Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 14
alexia28 spune:
Liliana daca ai inceput tratamentul cu pregnyl nu mai faci BetaHcg ca il influenteaza. Injectiile le faci la 4 zile nu? O sa-ti dea cam 12 fiole de facut. Bafta multa, te pup
C.myry felicitari pentru II liniute, sarcina usoara si la termen, de data asta va fi bine vei vedea. Ca sa-ti dea pregnylul trebuie sa mergi la dansul, suna-l pe mobil si te va chema indata sa-l vada pe bebe la eco si apoi iti prescrie tratamentul. Nu trebuie sa stai dupa programarea Ramonei acum, mai ales ca ai avut probleme in trecut. Pupici si bafta multa
Fete v-ati hotarat, cum a ramas, ne vedem miercuri la Ioana? Sau cum?
Amely pai de abia astept sa va vad ca a trecut ceva timp, cred ca ultima data ne-am vazut la Ioana cand mi-ai dat cremutza miraculoasa nu?
Alexia si minunea mea Teodora
felicia_ spune:
Deeeci: listuta: Amely, Claucia, Alexia, Zenobia, Teo, Sim, eu.... poate Kitty! Mai astept confirmari! miercuri la restaurantul Tushin, din cate am inteles eu! Vom fi: mamici, bebici, gravidute, aspirante; tutunici si foste tutunici... asta da diversitate!
Abia astept sa va vad pe toate,si pe bb-ici!
poze
Amely spune:
multumesc fetelor! ce bine ca e tot la Tushin! wow, parca imi devine din ce in ce mai familiar subiecul!
mi-a fost tare dor de voi si ma bucur sa s-a reintregit "vechea garda"! bineinteles, mai sunt cateva "veterane" absente, se4 stiu ele care, dar speram sa apara!
nu promit 100%, dar am sa incerc sa vin miercuri cu David... chiar nu stiu cum vom face, probabil vom lua taxiul, dar tare mult mi-ar placea sa va revad si mai ales sa-i vad pe micuti! nici burticile rotunjoare nu sunt mai prejos!![]()
pup dulce fetele si duminica placuta!
ps Myry, felicitari pt cele 2 liniute, sunt sigura ca isi va face timp pt tine, iar tratamentul de sustinere este oarecum standard: (acid folic, magne B6, pregnyl, aspenter, utrogestan si la nevoie no-spa si scopantil)
mami de David Christian
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b8b33d8f086559a341c24&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea noastra: David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
lilianaFi spune:
Alexia28 multumesc de raspuns....eu credeam ca se da tot primul trimestru...e bine atunci am deja 12 fiole de pregnyl...nu ma mai agit pt retea pt mai tirziu...pt aceste fiole am mai avut o reteta ramasa de la primul fiv (care se pare ca e valabila 6 luni,si luni - miine ar fii expirat)...l-am pacalit putin pe farmacist sau a vrut sa se lase pacalit...nu stiu....cert e ca mai am 12 fiole de pregnyl...multumesc inca o data pt informatie....tu ce mai faci?...numai bine 
felicia...pt diversitate:si tutunici la distanta
...iti urez sa ai un fiv norocos...
Numai bine tuturor...
c.myry spune:
Buna seara,
Amely, alexia28-multumesc mult pentru urari si pentru raspuns. O sa-l sum maine dupa 12, stiu ca dim. la spital e f ocupat.
Va pup si va doresc o seara linistita!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Zenobia spune:
Mmmmmmm........ deja 3 gravi la capitolul asta!!!! C.miry, permite-mi sa te trec pe prima pagina! Sarcina usoara si la termen! 

Liliana
cu cea mai mare placere intotdeauna! Maine dimineata iti trimit coletul. Sper sa ajunga fara probleme.
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Myry felicitari pentru sarcina! Sarcina usoara si ai sa vezi ca de data asta va fi bine!
Amely draga, ti-=am spus ca vin sa te iau eu, fug si de la dentist de va fi nevoie, dar tot vin cu masina sa va iau pe amandoi! Nu se poate sa lipsesti de la inatalnirea noastra!![]()
LilianaFi ma bucur ca te-ai mai linistit putin si sa ai incredere ca va fi bine pina la capatul celor 9 luni!
Claucia, Marinar ce mai fac mamicile si fetitele???

Zenobia felicitari pentru capitolul norocos si plin de gravidute!
Teo draga, abia astept sa te revad!
Felicia cum mai merg injectiile??
Alexia28 de ce ai telefonul inchis??? Tot incerc sa dau de tine!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
KoraPop spune:
C myry FELICITARI si sarcina usoara!Du-te azi la cabinet cand incepe programul,pentru astfel de situatii sunt sigura ca nu e nevoie de programare si te va primi,dr. T intotdeauna e fericit sa vada o noua graviduta,o noua victorie!
lili ai grija de tine,odihneste-te si nu face efort si respecta tratamentul lui T,va fi bine ,sunt sigura!
Kora
CARPE DIEM!
alexia28 spune:
Neata fete,
Liliana
, ai grija de tine si burtica
Ioana, asa este a fost tel inchis, s-a descarcat si am uitat de el, o sa te sun azi de la serviciu
fac si eu un apel

Fina Ioaneiiii, Laura 6999999 sa se prezinte la intalneala miercuri, nu acceptam refuzuri, valabil anuntul si pentru Mamidevladutu - prezenta obligatorie
Si poate vin si fete noi sa ne cunoastem![]()
Alexia si minunea mea Teodora
mmc_nd spune:
Fetelor, vreau si eu la intalneala, dar sper sa va spun mai sigur maine - depinde cand voi face IA.
Acum am alt stres - de parca as avea nevoie
- dr. T mi-a zis sa-l sun cu o zi inainte sa vin la cabinet. Nu l-am sunat ieri ca na, era duminica. Il sun azi, sper sa fie OK si sa ma primeasca, ca am terminat deja de luat pastilutele pentru stimulare.
fetele!