FIV 135
Raspunsuri - Pagina 22
rami 73 spune:
Diana d,
imi pare rau sa aud prin ce treci, dar te rog nu lasa acest lucru sa-ti umbreasca fericirea ca vei deveni mamica ! Dimpotriva, puiutii din burtica trebuie sa-ti dea putere si optimism si sunt convinsa ca asa va fi !
Dar problema asta e iremediabila ? Partenerul tau stie in ce situatie te afli, banuiesc ca nu e indiferent la faptul ca sufletelele acelea sunt o parte din el. Sau tu consideri ca nu trebuie sa mai faca parte din viata ta ? Scuza-ma, nu vreau sa fie interpretate drept indiscretie, te-am supus unui tir de intrebari si poate nu de asta ai nevoie acum... Ma gandesc doar sa-ti fie tie bine (sufleteste vorbind), e f. important in aceasta perioada. Te
si mult curaj ! Ai cea mai mare bogatie din lume in burtica si va veni si vremea "familiei adevarate".![]()
Amzulica, nu te speria de histerocopie ca n-ai de ce. E doar exploratorie ? Daca ti-e teama, roaga-l pe Monsenior inainte sa-ti faca o anestezie, macar locala. Eu am facut acum 2 luni si pana sa-mi dau seama ce se intampla, se terminase.![]()
Pisix, esti mortala !
Cred ca subiectul asta avea nevoie de o infuzie de optimism, pe care n-am mai intalnit-o de pe vremea cand Sheri dadea mai des pe aici.
Noi suntem ca niste babe, ne vaitam care mai de care.![]()
Mirela, Andrada, imi place atitudinea voastra, bravo fetelor ! 
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Avalon spune:
Sunt de acord cu Rami, si pe mine ma incanta entuziasmul lui PisiX, de fapt ca sa fiu sincera ea cu tonusul ei plin de optimism 

m-a scos din barlog. Draga mea, asta e mentalitatea de invingator si acum gandesc si eu la fel, ma imaginez deja gravida si daca n-o fi nici de data asta, o sa incerc pana voi reusi. Nu ar fi pacat sa n-o fac?![]()
Andrada
, abia astept sa mai facem noi o intrunire intr-un loc dragut si sa va mai vad, dar vreau sa va vad macar pe o parte din voi cu burtici... tu cred ca urmezi acum, viitoare burticoasa, ce zici nu ti-ar sta bine? Eu cred ca da!
Felicia
, Mirela
, bafta maxima, astept vesti bune de la voi! Cristal 
Diana
, imi pare rau daca fericirea de a afla asa o veste minunata e umbrita de o nefericire in cuplu... dar poate ca separarea este una temporara, oare chiar nu se mai poate salva nimic din relatie? Mai ales acum, cand veti fi parinti... poate ca jumatatea ta va reconsidera situatia si totul va intra in normal, eu asa iti doresc.
Liana30 spune:
imi bag si io nasul pe'aci
vreau sa va spun ca sunt aci si va tin pumniii..stiti voi care![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Avalon spune:
quote:
Originally posted by Liana30
imi bag si io nasul pe'acivreau sa va spun ca sunt aci si va tin pumniii..stiti voi care
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
LA MULTI ANI, olteanco!

Sa fii sanatoasa, iubita si mai ales sa fii mamica!
iliuta spune:
LA MULTI ANI LIANA 30 !!!!
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
DORIS_71 spune:
DIANA imi pare rau ca treci printr-o asemenea experienta tocmai acum cand ar trebui sa fii fericita si sa te bucuri de
. Dar nu uita ca oricand ai nevoie de un sfat sau de o vorba buna noi suntem aici
si oricand poti conta pe noi 
.
kla78 astept noutati
.

toate FIV-oasele.
Moniland spune:
Si eu prezenta cu urari pentru LIANA, chiar daca cu o ora mai repede
.
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI PLINI DE IMPLINIRI! SA TE AJUTE DD SA DEVII DIN NOU MAMICA, DE DATA ACEASTA PENTRU TOTDEAUNA. 
Liana30 spune:
Multam frumos Avalon,iliutooooo ma prinserati repede![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
zouzounaki spune:
va invit la un nou capitol norocos AICI
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/AGxPSMBHkj8NO-OhBH1s9z2o7tk7lwYq?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">