Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la gagice...

Laura draga,uelcom bec acasa!Bayyyyy...vreau si io zacusca...sunt fanul declarat al alimentului si daca ma vrei precin pi viata...baga colea un borcan la fata!Ai cumva pusa zacusca la borcan de 10 kile?????Hehehehehehe....hai ca am glumit cu "cersitul" si borcanul de 10...da' cu fanul declarat n-am glumit.Tata lui Marius,dragul de el,mi-a pastrat un borcan de zacusca facuta anul trecut in toamna pana acu' recent,in august,nush cum a reusit sa-l conserve...cert este ca mi-a spus ca l-a ascuns special pentru mine...Spor la treaba!
Doris...si zi mah?Cum te-ai distrat ieri?...Auzi?Ines a mai participat la teatrul de papuci,nu?Te pup...
Deya...hai ca incerc si io sa-ti explic ceea ce ti-a explicat si Kati:zici ca vi din Soarelui.Nu am inteles daca vi cu masina personala ca sofer sau cu autobuzul....in fine,te iau ca sofer.Bun.Iesi in Calea Sagului,da?Si o ti tot inainte pana la sensul ala giratoriu,nu cunosc nici eu foarte bine strazile,dar acolo o strada merge catre gara,una catre Lidia incolo si una catre Ardealului,spre Freidorf.Bun,tu ti drumul drept,ajungi la intersectia semaforizata de la Brancoveanu,asa cred ca se cheama,deci cum stai in semafor in dreapta ta e Fasia Gaza...magazinele alea multe.Asa...mai departe,ca sa mergi pe unde ti-a zis Kati,si sa ajungi in spate la Continental,ti drumul drept,ajungi in Maria,pe dreapta e o biserica,mergi mai departe si ajungi la o alta intersectie semaforizata unde faci dreapta si mergi pana la urmatoarea intersectie semaforizata.Acolo ai sa vezi Facultatea de Electronica si telecomunicatii in dreapta ta.Tu semnalizezi acolo stanga ,o iei pe langa Gradina Banateana,o ti tot inainte,intri in sensul giratoriu si mergi dreapta si ajungi la o intersectie nesemaforizata cu strada care merge,in dreapta catre Complexul Studentesc,iar in stanga catre Bastion si Puncte Cardinale.Deci tu faci stanga,treci Bastionul(ai grija sa te incadrezi pe banda din mijloc,intri in giratoriul de la Puncte Cardinale si ai sa vezi indicator catre Iulius Mall,asa ca nu faci tot sensul giratoriu ,ci intri pe str.Popa Sapca,adica dupa ce ai traversat sensul(intersectia) te incadrezi banda I si semnalizezi dreapta si prima strada la dreapta e Popa Sapca.Mergi pe ea tot inainte pana ai sa treci pe sub calea ferata(o pasarela,viaduc sau cum s-o chema),depasesti intersectia aia mica de acolo,ti drumul drept si cum ai iesit de sub calea ferata imediat in dreapta este Praktiker....mare,cu geamuri si albastru...Ai sa vezi ca intrarea acolo e imediat dupa ce faci curba...Sper ca am reusit sa fiu cat de cat explicita si coerenta...
Aida...na ca nu s-a adeverit prognoza,asa ca poti lua matzuca de manutza si sa iesiti la shopping!
Anda...cum fu draga mea ieri?!Baga impresii colea!Noi cand ne vedem?
Kati....pai de la ce a fost marait Robi?Ce nu i-a picat bine?
Lore,bun venit in gashca!
Cata...helou...pe unde dai din degetele?Baga mare 'cilea!
Jeni.....cum e cu gentuta noua?
Diana77...cam greu cand esti departe de casuta...sper sa reusesti sa gasesti un meserias si sa faci reparatii...Si chiriasul ala ce Canutza Om Sucit este....nu putea sa va anunte?Ciudat!

Dragelor...hai ca m'ac sa beau si io cafelutu'...mai vorbim.sa aveti o zi super!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor, io ma iau si ma duc pina in badea cirtan la piata sa vad ce gasesc pe acolo, poate reusesc si eu in sfirsit sa fac faza cu borcanele
revin pe la prinz!
sa aveti o zi buna!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Auzi?Ines a mai participat la teatrul de papuci,nu?

