Aspirante optimiste > 20 (164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by anaxena

ce gatesc eu azi???
sugestii!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Depinde de poftele taleEu cred ca am sa fac niste varza calita cu afumatura pt ca mi-e pofta...Si niste clatite cu dulceata de capsuni

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anca iti dai seama ca daca iese exact rac o sa-l iubesc din toata inima dar ziceam asa, din ce persoane cunosc eu in zodia asta (si cunosc o gramada) numai una e mai rasarita, in rest numai tacaniti. La mine culmea, tocmai luna viitoare am unda verde la bb si sa mor daca ratez ocazia cu tot riscul de a-l face paranoic si isteric.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Ancaa, ce faci iubita???Ce face Mariuca?? Cum va simtiti??

Bujo, sa stii ca da, vom speria si estul nu doar vestul !

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

mai fetelor, sotul meu e rac, si daca vreau o sa am un bebe tot rac vreau sa fie.
pentru ca este un om deosebit, care nu se enerveaza , nu jigneste si nu supara.
toate colegele mele de servici ma invidiaza pentru sotul meu, si ma intreaba daca nu are vreo clona.
dar , la urma urmei, copil sa fie, si sanatos ca zodia nu mai conteaza.

2001
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

dar mai cunosc raci cuminti ca si al meu sot.
cunosc si partea cealalta de raci, ca am avut un sef rac si cind venea mai bine dispareai decit sa stai in fata lui.

2001
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor chiar credeti ca are importanta ce zodie are bebe?? sau conteaza sa ne dea doamne doamne un bebe sanatos??? mie mi se pare o prostie cu zodiile astea si nu m-a interesat nici o clipa ce zodie va fi Iasmi, m-am bucurat ca am ramas gravi iar acuma tot ce imi doresc este sa fie sanatoasa!!!

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Bujo, eu am unda verde de luna aceasta si sper sa se prinda si sa-l nasc de ziua sotului pe 18 iunie. Oricum daca raman luna aceasta DPN e 21 iunie( de ziua surorii mele)Si nu cred eu ca va fi rac si daca e sa fie rac...vorba ta, bujo, am sa il iubesc oricum...

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Pusichet, Yasmi ce faceti? Yasmi ce iti face burtik-utza?

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

o sa prestez luna asta,dar doar cand o avea sotul chef..dc se prinde se prinde si oricum acum inca mai am sanse de gemeni...luna viitoare e cu ghici...eu sunt nascuta pe 25 iulie,leul incepe de pe 23...ori se naste la termen si iese leu ori am toate sansele sa iasa rac
asha ca noiembrie ar fii cea mai potrivita luna

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

maria, noi suntem bine, Yasmi e foarte agitata, ii simt picorusele cand loveste lateral!! e cu capul in jos pregatita de nastere!! eu sunt un pic suparata ca mi-au aparut vergeturi pe burtik... dar tati e un scump si ma incurajeaza si ma face sa ma simt iubita si importanta cu tot cu kg in plus si vergeturi. imi spune sa stau linistitaca: "mami de printese fac vergeturi!!!" e un scump!!!

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput