Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 13
mmc_nd spune:
A zis cineva intalnire? 

Gata, sunt prezenta!
Singurul factor variabil ar fi inseminarea, care dupa calculele mele ar trebui sa se intample miercuri sau joi, ufff... Mai face cineva IA sa ne tinem de mana?
Va
si va doresc din suflet un
la fiecare in toamna aceasta!
mihailescu teodora spune:
Clau,Amely,mmc_nd

,ce ma bucur c-ati raspuns la apel!!!!
Ce frumoasa e Alessia!!!!Si Davidutzu' cred ca e un dulcel,chiar acum am revazut foto vechi ale lui din contul Dianei!
Locatia va fi :Tushin,evident!
Doar ca Alexia a intrebat unde-au fost fetele de la FIV si eu i-am raspuns!![]()

Teodora
36 +
Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
claucia spune:
Hai mai fetelor, daca nu mai deschid diminetile la ora 7 inainte sa ma duc la birou (ce departe imi pare, acum la 7 facem nani pt ca la 6 probabil am papat...si la 9 iar), macar sa inchid serile.
Abia astept sa va vad, vin cu mandra mea care e tare cumintica atunci cand mergem undeva, mai ales la Carrefour, Ikea si altele
, acum sper sa nu imi dea cu firma in cap si sa fie tot cumintica. Abia astept sa va vad, sa povestim, sa va spunem cat de greu este in primele 2 saptamani (Amely, Kitty_nic mai stiu ca e recent, Marina cred ca a uitat deja) si cat de frumos si induiosator devine sentimentul dupa aceea...si te tine toata viata.
Sper din toata inima ca toate fetele mele dragi de aici, noi si vechi sa simta asta, sa aiba puiutul mic in brate si sa fie parte la toate evenimantele speciale, cum ar fi un sughit, un zambet, o buzica lasata in semn de dezamagire, un u-cu sau a-qua (cum face Alessiuta mai nou).
La Ioana, abia astept sa va vad, sa mancam bun si sa radem ca pe vremuri...
Noapte buna
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia
kitty_nic spune:
Dragelor, in functie de ora la care stabiliti intalnirea, poate dam si noi o fuga, dar nu promitem nimic.
Amely, pupici multi pentru voi. Mi-a fost foarte dor de voi si m-am tot gandit la voi, am avut si muuuuulte momente cand erau 31-32 grade la Daria in camera si va invidiam ca voi sunteti la munte, asa ca iti inchipui cat de des m-am gandit la voi. Pupi si poate ne vedem.
Clau, ma uit la pozele tale si constat ca fetele noastre cam seamana
.
Sim, super Stefanel! Ce baiat mare s-a facut! Se uita deja dupa fete?
Pupici multi fetelor dragi si we placut!
Mami Cristina si
Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
sim_stoian spune:
Kitty, se tot uia el, dar nu prea a gasit fete de varsta lui
. Domnisoara cu care ne mai plimbam prin parc e mai mare, are 7 luni.
Buuuun, deci la Tushin. Sper sa nu imi dea nici mie cu firma in cap bb, ca si el de obicei e cuminte cand mergem in vizite. Ioanaaaaaa, e loc de parcare in fata acolo? Ca nu mai stiu. Noi o sa venim cu masina.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Am vazut pozele cu Alessia, Daria si David. Sunt asa de scumpi 
Claucia, ai dreptate cu alea 2 sapt. Noi am trecut recent de ele, deci mi le aduc aminte perfect
.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
claucia spune:
Sim, mie nu mi-a venit sa cred ca exista acele 2 saptamani, nimeni nu povesteste despre ele, mai ales ca totul trece. Si ai sa vezi, devine totul din ce in ce mai frumos, mai ales dupa 6 saptamani, totul este muuuult mai frumos si inaltator.
Sunt locuri de parcare in fata la Ioana, mai ales ca e un bulevard intreg de parcat pe el. Nu foarte liber ce-i drept, dar nu trebuie sa parcam si noi chiar in fata...
Kitty, seamana bebelinele, sunt cu falcute amandoua.
Spuneti fetelor si cand nu numai unde, sigur mergem la Ioana, dar cand?
Noi pe 13 oct avem botezul, abia astept!
Pupici
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!

Parca citesc mesaje de acum un an, cand vad toate fetele care scriau pe atunci si ma bucur ca foarte multe dintre ele sunt deja mamici acum![]()
Claucia abia astept sa o vad pe Alessia, i-am vazut si pozele si este o dulceata de fetita, abia astept sa o cunosc!
Teo draga, abia astept sa-ti mai vad o data burtica, inainte sa nasti!
Amely, Alexia28, Marinar, Teo Claucia, Sim_Stoian, Kitty_nic, Mamidevladut, Copilut.....mi-e tare dor de toate!! Si abia astept sa va revad pe cele vechi si sa le cunosc pe cele noi!
c.myry spune:
Buna ziua fetelor,
Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Nu am mai scris demult pe aici. Sint pacienta dr. Tutunaru, am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt. in iunie. Dar dupa control totul a fost ok si dr. ne-a dat unda verde. Am facut astazi un test si a iesit pozitiv – 4 zile intarziere. La ultimul control dr. zicea ca imi va da tratament de sustinere cand voi ramane. Il voi suna luni. Oare da tratament si prin telefon sau trebuie neaparat sa ma vada si sa se convinga dansul de sarcina. Mi-e frica pt ca stiu ca e f aglomerat si dureaza mult pina la programare. Si dupa cit am citit din mesajele voastre am inteles ca pleaca in perioada 7-14 oct.
Va multumesc
Multa sanatate si o duminica placuta!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
lilianaFi spune:

Fetelor,care ati facut sau faceti pregnylul in sarcina,v-a mai cerut dr.T sa mai faceti de control beta hCG in dinamica(la 2 zile)???...eu sint pacienta la distanta,si ca atare am uitat sa il intreb ieri la telefon de acest aspect,ii voi scrie un mail,dar intre timp poate ma lamuriti voi...multumesc anticipat 
Zenobia multumesc ca m-ai trecut deja pe listuta fericitelor...eu inca nu indraznesc sa ma semnez cu
...inca nu imi vine sa cred ca e adevarat dupa atita timp si atitea probleme...multumesc pentru tot ce faci pentru mine (
...esti o persoana deosebita si ma bucur ca am facut laparo in acelasi timp pt ca asa am avut ocazia sa te cunosc....iti doresc sa ma urmezi cit mai curind,asa trebuie,numai bine 
Numai bine tuturor...