Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by bebekom

Abia maie o sa fac laparo, dar multumesc de incurajari!

eu fac o saptamana de la laparo facut la tutu

sa ai incredere si sa stii ca e foarte destept si foarte priceput, plus ca se implica total

te asigur
Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Revin si eu dupa o lunga absenta si in primul rand vreau sa felicit noile gravidutza ( si de fapt si mai vechi pe care nu am apucat sa le felicit), sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la capat.
Ce mult ma bucur sa vad ca s-a mai invigorat situatiunea pe aici. Kora si Feli multa bafta la FIV si va asteptam negresit cu vesti extraordinare despre bebeii din burtici.
Am vazut si eu pozele cu bebei si am ramas impresionata. FFFF frumosi bebei, sa va traiasca fetelor si sa va bucurati toata viata de ei.
Si acuma, pt ca mi-a soptit o pasarica despre intalnire, as vrea sa vin si eu sa va mai vad si sa vad si bebeii cei minunati, numai spuneti-mi la ce ora a ramas intalnirea ca nu m-am prins dc s-a stabilit vreo ora.

Va pup pe toate cele vechi si mai noi si abia astept sa ne vedem.

Anca 34+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pana la urma la ce ora ramane?
Eu am fost azi la Medicover la Victoriei si la intoarcere am facut aproape 2 ore pana in Dristor . Sper sa fie mai bine maine, desi slabe sansele.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Fetelor, avem un nou capitol aici

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput