FIV 135
Raspunsuri - Pagina 21
psj spune:
pisix, nu vreau sa-ti stric buna dispozitie, dar hiperstimularea este ceva foarte grav si serios si eu ti-as recomanda sa fii cu ochii in 14 dupa cele mai mici semne de hiperstimulare si daca e cazul chiar sa ceri intreruperea tratamentului.
eu am pierdut un ovar in urma hiperstimularii, o parte din celalalt si am o taietura cat toata burta. am fost in coma. crede-ma nu e lucru de gluma.
stiu ca si eu gandeam la fel ca nu poate fi atat de rea hiperstimularea dar daca as lua-o de la capat as gandi altfel. si o sa spun asta de cate ori voi avea ocazia.
Mirela_1 spune:
Pisix, hai ca-mi place entuziasmul tau. Ma molipsesti si pe mine.
Avalonule, vineri am punctia, luni e ET-ul. Poate avem noroc la a 2-a incercare. Doctorita e draguta ca de obicei; da, am aflat si eu de la Pisix ca a dat startul la FIV si la clinica (vezi ca a postat la azoospermie preturile daca te intereseaza). Dar eu fac la Giulesti, ca la cei doi foliculasi ai mei nu se mai pune problema de blastocisti. Ei, daca obtin eu 2 embrioni buni sau chiar unul am toate sansele sa raman si graviduta. Iti tin si tie pumnii.
Diana_d, bravo, lasa ca te descurci tu si cu 2. Solutii se gasesc intotdeauna.
Moniland spune:
Diana, in extrauterina nu creste mult hcg-ul. Eu zic ca e exclusa aceasta varianta. Daca la tine s-a dublat (triplat) numai bine poate fi. Intr-adevar la aceasta valoare din ziua 12 de la ET eu zic ca sunt 2 bb (asta ca sa nu te sperii si sa zic ca pot fi si 3 bb - glumesc). Ai grija de ei si bucura-te ca DD a avut grija de tine si cu siguranta va fi alaturi de tine toata viata si te vei descurca de minune. 
Avalon ![]()
pisix spune:
psj - of, imi pare rau pt tot ce-ai patimit ... ![]()
Stiu ce e hiperstimularea, am citit in extenso si, ei ...nu sunt din-asta capsomana gen "mai bine crap dar tot fac FIV", eu ziceam doar ca simt ca totul va fi bine 
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
diana_d spune:
Multumesc fetelor pt incurajarile vizavi de gemeni.
Insa pt o femeie singura care de fapt tocmai s-a separat de partener
doi vor fi mai greu de crescut.
Dar ma voi stradui, asta e.
Va pup si bucurati-va de familiile adevarate.
cristal1995 spune:
Fetelor, care se pricepe sa deschida un nou capitol?
Mirela: itzi tzin pumnii stranshi.
Diana: capul sus. Eshti fericita posesoare a 2 (3???) bebei.
Avalon: bine ai revenit shi sa stai putzin pe aici.
Pupici
Aly
uca75 spune:
Buna seara fetelor,
Nu am mai vizitat forumul de o saptamana si azi a trebuit sa cam las totul la o parte si sa stau sa citesc totul.
Aproape ca imi venea sa plang de fericire...chiar daca e cu intarziere...LILIANA, DIANA..FELICITARI, MULTA SANATATE VA DORESC SI SA DUCETI CU BINE SARCINA...SA AVETI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI
Doresc tuturor fetelor care sunt cu punctii sau ET multa bafta si sa vina din ce in ce mai multe cu vesti bune.
Eu nu am mai intrat pentru ca nu am vesti. Dr. mea mi-a dat sa iau acid folic si vitamina E pana imi vine CM. Sunt in Z33 de la ultima injectie cu Dipheriline...si cred ca mai am de asteptat...nu cred ca sunt sanse sa incep din Oct(dar cine stie poate vine...)...insa in noiembrie cred ca incep si eu FIV2
va pup pe toate si de acum promit sa citesc in fiecare zi pentru ca sunteti foarte harnicute
pupici 
pisix spune:
diana_d - cred ca a ramas toata lumea cam fara replica si ...ne-a inghetat putin sangele in vine
Eu tocmai ma pregateam sa-ti scriu ca ce dragut e sa ai gemeni, ca si eu imi doresc, ca impusti doi iepuri de-odata, etc
Dar cand am citit mesajul am inteles ...
Tot ce pot sa-ti spun acum este ca va veni o vreme cand vei fi asa fericita ca soarta a aranjat asa o mare surpriza pentru tine ...
Si sa fii increzatoare ca te vei descurca; e important sa ai o atitudine pozitiva : poate vei avea doi (trei) bebelusi cuuuminti foc, sau poate in curand va fi altcineva in viata ta
Ce sens are sa ne intristam in avans pt lucruri care nu s-au intamplat, mai ales ca acestea se pot schimba
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
uca75 spune:
Diana_d am citit ce ai scris dupa ce am trimis mesajul...eu zic sa stai linistita...Dumnezeu stie ce si cat sa ne dea... si daca sunt 2 bebei sau doar unul nu e nici o problema...o sa iti umple viata si o sa iti dea putere sa mergi mai departe...e greu singura dar nu imposibil...
Capul sus mamico

amzulica spune:
Fetelor, s-a programat cineva la histeroscopie pentru data de 08 octombrie la Marinescu? Ca mi-e o fricaaaaa.
Cami