Adevarul e ca nici io nu prea as prea vrea sa iasa rac dar daca DD ni-l da atunci o sa-l iubim ca e al nostru. Si eu am o reticenta fata de raci pt ca toti racii pe care ii cunosc sunt extrem de incapatanati si cand nu trebuie, vor sa fie totul asa cum le place lor, sunt paranoici si isterici. Dar cu siguranta exista si exceptii![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
Mai fetelor, eu sunt capricorn si nu stiu sa fie cineva mai incapatanat ca mine ![]()
Maria
In asteptarea lui 
exact bujo
dar sincer nu am intalnit nici eu exceptia
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
ce gatesc eu azi???
sugestii!!!
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Mai fetelor...ma puneti pe ganduri...pai daca nu este sa fie luna aceasta...nu mai incerc in octombrie...sar direct la noiembrie ![]()
Maria
In asteptarea lui 
bujo,maria ovulam toate in acelasi timp...ma rog bujo e mai vrednica
ce frumosss!!!
proiectul bebe pink
Si deci tu luna asta nici nu incerci ca sa nu iasa rac? Incerci numai la CM urmator?
album de nunta
O sa fim "cele trei care au speriat vestul" 
album de nunta
M-ati omorat voi cu zodiile voastre,eu la inceput am vrut taur si dupa un an jumate vroiam si tap![]()
anca
33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!