Vrancea (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andruta-graviduta si Alex multumesc mult pt urari

Sambata o sa inrosim si noi ouale(mai avem 3 pliculete de vopsea de la Pastele de anul trecut).
Fetelor,spor la treaba,ca de-acum banuiesc ca mai toate ne apucam de facut una-alta pt Paste(noi ne apucam de joi seara,cred).

Pupici si o seara placuta.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Floricel, La multzi ani de Floriicele!!!

Dana, da-mi adresa si iti trimit io maine. ajung pana vineri. Io am luat 1 tona. Stiam de acu 3 ani ca nu o sa mai gasesc. Cu toate ca sunt in comert io mestesugaresc pt incantarea lu Robert. Noi am vopsit si de Pastele catolic pt ca ma inebunise cu Ostereir si am vazut ca aveau si la gradinitza. au adus parintzii, in joia Pastelui.

Salut Gasca..ma duc sa citesc si din urma

Astazi mi-a ajuns vopseaua!Mersi mult de tot!

Fetelor eu nu stiu daca voi reusi sa mai intru.Va urez de pe acum un Paste fericit!!!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sarbatori luminate!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Un Paste fericit tuturor!

Pupici

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului.

Paste Fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

ma primiti si pe mine?
eu m-am nascut la Odobesti.acum sunt departeeee, dar in fiecare vara merg acolo. este singurul loc de pe planeta unde ma simt extraordinar.....
chiar acumn imi e un doooor....

Mergi la inceput

Cristos a Inviat!

Bine ai venit daniela6 . Te-am adaugat pe listutza de la inceputul capitolului, iar daca ne dai mai multe date (gen, data de nastere) trec acolo. Eu nu-s din Vrancea, insa m-am "atasat" de gasca, caci m-am simtit f bine. Te asteptam cu povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Paste fericit!!!

DAna ma bucur ca a ajuns vopseaua.

Nu va povestesc acu cum am petrecut noi, decat ca Robert si-a fript picioarele si David a picat in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Hristos a Inviat!

Fetelor,daca la Andruta a venit Mos Neculai cu un test cu 2 liniute...la noi a venit Iepurasul la fel de incarcat(5 teste de urina pozitive+2 teste beta-hCG cu valori bune).

Danuta,tu urmezi!

Andreia,multumesc din suflet pentru PM si pentru urarile tale sincere.

Flori

Mergi la inceput

Felicitari din toata inima, Flori!

Sarcina usoara si bb sanatos! Cum te simti?

Mergi la inceput