
Va
pe toate si ma duc la nani ca sunt franta.Ne vorbim mai incolo, dar nu plec inainte de a va lasa o dedicatie, asa ca sa va treziti mai frumos.
http://www.youtube.com/watch?v=fDQnkYwfNfk
Melodia mea preferata.Poate unele din voi o stiu ![]()
Lormi
aidaciolac spune:
Mariaa
scumpa draga. Hai ca trebuie sa fie bine si noi suntem aici 
Lormi eu am nascut cu Grigoras si sa stii ca s-a purtat super si a avut toata grija , desi auzisem multe povesti inainte despre el. Toata sarcina am fost la control la el in clinica la Ceausu , el mi-a recomandat-o ca sa nu stau la el la usa si sa platesc ... si primea raportul de fiecare data cand mergeam la control.
Nu stiu daca mai lucreaza in spital.
Trebuie sa iti iei un medic care lucreaza in spital ca altfel e cam scump.
pt melodie. Am mai ascultat-o dincolo ... stii tu.
doris asteptam vestea 

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... unde sunteti dragelor?

Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Fetele, ieri am avut o zi magnifica...
Am gasit apartamentul mult visat, exact in zona in care mi-am dorit, adica pe Bogdanestilor.
Va fi gata la 1 oct 2008, are 2 camere, dar in timp, se pot face 3, prin mici modificari, are 2 bai, 2 balcoane de 7 mp, bucatarie mare, living, dormitor, doar 12 apartamente in bloc, cu lift, si 3 ataje.
Cred ca am facut cea mai buna alegere, avand 120 mp , total...
De ieri nu mai am liniste si gata, sunt entuziasmata, cu atat mai mult cu cat am posibilitatea sa imi aleg care ap il vreau, intre parter si et 1, logic as vrea parter, pentru salonul meu de coafura, inconvenient, ca nu are balcon la parter, acum asta mai ramane sa discutam...
Primele schite cu sweet home...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
... super ... asta da ... cum ai putut sa nu spui atata timp?
si pret ceva ne spui? Si eu vroiam acum 6 ani sa cumpar acolo ap , faina zona

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... no coment ... arata super. E mai mare decat casa mea ... la 120mp ...

Matza Emma in actiune