Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 19
ancaoradea spune:
Scuze, eram adormita, pe mine m-a programat pe 1 august pt, 26 sept, care s-a transformat in 27 sept.
georgia_c spune:
anca, pe mine ma intereseaza fata de 1 consultatie la dr t cand te cheama la laparo.. parca ysa imi zicea ca dupa vreo 3 luni de incercari normale , daca nu reusesti te cheama la laparo , sa vada de ce nu se prinde bb ..
concret la tine cat a durat pana te-a chemat la operatie ...
mmc_nd spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urarile minunate si pentru sustinere!
Aseara aveam foliculi mari, asa ca nici pregnyl nu mi-a mai dat, au zis ca se sparg singuri. Si m-a chemat azi dimineata sa vedem care-i situatia, in ideea ca facem azi IA. Ei bine, azi dimineata nu se urnisera foliculii mei deloc, asa ca... mai vedem si maine dimineata. Cred c-am sa inventez o noua zicala, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la monitorizare
, ca prea am testat toate variantele posibile - stimulare cu pregnyl in urma caruia s-au spart foliculuii, cu pregnyl dupa care nu s-au spart foliculii si-a trebuit sa-l repet, si acu' fara pregnyl sa vedem ce-o iesi. Uffff...
Asa ca iar nu stiu daca voi ajunge maine! Dar va imbratisez pe toate de azi, bine? 
georgia_c spune:
da' si cand s-or sparg foliculii , mmc , sa vezi atunci ce se prinde bb , ... o sa stea bb cu ochii geana pe tine , sa n-o piarda pe mami din ochi ...
maria08 spune:
Buna!
Bebekom: Doamne Ajuta ca totul sa decurga bine si sa vii cu rezultate bune!!
Mmc-nd: Tin si eu pumnii impreuna cu celelalte fete!! Se lasa cam asteptata ovulatia de data asta...cine stie ce surprize iti pregateste..![]()
Zenobia: Chiar ai mana buna!!! Abia astept capitolul in care sa ma treci si pe mine la gravidutze!!![]()
Ioanatugs:
Ce bine ca mai scrii si tu!! Nu ne-ai uitat!
Teodora: O nastere usoara iti doresc!! Asteptam detalii!!
Daca tot a venit vorba de ceaiul baut dupa o gravidutza la intalnire.....cine bea si pentru mine?? Ce mult as vrea sa pot veni si eu sa va cunosc!!!
Pup toate tutunicile!!
syyylviuta spune:
Puteti sa-mi spuneti si mie exact cum se ajunge ca cabinet la dr.T? Maine am programare si sa nu bajbai pe acolo... Multumesc!
http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png
KoraPop spune:
syyylviuta de la Spitalul Elias care e vis-a-vis de Manastirea Casin mergi inspre Facultatea de Agronomie si numeri 4 stradute la stanga,toate au nume de aviatori,a patra se numeste Av. Sandu Aldea si pe aceasta strada pe stanga,ceva mai jos se afla cabinetul,e o casa mai mare galbena la nr. 86 parca.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!