Aspirante optimiste > 20 (164)
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
pai adiq fetita ta sa nu-si faca simtita prezenta
lasa vergeurile ca dc nu sunt grave se pot trata
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
bb_yasmi spune:
ana, vad ca se cam extind!!!!
cred ca am energizat cam tare fetita cu cola si cioco!!! mai are un pic si iese prin burtik!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!

diaconmaria spune:
Yasmi, ce sot iubitor ai
! Sper ca si al meu sa se poarte asa cu mine cand voi avea cateva kg in plus si vergeturi, dar ce nu rabdam noi pt puii nostri
Maria
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
Yasmi, dar nu cumva cioco si cola sunt niste alimente "putin cam" interzise in sarcina????
Maria
In asteptarea lui 
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by diaconmaria
Yasmi, dar nu cumva cioco si cola sunt niste alimente "putin cam" interzise in sarcina????
Maria
In asteptarea lui
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!

diaconmaria spune:
Nu stiu daca a fost de la cola sau de la ciocolata insa hai sa iti povestesc ceva:
Matusa mea acum 2 ani a nascut o fetita superba pe care i-am si botezat-o...insa a nascut-o la termen sub 2 kg...fata nu s-a dezv din cauza ca mamica inconstienta s-a hranit doar cu ciocolata, cola(cam o st de 2l pe zi) si dulciuri (spunea ca ea se satura cu astea si altceva nu poate manca)si sper din tot sufletul ca tu sa te alimentezi corect pt ca bb-lina sa fie sanatoasa
Maria
In asteptarea lui 
bb_yasmi spune:
maria, bebelina mea avea 2 kg la 30 de saptamani de sarcina!!!!! si trebuia sa aibe in jur de 1.5-1.7 kg pt aceea perioada!!! deci ii place si ei ciocloata ....
eu sper sa nu depoaseasca 4 kg!!!!
33+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!

bujo spune:
Yasmi bine ca fata e bine. Problema nu se pune numai pt bb ci si pt tine. Ciocolata ca ciocolata (ca-mi place si mie) dar cola este foarte daunoatoare pt stomacul tau. Eu am gastrita si nu pot sa pun cola in gura. Daca nu ai probleme cu stomacul, de la cola ai toate sansele sa ai asa ca incearca sa raresti. Sa nu te superi pe mine si sa nu crezi ca-ti fac morala, dar multi prieteni de-ai mei amatori de cola au renuntat de nevoie ca strik stomacul. Pupici si sanatate
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
diaconmaria spune:
Ma bucur pt tine iubita sa dea domnu sa nasti o printesa sanatoasa si sa te bucuri de ea
Maria
In asteptarea lui 
oanasm spune:
salve !![]()
ylari, ma bucur ca mai treci si pe la noi, sper sa-ti treaca starile de greata cat mai repede
arde, bine ai revenit! toate ne intrebam ce-o fi cu tine!
restul fetelor, sper ca sunteti ok!!!
aa...andreutza...care e situatia la tine?
la mine...inca nu a venit cm...
sa vina bb![]()
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/