Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 16
claucia spune:
quote:
Originally posted by marinar
buna fete
pupici dulci feliciei si alexiei pt ca m-au tras de maneca si mi-au zis de intalnire. eu nu prea am mai intrat din lipsa de timp.
claudia nu am uitat de alea 2 saptamani si nu crd ca voi uita. e adevarat ca apoi totul e mult mai frumos, dar vor fi mereu suisuri si coborasuri. noi am avut aseara o noapte nasoala rau. emmi are 6 dinti, 2 abea au spart sie jale, a urlat toata noaptea in somn, i-am dat cu geluri, spreiuri, etc dar cu efect de moment. ziua e mai bine, nu plange din cauza dintilor ci plange pt ca ma vrea pe mine, nu pot sa merg nici la baie de multe ori. dar cand o vad cum ridica manutele ca sa o iau in brate mi se umple sufletul de bucurie.
va pup e toate si sper sa ne vedem miercuri.
Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)
Marinush, imi pare atat de rau, ce sa zic, printesa ta va trece de perioada asta rea si nu va mai plange, draga de ea. Si eu m-am suparat un pic azi-dimineata, nu a vrut mandra sa manance nimic si trecusera 4-5 ore. Intr-un tarziu a mancat 80 ml (in loc de 120 ml) la 5 1/2 distanta de ultima masa. In general ea mananca la 3-4 ore. Si asa m-am intristat, de cate ori vroiam sa manance plangea de mama focului, de parca cine stie ce ii faceam...
Nu ma asteptam si tu sa fi trecut prin spaima primelor saptamani, am zis ca am fost eu deprimata si de aceea..insa pare-se ca mai toata lumea le-a simtit.
Plus ca sunt cam nemultumita ca cea care trebuia sa-mi fie bona nu mai vine, si eu ma intorc la birou in februarie. Insa as fi vrut sa vina din decembrie ca sa avem timp sa ne acomodam. Of.
Si pe 13 oct (adica peste mai putin de 3 saptamani) avem botezul si ne-am cam indoit in privinta restaurantului. Vom gasi oare altul intr-un timp atat de scurt?
Cat despre miercuri, vin negresit, eu cu mandra cu masina, sper sa stea cuminte sa nu-mi dea emotii pe drum.
Zenobia, imi pare tare rau ca nu poti ajunge, nici macar un pic mic? 5 minute? Mi-as fi dorit tare mult sa te cunosc.

Ioana, Marinush, Amely, Mamidevladut, Laurasilk, LauraVoinicu, Felicia...ia priviti aici, mai tineti minte? http://www.flickr.com/photos/13994486@N00/sets/72157602131773924/show/
Va pup mult
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007 Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia
ysa26 spune:
Kora, Zeno ce n-as da sa fie cu ochisori, dar se pare k nu e.La vorbele Alexiei am facut un test de urina si e negativ.Cine stie, poate asa o fi de la tratamentul homeopat.
Zenobia spune:
Claucia, imi pare rau ca nu pot sa ajung. Bunica mea s-a operat de cancer la san si acum vine la control periodic. Ar fi trebuit sa ajunga prin iunie, dar a neglijat si vine acum. In plus, eu ajung pe la mama si la bunica la Buzau din an in paste, asa ca nu vreau sa ratez momentul. In plus, nici n-ar fi frumos. Sa va triasca frumusetea mica. Faceti poze sa vad si eu "cresa Tutunaru si ex-Tutunaru". 
Cadina, felicitari si sarcina usoara in continuare. Eu zic sa il suni pe Tutu, te va chema imediat la cabinet si iti va spune el ce ai de facut. Sanatate! 
Ysa, ce remediu ai luat ultima data? 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ancaoradea spune:
Fetelor, nici nu am apucat sa va multumesc ca m-ati ajutat cu hotelurile din Bucuresti, am avut o perioada tare zapacita la lucru, de abia am reusit sa-mi aranjez treburile, mi-am luat bilete catre capitala si ma loveste bebekom cu vestea ca se amana laparoscopia. L-am sunat pe Tutu, dar nu raspunde, i-am trimis sms, dar inca nimic.Pe 27 sept ar fi trebuit sa fiu laparoscopiata.
Ysa26 Curaj draguta! De ce te gandesti la ce e mai rau? Si ce te face sa crezi ca scurgerile maronii sunt de la endometrioza, poate e o simpla viroza, sau o reactie la un stres. Fruntea sus, ca doar esti fata optimista
Bebekom Azi ti-ai facut internarea, nu? Bafta maine!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by cadina
Buna dragelor,
N-am mai intrat de mult aici la voi, ma bucur ca sunt si gravidute printre voi si... la cat mai multe!
Eu am fost la dr T la monitorizare in primavara si mi-a spus ca totul e ok, daca nu vine bebe cu prestatie naturala sa ne vedem in toamna la stimulari. Nu a mai fost cazul de stimulare, pentru ca intre timp am ramas insarcinata (8 saptamani), dar taman cand dr.T era plecat din tara. Am avut sangerari (inca mai am dar mai putine), o raceala, dureri de burtica si acum ma incearca o alta raceala. