Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

nici nu e nimic de zis...m-ati intrebat de ce tac, de asta...
nu vrea sa va opresc din povesti, stiu si vad pielea mea ca nimanui nu-i plac oamenii cu probleme...traim intr-o lume cruda...
numai ca astea nu le alegem noi, vin singure.
ma tot intreb pana unde poate merge sacrificiul asta?! de ce oare?!
care e rostul chinul astuia oare?!
intrebari retorice...

Mariaaa, hai nu ma intrista. Nimanui nu plac oamenii cu probleme??? Probabil ca nu...
Dar unora chiar le pasa. Si asta conteaza. Ca nu putem muta muntii din loc? si asta e posibil...dar tot tu zicea ca rabdarea este cheia fericirii. Stii ca-ti spuneam la intalnire sa nu lasi problemele astea sa-ti ocupe tot timpul? Ca mai existi si tu, si sotul tau, si viata voastra. M-am gandit atunci ca poate suna ca o rautate, dar sa stii ca eu chiar iti spun din experienta...si e una dureroasa pentru mine. Macar sa mai invat si pe altii daca atunci eu n-am stiut.
Acuma, dupa ani de zile m-am convins ca nu exista suferinta si oricum nu asa cum eu am vazut-o si perceput-o eu atunci. Maria, tu ai facut tot ce omeneste ti-a stat in putinta. Sunt lucruri care nu stau in puterea ta. Mama ta eate o luptatoare, altfel nu ar fi ajuns unde este acum. Nu poti decit sa-i lasi pe oamenii aia minunati sa-si faca treaba cum stiu ei mai bine. Si sa gandesti pozitiv. Poate ca nu mai poti in momente din acestea critice, dar aduna-te si incearca. Este tot ce poti sa faci acum.

O sa-ti povestesc ca eu m-am luptat cu dumnezeu, la propriu, si l-am adus pe tata inapoi din stopuri cardiace, urland prin spital ca o nebuna si impingand doctorii de la spate sa-i mai dea o suflare, asta pina cind el a fost in stare sa-mi spuna sa ma opresc ca nu fac bine. Ca vede fericirea in alta parte, ca nu depinde de mine si sa-i dau lui voie sa ia decizii pentru el. Si m-a invatat niste lucruri pentru care o sa-i multumesc toata viata. Atunci, pe un pat de spital.
Ca viata nu e aici si acum, ca asta e doar o etapa a evolutiei noastre, ca fericirea e de fapt cunoastere, ca ne-o facem noi prin puterea constiintei din noi, si ca nimic nu incepe si se termina cu nasterea si moartea. Este mult mai mult decit atat.

Asa ca draga mea Maria, as putea sa-ti povestesc pina dimineata dar probabil nu-i cazu si nici momentul. Important e sa nu lasi aceste lucruri sa te copleseasca in halul asta si sa incerci sa-ti pastrezi optimismul. E mai bine pentru toata lumea. Eu zic ca veti reusi sa va intoarceti acasa cu bine si sunt alaturi de voi cu tot sufletul.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Simona esti in pragul unei crize si ai tot dreptul din lume sa o faci.

Intotdeauna la bolile astea exista tratamente cu high risk. Nu ai ce sa faci. Si ma bucuram ca sunteti asa aproape de vindecare ... si de fapt greul abia acum incepe. Sigur ca organismul se revolta , ... credeai cumva ca este ca o cura de antibiotic?
Da , exista riscuri sa ... dar asta nu inseamna ca o sa se si intample.
La fiecare cura a lu' Emma exista riscul ca ficatu , rinichii , inima , creierul ... sa faca colaps ... deh - high risk ... si nu au facut , a trecut cu bine peste toate ...
Sigur ca mama ta are nevoie de sustinere si are nevoie de cineva langa ea. Chiar ma intrebam cum o sa stai acolo ... si ai venit acasa ... am crezut ca ai rezolvat ceva sau nu este nevoie.

Fa draga criza de nervi , plangi acum ca sa iti revii pana sambata.
Sigur ca ne gandim la voi si ne rugam pt voi , copil frumos si bun , si de aia suntem aici sa putem ajuta la nevoie.
Daca vrei poti sa te si razbuni pe noi , dar intra si spune-ne cum sunteti.

Te cu drag si si sper sa realizezi ca ce face este pentru binele ei. Citeste ce ai scris cand ai venit.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Sti Simona?si Anda si Aida au scris asa de frumos si din suflet si din experientele lor de viata,incat mi-au dat lacrimile,dar nu recunosc nimic,nu eram eu aia cu lacrimile in ochi...pentru ca eu sunt o scorpie si la propriu si la figurat si m-am invatat ca daca nu te zbati si nu lupti in viata sa dai la cur tot ce te apasa psihic si social,nu ai nici o sansa sa izbandesti...De felul meu sunt o directa si in mod obisnuit vorbele mele sunt dure si taioase,sochez intotdeauna prin ceea ce spun...insa mi s-a intamplat ca dupa ce am dat cu barda si am riscat sa pierd oameni dragi mei pentru ca am vorbit fara sa am creieru' la mine...am avut fericita surpriza sa mi se multumeasca pentru vorbele taioase si sfaturile dure si m-am bucurat alaturi de acei oameni pentru binele lor...
Asa ca am incercat sa fiu cumva delicata prin cuvintele din pagina anterioara,dar daca ai nevoie de un sut in cur ca sa faci pasi inainte...nici o problema,doar sa ma chemi...
Toata gashca asta de timisorence zapacite suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii si se roaga pentru binele mamei tale....Orice inceput este intotdeauna greu...asa ca ai rabdare...Daca simti ca nu mai poti da cu pumnul,fa-ti loc de dat cu capul,descarca-te...insa aici intotdeauna vei gasi prieteni care te vor ajuta atat cat pot,in functie de posibilitati sau macar cu o vorba buna si un umar pentru plans...Iti zic si eu ca si nenea Caragiale "fi barbata Simona",capul sus,viata merge inainte,ia taurul de coarne si cu Dumnezeu inainte si incredere ca toate au rostul lor pe lumea asta...
Te rog sa nu te superi pe mine...asa sunt eu...mai de la coada vacii...dar cred ca detin una bucata de suflet bun si intelegator...si daca ma mai faci sa plang in timp ce scriu,te musc de cerul gurii!
Pana una alta...ia de 'cilea milioane de

Fetilii...maine facem gashca cu petitie la directoarea de la scoala lui Alex pentru optionalul de muzica...Cre' ca se lasa cu varsare de sange...Tineti pumnii!Va pupez!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Ana68
Supercalifragelistic

...Cre' ca se lasa cu varsare de sange...Tineti pumnii!Va pupez!

Ana ce as vrea sa te vad cum tai in carne vie
Asa te vreau duamna si ai putea sa faci treaba asta si la gradi cu "DUAMNELE"

Simo te rog frumos sa fi tare,eu stiam ca tu esti mai tare decat mine.
Dumnezeu ne incearca prin greutati si durere dar tot EL ne ajuta intr-un final sa mergem mai departe.Fii tare si ai sa vezi ca mami tau va reusi,sunt sigura ca este o luptatoare si vrea sa va vada si pe voi impliniti. Sti ce vreau sa spun
Nu prea stiu eu sa dau safturi dinastea incurajatoare si sa ma exprim ca o duamna dar din tot sufletul ma rog ca mama ta sa se faca bine.
Poate ca tot ce se intampla acum cu ea este reactia inversa la tratament dupa care vei vedea ca va aparea si soarele.
Te pup si te rog sa fi tare!!!

Andooo hai beeyyy si pune pozele cu mobila lui Edi sa o vad si eu,ar vrea o prietena sa vada pozele.Ea are baietel dar de 1 anisor si 2 lunitze,poate cine stie???

Katy cumparasi mama ceva de la piatz'???
Hai detalii,ce si cum,pret.....etc??? Cand te apuci???
Eu zic ca,cu ploaia asta e numa bine de pus pe treburi dinastea,vin si am eu grija de Robi numa sa imi pui si mie o muratura

Lormi BINE AI VENIT!!
Aici majoritatea avem copilasi mai mici sau mai mari dar cred ca te putem ajuta cu sfaturi sau cu nume de ginecologi.
Uite de exemplu pe mine chiar m-ai nimerit cu Crisan. Il urasc,vroiam sa-l strang de gat,sa-i faca sotul meu hara-kiri dar am mers mai departe.Din cauza lui am pierdut prima sarcina (poveste lunga si nu isi are rostul aici).
Asa ca am mers mai departe la inca vreo 3 medici si in final am ramas si am si nascut cu dr Bacila care este un deosebit,cel putin pentru mine.
Jos deasupra de semnatura este povestea mea despre venirea pe lume a noastre Maya. Poate o citesti si te convingi ce dr este Bacila.
Acum poate o sa iti mai spuna si fetele despre medicii lor si vei avea de unde sa alegi.

