Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Alexandra!

Sa fii sanatoasa, fericita is sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Alexandra, La Multi Ani cu sanatate si multe, multe impliniri! Sa fii fericita, iubita si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Pupici si toate cele bune!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani,Alexandra !!!
Numai bine iti doresc!!!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Alexandra, la multi ani fericiti! si te astept inapoi intre vranceni!

Danutza, doamna din poze e Theodora, de pe forum. Nu suntem rude, doar bune prietene.
Da, mi-am schimbat rosul din par ca m-am cam saturat de el, acum e scortisoara dar inca are nuante roscate.
Succes la bebe!

Ce faceti? Va pregatiti de w/e?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Andra, super frumoase pozele, peisaje de vis, iar tu...tu radiezi de fericire! Asa sa fii pana la sfarsitul sarcinii si bineinteles si toata viata!

Sunt convinsa ca v-ati simtit bine, ca a fost frumos, ca te-ai simtit bine cu Theodora si familia ei...am vazut si ca v-a rasfatat cu minunatii gatite de ea...Ati fost sa mancati kebab? In poze am vazut numai homari si langustine... Ce imi faci tu mie, dar lasa ca plec eu in vacanta si numai paella am sa mananc!

Fetelor, promit ca revin in we cu un alt mesaj, ca acum trebuie sa plec la cumparaturi!
La noi astazi a fost frumos, dar de maine iarasi se anunta frig si ploaie... Deci nu avem planuri de iesit...Cred ca de nerabdatoare ce sunt ma voi apuca sa imi fac bagajul!

Va pup pe toate, fetelor!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Doamnelor va multzumesc mult de urari.

motanik-ule iti multumesc de urari si dupa mess. io is cam franta de oboseala. David imi umbla peste tot, e um mare scotocila, incerc sa il intarc, Gabi mi-e plecat in delegatie. masina nu o conduc deci is legata singura cuc cu 2 copii pe drumuri. il duc, il aduc pe Robert intre timp mai ajung si in alte directii. Cand am o clipa libera mai citesc, una alta, am dat o noua comada la poliron, ciulesc urechile poate mai vine cineva incoace. ulterior am descoperit ca pt 7 e mi le livra aici.
iar stau pe germana ca o uit cu viteza luminii. cam ata despre noi, pe andra o mai citesc la engleji si tare m-am bucurat de toate.
pe 13 aprilie, robert de Katalina face 4 ani. baiat mare.

Dana, multa bafta iti doresc si te pup dulce. incerc sa incarc niste poze cu noi si o sa vi le trimit link-ul pe PM

Prixi, o doamna ca de obicei.

cum am petrecut pastele catolic? acasa, am vopsit niste oua pt ca robert sa aiba ce povesti la gradi. Mai vopsim si 21. si, luni mergem in Heidelberg la rest spaniol..care se desfiintzase :)))
asa ca am mers in Schwetzingen la cantina mexicana. Nice cu 2 copii.

V-am spus ca Nora are o surioara? Maine face 1 luna. Bb Thea Elise e o scumpa. de pustoaica asta ma simt sensibil atrasa. E un ghemotoc scump scump scump scump.

Mergi la inceput

Didi, ma bucur sa mai citesc despre voi...Mai intram la capsunei, dar cum in ultimul timp am fost destul de ocupata, v-am pierdut din vedere si chiar nu mai aveam nici un fel de noutati... David e mare de acum, maine-poimaine va face un anisor...Poti deja sa te gandesti la o surioara, ca vad ca esti topita dupa surioara Norei!
Daca pui poze pe net, te rog sa mi le trimiti si mie! Pupici si mult curaj, ca stiu ca vei avea nevoie, singura acasa cu cei 2 copii!

Noi nu am facut nimic de Pastele catolic, ca a fost urat afara, ba ningea, ba ploua cu gheta si asa ca am preferat sa stam in casa si am inchiriat filme online...

In we trecut am iesit la plimbare...Si tot batea vantul, dar cel putin nu mai ploua...Am fost la BOZAR (muzeul de arta national) si ne-am pierdut un pic timpul pe acolo, apoi am iesit in Grand Place....
Aici sunt si cateva poze .... la un moment dat, se vad numai scarabei lipiti pe un glob terestru...De departe nu stiai ce sunt, ca vedeai ceva verde lucind, dar cand te apropiai aveai un soc vazand atatia gandaci ...;-)))) Idee super oricum...

Astazi nu am mai rezistat si mi-am facut bagajul Oricum aveam orice dubii in privinta garderobei si vroiam sa vad daca mai gasesc ceva care sa imi vina! Cat de cat ma declar multumita si daca voi fi in pana la ceva, sper sa gasesc ceva si la fata locului, ca eu nu mai ies la cumparaturi saptamana asta! Cum anul trecut nu am plecat nicaieri, sunt atat de entuziasmata, mai rau ca un copil mic... Vremea nu e asa de buna, dar nu mai conteaza! Va voi povesti eu cand ne intoarcem...

Fetelor, inchei acum....va pup pe toate si sper sa aveti o saptamana minunata!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

DidiAlex,ma bucur ca ne-ai mai scris.si tie si la prichindei.
Prixi,f frumoase si interesante pozele.
Dar esti nerabdatoare nu gluma in legatura cu concediul...

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Dana, chiar sunt nerabdatoare sa plec, ca aici tot vant si ploaie si sper ca macar acolo sa avem un pic de soare... Oricum am preferat sa imi fac bagajele in we asta, ca stiam ca seara, cand ajung acasa de la serviciu, nu mai am chef de asa ceva si cum sambata la 4 dimineata trebuie sa fim in aeroport am sacrificat we trecut, ca nu aveam alta solutie...Sincer nu imi place sa fac bagaje si acum ca le-am facut simt ca nu mai am nici o grija...

Pupici la toate si o saptamana mai frumoasa ca la noi!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
Eu la job, imi pun in ordine dosarele pt fata care ma va urma cand plec eu, am anuntat ca stau pana la finele lui iunie dar pt ca trebuie sa ii arat tot ce are de facut, vor angaja pe cineva din mai.

In rest, beba mea se zbenguie tare, de doua zile o simte si Lari si cu mana si cu urechea pe burta, e tare comic, seara de seara sta de vorba cu fata lui. La inceputul lui mai, cred ca pe 5 desi nu am facut programarea inca, vom merge la 4d, abia astept s-o vad.

Roxi, ai lasat loc si pt mine in bagaje? Ca vreau sa merg cu tine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput