Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Scuze, eram adormita, pe mine m-a programat pe 1 august pt, 26 sept, care s-a transformat in 27 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anca, pe mine ma intereseaza fata de 1 consultatie la dr t cand te cheama la laparo.. parca ysa imi zicea ca dupa vreo 3 luni de incercari normale , daca nu reusesti te cheama la laparo , sa vada de ce nu se prinde bb ..
concret la tine cat a durat pana te-a chemat la operatie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urarile minunate si pentru sustinere!

Aseara aveam foliculi mari, asa ca nici pregnyl nu mi-a mai dat, au zis ca se sparg singuri. Si m-a chemat azi dimineata sa vedem care-i situatia, in ideea ca facem azi IA. Ei bine, azi dimineata nu se urnisera foliculii mei deloc, asa ca... mai vedem si maine dimineata. Cred c-am sa inventez o noua zicala, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la monitorizare , ca prea am testat toate variantele posibile - stimulare cu pregnyl in urma caruia s-au spart foliculuii, cu pregnyl dupa care nu s-au spart foliculii si-a trebuit sa-l repet, si acu' fara pregnyl sa vedem ce-o iesi. Uffff...

Asa ca iar nu stiu daca voi ajunge maine! Dar va imbratisez pe toate de azi, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

da' si cand s-or sparg foliculii , mmc , sa vezi atunci ce se prinde bb , ... o sa stea bb cu ochii geana pe tine , sa n-o piarda pe mami din ochi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

georgia_c, , ce simpatica esti, sa te auda Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Bebekom: Doamne Ajuta ca totul sa decurga bine si sa vii cu rezultate bune!!
Mmc-nd: Tin si eu pumnii impreuna cu celelalte fete!! Se lasa cam asteptata ovulatia de data asta...cine stie ce surprize iti pregateste..
Zenobia: Chiar ai mana buna!!! Abia astept capitolul in care sa ma treci si pe mine la gravidutze!!
Ioanatugs: Ce bine ca mai scrii si tu!! Nu ne-ai uitat!
Teodora: O nastere usoara iti doresc!! Asteptam detalii!!
Daca tot a venit vorba de ceaiul baut dupa o gravidutza la intalnire.....cine bea si pentru mine?? Ce mult as vrea sa pot veni si eu sa va cunosc!!!
Pup toate tutunicile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Bebekom tin pumnii sa vi cu un rezultat beton.
Camytu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Puteti sa-mi spuneti si mie exact cum se ajunge ca cabinet la dr.T? Maine am programare si sa nu bajbai pe acolo... Multumesc!

http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

syyylviuta de la Spitalul Elias care e vis-a-vis de Manastirea Casin mergi inspre Facultatea de Agronomie si numeri 4 stradute la stanga,toate au nume de aviatori,a patra se numeste Av. Sandu Aldea si pe aceasta strada pe stanga,ceva mai jos se afla cabinetul,e o casa mai mare galbena la nr. 86 parca.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Kora, multumesc frumos!

http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png

Mergi la inceput