Doris...

Tu vezi ce am scris?????Clar...am plecat cu biscuitele pe conducta de apa rece...

Cred ca ti-ai dat seama,vroiam sa scriu papusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Da, mey...Ana!
A mai fost fii-mea la teatrul de papuci...e fan papuci, ce mai...

Da acum e mai interesant, ca vin ei la gradi, in sala de spectacol, cica le fac intuneric, ca sa fie autentic...si na, e cu colegii...stii tu...

Katik, spor la piata, la cumparaturi...zi si mie daca mai sunt gogosari?
Si cu cat?

Maria, pai acus termin cafeaua, si tu?
Pe unde umbli?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sunt aici si eu. cu cafea intravenos de la ora 3 dimineata.

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! La mine e prima zi in care pot sa stau si altfel decat culcat cu piciorul intre perne. Luni, in timp ce imi inspectam stalpii, a trebuit sa cobor de pe bordura pe o portiune de drum decapat. Diferenta de nivel era de vreun metru asa ca am calcat pe o piatra mai mare, asta a alunecat, io odata cu ea si ... buf. 10 minute am stat acolo, ma durea gleyna de vedem stele veryi, pan la urma a venit o doamna mai in varsta sa/mi dea o mana de ajutor, s/au mai adunat oameni, am rusit sa ma ridic si cineva cu o masina m/a dus la sotior la lucru. De aici la Ortopedie, initital au zis ca e ruptura de ligament, sotioru a intrat pe fir, negocieri, parlamentari pana la urma e doar fisura asa ca trebuie sa stau cu ghips si in repaus 10 zile. Pe mine asta ma termina!!!!!!! In plus spiridusul tuseste de zor si se plange ca o doare gurita.... Trebuie dus la dr si io inca nu pot umbla ca lumea. Of....

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Danitin, mami, insanatosire grabnica...
Cred ca e cumplit sa fii obligata sa stai in pat...
Lasa, ca trec repede zilele astea...
bine ca nu ti-ai rupt piciorul, doamne fereste!
Spiridusul a incasat-o de la gradi?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Doris...asta e minunat!La Luana la gradi va fi spectacol martea viitoare,in 2 octombrie,spectacolul "Padurea fermecata"...abia asteapta Luana,ca-i place tare mult.
Culmea culmilor am auzit-o aseara,la sedinta cu parintii de la gradi...A venit si directoarea gradinitei sa participe si ne zice femeia daca mai suntem de acord,toti parintii,ca sa mai vina teatru de papusi in gradi cu spectacole,ca cica au fost parinti care au comentat fata de asta si au spus ca ei nu vad rostul spectacolelor si ca sunt bani irositi...Am ramas ca la dentist toti...Normal ca am fost 100% de acord cu spectacolele...Stau si ma gandesc:oare 4 roni o data la o luna e o suma asa de mare de platit pentru un spectacol de papusi,mai ales ca artistii vin cu tot calabalacul in gradinita si astfel se evita trambaleala cu copiii pe drumuri?Inumani,zau asa!
Si daca tot m-am starnit ,hai sa te mai uimesc cu niste aberatii ale unor parinti de colegi ai Luanei.Treaba este asa:Luana are 5 coleguti noi,veniti abia anul asta prima data in gradi...In fine,anul trecut am dat 1 milion de lei pentru mobilier nou in clasa,toti cei vechi.Si se discuta aseara despre fondul clasei si alte fonduri,doar sti cum e...Si se trezeste o mamica(cred ca suferea de sindrom NF) si zice ca ei i se pare corect ca educatoarele sa le ceara la toti parintii copiilor nou veniti,cota parte de bani sau chiar toti banii pe care si noi i-am dat anul trecut la mobilier,ca ce?aia vin de noi si iau totul de-a gata....??????PENIBIL,pe bune...Mi s-a facut rusine de rusinea ei...Si evident ca una din mamicile noilor veniti a sarit ca arsa si a zis si ea necazul ei-femeia daduse anul trecut pentru copilul cel mare 9 milioane de mobilier,la alta gradinita si copilul facuse doar grupa pregatitoare acolo,ca acum e clasa I .A explicat apoi si directoare cam cum sta treaba si in final am sarit ceilalti parinti,cei vechi,cu gura si am intrebat-o si noi pe tzatza asta daca ea a dat vreun ban cand si-a adus fiica la grupa mica pentru mocheta pe care a gasit-o in clasa,lasata de grupa pregatitoare care terminasa gradinita sau pentru DVD-ul care era in clasa sau pentru televizorul de acolo,pentru rechizitele existente,pentru jucariile de acolo....Penibil,may!Cum s-a terminat sedinta a si disparut,ca din pusca a taiat-o cu fetita ei cu tot!
Ca un spirit de gluma:fi-sa e dusmanul declarat al Luanei,ca si aia e rea,dar nici cu Luana nu mi-e rusine si astea doua se bat si se paruiesc non stop...
Alta chestie:educatoarele amandoua ,cica, sa nu mai aducem tort la zilele de nastere,ca vezi doamne nu se stie din ce sunt facute si ca au coloranti la greu si ca unii copilasi se simt rau(????!!!!) si sa nu mai aducem nici suc imbuteliat,eventual doar santal,ca e natural si sa aducem limonada...In loc de tort sa aducem prajiturele sau bombonele sau napolitane...O mamica a intrebat cine sa faca limonada,educatoarea cica sa o preparam acasa si s-o aducem in sticlute la gradi....si i-a zis mamica aia cam asa:pai doamna educatoare cat credeti dvs. ca tine sucul ala?Ca se borseste in 2-3 ore,daca nu e baut proaspat.Eu una il fac seara si il tin la frigider,bun.Dar pana a doua zi la 12.30,cand spuneti dvs. sa vin cu sucul,unde il tin?Ca eu sunt la munca.Il iau cu mine?Si hai ca gasesc cum sa fac cu limonada,dar spuneti-mi si mie cati dintre copilasii astia beau limonada,in conditiile in care majoritatea parintilor cumpara sucuri din comert?
Apoi la faza cu prajiturele,napolitane si alte aberatii d-astea intreaba un tatic:de unde stiti doamna ca toate prajiturelele si napolitanele astea de care tot vorbiti sunt mai bune ca un tort?Stiti dvs. din ce sunt facute?La un tort primesc certificat de calitate,cu care ma duc si fac reclamatie,daca e stricat,dar la bomboane?
In fine,s-a supus la vot daca sa se vina tot cu tort sau nu si a ramas cu tort,de fructe,fara ciocolata si fara prea multe creme,simplu,fara poze cu personaje de desene animate...
Am zis si eu ,mai ales ca se apropie ziua Luanei,ca sa-mi spuna si mie cum o sa-i explic Luanei ca nu vom mai serba ziua ei la gradi cu colegii si prietenii ei,cu tort,ci o sa-i pun lumanerele pe prajituri si bomboane sa sufle in ele,in conditiile in care deja 3 colegi de-ai ei au serbat ziua lor cu tort in clasa,cu colegii si Luana mi-a spus fericita ca abia asteapta sa vina ziua ei,sa-i duc tortuletz la gradi si sa se distreze cu colegii ei????
Na,spune si tu ce minte creata au unii,may...
Oricum,ne-a spart la nas cu fondul clasei si al gradinitei...Si inca o chestie nashpa:asta e ultimul an in care se mai face grupa pregatitoare.Incepand cu 2008 grupa pregatitoare va fi preluat de scoala,iar copiii vor face doar 3 ani de gradinita,urmand ca ceea ce faceau la grupa pregatitoare sa faca la scoala,banuiesc ca se va chema clasa zero...si ,in concluzie,copiii vor face 13 ani de scoala,plus facultate,care vrea...
Hai ca m-am revarsat aici...ca nu aveam unde...PUPICI!!!

Mergi la inceput

Revin...

Dana draga,insanatosire grabnica si tie si Lorianei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

helaaau si de la mine.

Avem telefon . M-a trezit vara lu husbantu si am stat o ora de vorba.

Azi e soare mey katik , fugim la mall.

anda ce cadou a primit Edi?

doris Emma cand era mica nu suporta teatru de papusi , acum habar nu am daca i-ar placea.

Ma duc sa citesc si pagina asta si revin la toate

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput