Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 15
georgia_c spune:
m'neata
a-si veni si io la intalneala , desi sunt boboaca pe site , insa am o sapt fff incarcata ... pt ca plec din tara pentru cateva zile .. si trebuie sa-mi lasa treburile in ordine ... insa urmatoarea intalnire nu o ratez sigur ...
sa nu uitati sa faceti poze ![]()
bebekom spune:
Buna fetelor!
Inainte de toate felicit si eu, din suflet, noile gravidute: sa dea DD sa aveti bebei sanatosi si voiosi care sa va bucure viata!
mmc_nd, sunt trup si suflet alaturi de tine la aceasta IA. Sa-ti ajute DD sa reusesti de data asta. Intr-un fel suntem iar, impreuna, in focuri; eu maine fac laparo.... si am niste emotii. Dar o sa ma gandesc si la tine.
Fetelor, sunt sigura ca veti petrece momente frumoase la intalnire. O sa fiu si eu cu sufletul alaturi de voi.
Pentru cele care urmeaza sa faca laparo: programarile s-au decalat cu o zi. Sunati inainte si va va spune dl dr.
Va
pe toate!
ysa26 spune:
Vad k o puneti de o intalnire. Ce va invidiez k nu sunt din Bucuresti, doar din acest punct, k nu pot veni la intalnirile voastre. Asteptam pozici.
Eu sunt putin dezamagita, cred k mi-a reaparut endo atat de repede.
Cm mi-a venit regulat, dar a curs doua zile putin,ceva maroniu,nici urma de sange.Uffff, poate trebuia sa fac totusi dipherilin...
-ici pt toate fetele.
lucialu spune:
Pup si eu fetele si le doresc o saptamana minunata!
Chiar daca nu prea scriu va citesc si va tin pumnii la toate.
La cat mai multi boboci la purtator!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Bebekom, bafta maine la laparo. Tinem pumnii sa fie bine! 
Mmc_nd, mult noroc maine la inseminare! 
Ioana, multumesc, sper sa reusesti si tu cat mai repede. In ce stadiu mai esti? 
Fetelor, din pacate nu cred ca ajung la intalnire. Bunica mea vine la control la Fundeni chiar miercuri si ramane la mine o noapte, asa ca nu as vrea sa o las singura. Asa ca faceti poze si... maybe next time.
Alexia, oricum noi ne vedem la stilist, nu? 
Teo, nastere usoara! 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
alexia28 spune:
Zeno imi pare rau ca nu ajungi
Sanatate multa bunicii tale!
Chiar ca ai avut de lucru la capitolul asta, mai e o tutunareasa la endometrioza Lili35 care a anuntat ca e graviduta, felicitari ii spun si aici, sarcina usoara!
Bebekom bafta multa maine la laparo, sa vii cu vesti bune
Mmc bafta multa la IA, sa fie cu noroc, poate ajungi si la intalneala
Alexia si minunea mea Teodora
marinar spune:
buna fete
pupici dulci feliciei si alexiei pt ca m-au tras de maneca si mi-au zis de intalnire. eu nu prea am mai intrat din lipsa de timp.
claudia nu am uitat de alea 2 saptamani si nu crd ca voi uita. e adevarat ca apoi totul e mult mai frumos, dar vor fi mereu suisuri si coborasuri. noi am avut aseara o noapte nasoala rau. emmi are 6 dinti, 2 abea au spart sie jale, a urlat toata noaptea in somn, i-am dat cu geluri, spreiuri, etc dar cu efect de moment. ziua e mai bine, nu plange din cauza dintilor ci plange pt ca ma vrea pe mine, nu pot sa merg nici la baie de multe ori. dar cand o vad cum ridica manutele ca sa o iau in brate mi se umple sufletul de bucurie.
va pup e toate si sper sa ne vedem miercuri.
KoraPop spune:
bebekom bafta maine la laparo!
mmc nd bafta la IA!
lili35 FELICITARI si sarcina usoara!
ysa nu fii necajita,nu cred ca e de la endometrioza,ai papat adecvat retele Zenobiei?
Zenobia sanatate bunicii tale!
Kora
CARPE DIEM!
Zenobia spune:
Alexia, Kora, multumesc. 
Ysa, n-are treaba endometrioza cu scurgerea maronie... mai bine fa un test, ca astept sa trec si a cincea graviduta! 
... deci am mai trecut o graviduta... vad ca am cobit la bobocei si bobocele... 

Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
cadina spune:
Buna dragelor,
N-am mai intrat de mult aici la voi, ma bucur ca sunt si gravidute printre voi si... la cat mai multe!
Eu am fost la dr T la monitorizare in primavara si mi-a spus ca totul e ok, daca nu vine bebe cu prestatie naturala sa ne vedem in toamna la stimulari. Nu a mai fost cazul de stimulare, pentru ca intre timp am ramas insarcinata (8 saptamani), dar taman cand dr.T era plecat din tara. Am avut sangerari (inca mai am dar mai putine), o raceala, dureri de burtica si acum ma incearca o alta raceala. Cand am avut sangerari abundente in urma cu 3 saptamani, am fost la camera de garda la Elias, la dr. Niculescu (parca) i-am spus ca sunt pacienta lui dr. T si s-a purtat foarte frumos cu mine, dar mi-a spus sa stau la pat pana imi trec sangerarile. L-am ascultat, dar timpul trece si nu prea stiu cum sa procedez, as dori sa ma ia si pe mine dr. T in urmarire ca graviduta a lui. Sa ma duc intr-una din zile la spital cand o fi de garda sau intr-o dimineata? Cand anume, ce ma sfatuiti...? Este tare rau sa nu stii cum sa procedezi, mai ales la prima sarcina, doar din citite de pe net...