Fetelooooorrrrr cu statul si scrisul aici am uitat ca am rufe afara pe sarma si le-a ploauaaaattttt de frasu' le-a luat. pe Maya a trezit-o tunetul,oooffff si asa de fain dormea...... .....acum e asa de maraita

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Meeyy fecilii,va vorbirati voi si eu nu stiu ca sa nu mai scriati acilea????
Pe unde va umbla piciorusele pe vremea asta????
Nu-mi vine a crede ochilor ca de la 18.30 nu a-ti mai intrat pe acilea
Na acestea fiind spuse,eu ma retrag frumusel in parcare cu bubulina ca imi pica ochii in gura de somn.
Va pupez si noapte buna la toate

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

am terminat de incarcat mobila. acuma. da, pe ploaia asta.
am muskii ca-a lui arnold la tinerete. ma aplaudati va rog? hai va rog io ca simt ca lesin
si maine tura-a doua. la deva. giiiz. sper sa vin teafara la cap.

pun si poze. caaalm laurica si rabdare. toate pe rand.

maria? cum esti?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

APLAUZE PT ANDA.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

multumesc, multumesc.
ma duc sa-mi culc muskii.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

In primul rand, am neste vorbe cu Mariuca noastra...
Nu stiu cum sa te incurajez, dar, daca ai fi acum langa mine, ti-as recita frumos, o poezie, asta stiu sa fac cel mai bine...care mie imi da mereu putere sa trec peste greutati, atunci cand simt ca ma prabusesc...

Nu spune ca nu esti importanta...
Pur si simplu nu este adevarat.
Faptul ca te-ai nascut
E o dovada, D-zeu are un plan pentru tine.

Calea poate sa para neclara acum,
Dar intr-o zi, vei vedea
Ca toate au venit de demult.
Toate au fost menite cu adevarat sa fie.

D-zeu a scris cartea care este viata ta.
Asta e tot ce trebuie sa stii...
Fiecare zi traita din viata ta,
A fost scrisa de multa vreme.

D-zeu scrie doar best-selle-uri,
Asa ca fii mandra cine esti.
Personalitatea ta e importanta
In aceasta carte, tu esti eroul principal.

Bucura-te de nuvela, asa cum a fost scrisa.
Va dainui peste ani...
Savureaza capitolele pe masura ce se desfasoara,
Acorda-ti timp pentru a-i rasfoi paginile.

Pentru ca TU esti importanta!

Si ti-as mai recita ceva...tot pentru incurajare ...dar mai ales pentru sprijin moral...

Cand spui: Nu pot sa rezolv problemele...
D-zeu iti spune: Eu iti calauzesc pasii...

Cand spui: Este imposibil...
D-zeu iti spune: Totul e cu putinta...

Cand spui: Ma simt singura...
D-zeu iti spune: Nu te voi lasa, nici nu te voi parasi...

Cand spui: Nu pot sa fac asta...
D-zeu iti spune: Poti face totul...

Cand spui: Nu merit iertarea...
D-zeu iti spune: Te iert...

Cand spui: Mi-e teama...
D-zeu iti spune: Nu te teme, caci eu sunt cu tine...

Cand spui: Sunt foarte obosita...
D-zeu iti spune: Eu iti voi da odihna...

Cand spui: Nimeni nu ma iubeste cu adevarat...
D-zeu iti spune: Te iubesc...

Cand spui: Nu stiu cum sa merg mai departe...
D-zeu iti spune: Iti voi arata calea...

Cand spui: Ce cale ma conduce la tine, Doamne?
D-zeu iti spune: Fiul meu preaiubit: Isus!

Citeste aceste randuri, cu atentie...incerca sa le simti...sa-ti patrunda in suflet si sa-ti dea toata energia lumii pozitiva, pentru a putea gandi cum si ce ai de facut de maine!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeniligia spune:

Ceao fetele....mi-a trebuit o gramada de timp sa va citesc....sunteti harnice si la scris,....
Mariaa...sunt si eu alaturi de tine sufleteste..fii tare, si cu toate necazurile, incearca sa-ti traiesti viata ta si sa fii optimista...
Doris poseta e frumoasa....neagra, mai mare, si are um model simpatic...nu m-am gandit inca ce masina imi iau, dar, mi-am facut deja niste calcule.....poate imi dai niscaiva "sugestii"...apropo, am apucat sa ma uit putin la concursul de hair styling de la inceputul lunii....succes in continuare, mi-a placut mult.....
LA MULTI ANI pt Edi...sa creasca mare...si sanatos, multe bucurii pt el si parintii lui....
Danitim, imi dau seama ce greu este pt tine,...iti doresc multa sanatate...trebuie sa ai rabdare, si totul va fi bine...
Poate imi puteti da o idee in legatura cu o locatie, care poate fi inchiriata in Timisoara pt o nunta de aprox.100-120 persoane, la inceputul lunii iulie 2008....
Eu ma duc la culcare....va doresc "somn usor"......

Mergi la inceput