Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Roby,La multi ani!!!

Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Flori,La multi ani!!!
Numai bine iti doresc si sa ti se indeplineasca dorinta cea mai mare!

Pe unde sunteti fetelor?
Eu deabia astept Pastele.Vin prietenele mele cele mei bune la noi in vizita.Cea din Milano si cea de aici din Germania.Vineri vom merge sa vizitam Berlinul.
Am facut o prostie...am uitat sa cumpar vopsea de oua cand a fost Pastele lor.Ma gandeam ca le cumpar de-a gata vopsite...dar nu am mai vazut.Habar nu am ce voi face.

O duminica frumoasa va doresc!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Danuta,multumesc din suflet pentru urari
Imi pare rau ca ai ramas fara vopsea de oua,dar ma gandeam nu poate sa-ti trimita cineva de-acasa(mama,soacra...) intr-un plic?Sau o fi prea din scurt si sa nu ajunga pana sambata? offf
Lasa,nu te intrista...Ma bucur ca astepti cu atata nerabdare Pastele si ca te intalnesti cu prietenele...Distractie placuta si sarbatori fericite iti doresc inca de acum.

Pupici tuturor si o zi insorita va doresc

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Flori si din partea mea, sanatate si tot ce-tzi doresti!

Dana, oua vopsite sunt peste tot: Aldi, Lidl, Rewe. Costa cam 1,29 pachetul cu 10 oua. Cum de nu gasesti? Ca au tot anul:-)
Vopsea nici eu nu am, dar nici nu ma omor cu pregatirile. Probabil ca mergem la masa la sora mea si ea are vopsea rosie de la soacra:-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

Dana, oua vopsite sunt peste tot: Aldi, Lidl, Rewe. Costa cam 1,29 pachetul cu 10 oua. Cum de nu gasesti? Ca au tot anul:-)
Vopsea nici eu nu am, dar nici nu ma omor cu pregatirile. Probabil ca mergem la masa la sora mea si ea are vopsea rosie de la soacra:-)

Andreia

Andreia,eu am fost ieri la Real si nu mai aveau oua vopsite.Si m-am speriat.Am crezut ca nu mai baga.Este bine atunci.

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by helbi

Andreia

merci mult,Andreia!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dana, eu in Real ajung rar de tot, ca nu am cu ce. Insa, de la Aldi si Rewe cumpar regulat, tot timpul anului, ca-i plac Biancai. Sigur vei gasi! (la Rewe sunt 6 in carton, dar la Aldi si cred si Lidl sunt 10).

Edit: ieri mi-a mai spus cineva ca la magazinele grecesti ai putea sa gasesti vopsa de oua, ca si ei au duminica Pastele (sau la rusi, sirbi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani cu intarziere, frumoasa floare!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Floricel, La multzi ani de Floriicele!!!

Dana, da-mi adresa si iti trimit io maine. ajung pana vineri. Io am luat 1 tona. Stiam de acu 3 ani ca nu o sa mai gasesc. Cu toate ca sunt in comert io mestesugaresc pt incantarea lu Robert. Noi am vopsit si de Pastele catolic pt ca ma inebunise cu Ostereir si am vazut ca aveau si la gradinitza. au adus parintzii, in joia Pastelui.

Salut Gasca..ma duc sa citesc si din urma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DidiAlex

Floricel, La multzi ani de Floriicele!!!

Dana, da-mi adresa si iti trimit io maine. ajung pana vineri. Io am luat 1 tona. Stiam de acu 3 ani ca nu o sa mai gasesc. Cu toate ca sunt in comert io mestesugaresc pt incantarea lu Robert. Noi am vopsit si de Pastele catolic pt ca ma inebunise cu Ostereir si am vazut ca aveau si la gradinitza. au adus parintzii, in joia Pastelui.

Salut Gasca..ma duc sa citesc si din urma

Ti-am scris pm.

------------------------

Mergi la inceput