Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Buna dimineata fetelor!

Dana insanatosire grabnica!
Mariaa...aseara am ajuns sa mai citesc si eu putin din povestea ta cu mama...coplesitor,mai!Voi incepe sa caut si eu pe aici kit-uri din alea,dar m-am gandit ca mai degraba poate sa caut pe net vreo fundatie care ar putea sa plateasca kit-uri ca imi inchipui ca-s cam scumpe.

Va las acum...incepe heirupul pe azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dorisake merci de urare. Nu de la gradi a incast-o, acolo va merge doar din 1 ca nu era sosit inca mobilierul. dar cat am stat eu la pat a mers pe afara cu mamanu meu si cu socrela si tare am impresia ca au infofolit-o prea tare, asta a alergat, s-a incalzit si cand s-a lasat seara era numa buna candidata la racit. Degeaba mi-am batut eu gura sa o duca imbracata mai lejer si sa-i ia o jachetica ....

Ana multam mult si tie. Groaznic cu oamnei din astia. Din pacate nu-i intalnesti doar la gradi .. era ieri la cacotasi un cantec misto cu "Plecam in Canada....". Uite, la spital, pe mine m-au luat ca am ruptura de ligament, ca internare, etc si cand a intrat sotioru mai tare in ei si a amintit de televiziune si ca-l stie pe director, brusc a fost doar fisura si se poate rezolva si stand acasa.

Si da, ma simt cumplit pt ca nu pot avea grija de Spiridus, nu-mi pot rezolva problemele...

Ieri am stat toata ziua fara curent ca a fost ceva avarie la Electrica si am anuntat-o la ora 2 iar ecipa a venit doar la ora 19 asta dupa ce si-a pus iar sotioru pilele in functiune. El a plecat sa filmeze incendiu de la Romtelecom, io am stat ca pe ghimpi sa nu pateasca ceva. Azi e musai sa scriu 3 articole pt renasterea asa ca stau un pic la calc, ma intind, iar mai scriu un piculet. Sper ca pe luni sa fiu ok, chit ca astia ziceau de 10 zile.

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Hai mey...Ana, ca m-ai spart...
Uite ieri, am vazut la Anda, ca ea e cu vechime.
Aici, la gradi, parintii aduc tort, insotit de certificat de caliate, si sampanie de copii, atat.
Le pun muzica, danseaza, asta dupa masa de pranz.
Ines saraca, nu va avea parte de chef la gradi, ca ea e nascuta in vacanta...asta e, nu prea pricepe ea...
Cat despre teatrul de papusi, noi nu platim nimic, totul intra in pretul gradinitei.
Adica in astia 4 mil, au:
rechizite, carti,engleza cu profesor, dans de 2 ori pe sapt, karate/autoaparare, activitati optionale( modelaj, desen, educatie artistica, instrumente muzicale).
Eu zic ca merita toti banii, noi nu platim nici un fond, absolut nimic.
Si zi...stii sigur ca de la anul grupa pregatitoare se va face in scoli?
Unde gasesc detalii despre legea asta?
e aprobata deja?
Ca eu din cate stiu, astia nu au clase deloc, dar mai sa-i bage si pe cei de gradi...
Ines inseamna ca la anul nu mai poate continua aici la gradi, grupa pregatitoare?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza fetelor!

Hai ca acum apucai si eu sa pun manutza pe tastatura.
Da vaz ca sunt fete noi si eu va spun BINE A-TI VENIT! si hai da-ti din manutze sa va cunoastem si sa ne cunoastem.

Danutza te iau pe tine prima.
Draga mea ce rau imi pare pt tine..... si spiridusul bolnavior,of,of.
Auzi tu,da timp de 10 min cat ai spus ca ai stat acolo jos nu a fost nimeni sa iti dea o mana de ajutor sau treceau asa ca prostii si se uitau la tine???
Oricum iti doresc sa te refaci cat mai repede posibil si sa ajungi si tu la intalneala,ca fara tine nu se poate. DAAAA?????

Katik vad ca esti pusa pe fapte serioase!!
Si mie mi se pare Badea Cartan mai ieftina.Si gata,terminai si eu zacusca

Dorisake si zici ca azi ai teatru de papusi???
Ce fain si eu parca m-as duce sa mai imi aduc aminte de copilarie.
Pupici la Inesuca si tie + 1 borcan de zacusti

Anutza sa sti ca si eu mai am zacusca de anul trecut,3 borcane si s-au pastrat tare bine.Eu nu sunt fan zacusca da imi place asa cate putin.Daca pap mai mult ma duci la spital cu firea-n pioneze
Imi pare rau de Alex,ce orarul -ului mai e si ala???
Astia vor sa scoata toata seva din copilasi??? Doamneeeee,dute la scoala si vezi draga ce faci ca astia nu mai sunt normali.Pai unde vor sa bage atata carte in bietii copii,asa dintr-o data??
Eu inteleg trebuie scoala,educatie,alea, alea da chiar asa???

Mery refacere grabnica la mami si chestia asta cu ziarul mi se pare tare faina,asa vor sti si alti bolnavi despre aceasta minunata d-na

Aida ce mai face mica pisicutza ??? A-ti gasitara incaltari?? Pup amandoua

Anda pt ca nu am urat toate cele bune printisorului tau dar am fost foarte obosita si nu am mai apucat sa intru.Da uite urez acum:
EDI Sa cresti mare,frumos si sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai!!!

Acum de noi putin si tre' sa plec in oras cu bubulina mea si cu mama.
Maya e mai binisor,nu a mai vomitat de sambata papa foarte bine,i-a in continuare tratament si ma bucur mult ca si-a revenit mica.
I-a prins tare bine la tara,la bunica,a mers singurica prin curte,fuge dupa pisici,dupa gaste,vrea sa mearga la cotetzul gainilor,a papat ficatel de pui fript pe plita
O sa mai fac o iesire dinasta de 2-3 zile pt ca,vad ca la tara ii merge foarte bine.
Na va las ca trebuie sa merg sa imbrac
Revin dupa amiaza

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dana ... cat ai fugit tu de stalpi ... insanatosire grabnica.

ana nici aici nu sunt de acord cu tortul aniversar si este dovedit ca in frisca se dezvolta imediat (?) cred ca despre salmonela este vorba. Dar parintii au posibilitatea sa aduca alte bunatati , dar ambalate.
Iar sucurile sa fie neacidulate si cat mai naturale.
Adevarul e ca nu poti stii celalalt cum are organismul si sunt multi in grupa 28 de copii.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Lauroaco pai de aia esti asa trasa prin inel ca ai probleme cu fierea. Auzi eu iti dau fierea mea cu placere , poate ca ajung ca tine.

la Maya

Mari nimic nu zici? De ce te-ai trezit la 3?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana,te inteleg...si mai ales cand esti o persoana activa...statul si bolitul sunt cosmaruri..Sa ai spor la articole...
Pai da,Aida...la toate gradiile e asemanator si cer certificat de calitate.OK,il cerem si il aducem.Bun.Fara suc acidulat.OK,cumparam Santal,ca asa vor duamnele si ducem,ce pusca mea,ca o data in viata serbam 4 ani,5 ani si tot asa,pai nu?Dar de aici pana la a face din cacat bici si sa mai si pocneasca....?Zau ca nu inteleg aberatia...

Ma gandeam asa ca atata timp cat a fost permis ca la inceputul anului scolar 3 copii sa serbeze deja cu tortulet(anul trecut toata lumea care a vrut si a dorit a serbat cu tort) cum vi tu acum,ca educator si cadru didactic sa interzici aceast procedeu,ca sa spun asa,in conditiile in care te bati cu caramida in piept ca "absolut toti copiii sunt la fel;ca toti copiii vor primi aceleasi lucruri ca sa nu existe sentimentele de frustrare intre ei;sa nu veniti cu anumite jucarii la gradi sau cine stie ce hainute,ca p-orma zic copiii ca uite ala are si eu nu am" si asa mai departe...si mai ales ca daca tu,ca om,nu ca educator,in particular ,esti vegetarian sau stiu si eu?ai bunici cu ferma la tara si iti permiti sa mananci natural,vi si impui modul tau de viata tuturor????De ce nu au spus clar,la inceputul anului scolar,sa puna un afis la intrare sau...nu stiu,o nota,un anunt,in care sa scrie clar ca incepand din anul asta nu se mai tin zile de nastere cu tort,ci doar cu bomboane,prajiturele sau napolitane(oare cu ce sunt astea mai diferite de un tort?)sau ca nu se mai permite serbarea zilelor in gradinita si da,bun! asta este...intelegem ca asta e decizia si gata...Si revin:cum as putea sa ii explic eu Luanei ,care era atat de fericita dupa ce serbase cu colegii ei cu tort si suc imbuteliat,si care a venit si m-a imbratisat razand si m-a intrebat cat mai e pana la ziua ei,ca abia asteapta sa-i fac si ei tortulet cu Alba ca Zapada ca sa serbeze ziua ei cu colegii,asa cum a facut Alex ,Andrada si nu mai stiu eu cine...?????
Sincer mie una mi se pare o exagerare aberanta a unei situatii,expusa de o mamica vis-a-vis de cazul baietelului ei,care nici macar nu a mancat tort la gradinita ,ci undeva la Mall sau Mc Donald's....si care a venit cu o falca in cer si una in pamant si cu o gura cat o sura ca sa nu mai facem tort,ca fi-su uite ce a patit cand a mers la ziua unuia nush unde si a halit tort....
Anul trecut i-am tinut Luanei ziua la gradi,tortul ei a fost mare,a avut-o pe Ariel deasupra cu tot cu colorantii lu' peste prajit,copilasii au mancat din el,au baut si suc Trompi cu paiul,nu am auzit pe absolut nici un parinte sa vina sa spuna ca i s-a imbolnavit copilul si,mai mult de jumatate din cantitatea de tort a ramas acolo,vorba uneia din educatoarele Luanei "nu lasati aici tortul ramas,ca sa guste tot personalul?"... Si acum intreb:atata timp cat nimeni nu a avut probleme in urma tortului mancat la gradi si doar un parinte care are probleme de sanatate la propriu,fara nici un misto,si nu suporta sa manance decat natural,asa isi intretine si familia,bravo ei,cum poate sa vina ea sa impuna la alti 33 de parinti regulile ei de viata????Plus ca ce gandesc ceilalti copilasi?Ca la unii se poate si la altii nu?

Asa ca asta este...scuze daca vi se pare ca m-am cam aberat asa si m-am cam infuriat...ma vars si eu la voi aici,ca la prietene care stiu ca ma pot intelege...

Doris,chestia cu grupa pregatitoare ne-au spus-o educatoarele aseara.Nu au facut precizari cum ,de unde si cum stiu,doar au anuntat...Nu stiu sa zic mai multe...
Laura...stai ca nu se termina calvarul cu scoala aici,sigur vor fi mai multe...Sunt curioasa ce aberatii vor fi cand Maya va merge la grupa mica...nu zic la scoala...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sunt disperata.
sunt umflata de plans. ieri dupa masa am vorbit cu doctorita. mama beneficiaza de cel mai bun tratament, am ajuns unde trebuia...in fine..dupa atatia ani de chin insa totul acum sta in puterea organismului ei de a rezista la tratament.
dr.se teme ca in orice clipa poate face stop cerebral , un colaps din cauza toxinelor eliberate de paraziti in cursul tratamentului.
de vineri nu s-a ridicat din pat, am dus-o pe picioare acolo insa acum e lata la pat...e reactia organismului la toxine.
este epuizata, cu moralul la pamant stiind ca acum 5-6 zile era pe picioare...cand vorbim la telefon imi vine sa ma bag in telefon si sa ajung acolo, innebunesc.
de aseara incoace cand suna telefonul simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare.

maine trebuie sa merg la notar, deci mai repede de sambata nu am cum sa ajung la ea.
dr. a zis ca e cel mai grav caz care a ajuns la ea; se pare ca s-a localizat in trunchiul cerebral si de acolo in toti centri nervosi. ea e lucida, asta-i ironia in boala asta, esti lucid insa nu poti umbla, nu poti nimic...

va rog sa va rugati pentru mama mea sa reziste!
daca rezista la valurile de toxine eliberate, tratamentul isi v-a face efectul.
a mai ajuns un pacient acolo cu chestia asta, are 34 de ani si abia umbla...luni vor ajunge si altii...

mama si oricare pacient cu Lyme are nevoie de recuperare permanenta (gimnastica, sustinere permanenta moral,masaj, etc) iar acolo asistentele nu pot face asta pentru 40 de oameni simultan...deci trebuie un apartinator.

nu stiu ce o sa fac...nu stiu...
ce am facut la ora 3? m-am trezit si m-am tot gandit ce-i de facut!
da Doamne sa reziste, TE ROG!!!

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

ma fetelor m-ati incuiat...iara ati scris milioane de pagini.
io-s zooob dupa ziua de ieri. am fost la dispozitia piciului si a mamelor si asocrilor...si m-am culat la doua azi noapte.
tare multumim de urari la toata lume. ne-am distrat si la gradi si acasa, cadouri, figuri...i-a placut. a fost fericit. si asta pentru mine a fost fantastic. n-a mai contat oboseala. n-am pus poze si nici nu le pun pina in weekend ca nici n-am apucat sa le dau jos de pe aparat.
azi organizez o mutare de mobila la deva, eu si cu muskii mei....e tambalau.
ii donez la mama dormitorul nostru ca ne apucam de zugravit 2 camere. vine mobila noua luna viitoare.
asa ca se va transforma casa mea in camp de lupta. nici nu stiu unde drak o sa dormim.
apropos, vreau sa vand camera lui edi, consta in dulap cu 2 usi, cu biblioteca atasta si pat sub biblioteca, saltea si sertar de depozitat sub pat. m-am gandit la un 400 de ron, io am luat-o anu trecut cu 900. daca stiti pe cineva interesat, merge si in rate :)....o sa pun o poza cu toate corpurile sa vada lumea despre ce-i vb.
acu va tzuc pe toate, ma duc sa incarc un bus cu mobila :)

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaaa, ma rog pentru mamika, sigur va fi bine, este o luptatoare, a facut dovada de citeva ori pina acuma, va trece cu bine si peste aceasta incercare!!!! iar tu capul sus, este pe miini bune si va reusi!!!! poate reusesti in we sa tragi o fuga pina acolo. vezi ca este si microbuz tg-mures - timisoara si retur. daca vrei amanunte, o pot intreba pe mama, ea cu asta circula cind vine la noi.
scrie-mi te rog despre ce analize este vorba, ce kit, cum se numeste cit mai exact poti ca sa pot si eu intreba la rindul meu la un laborator.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput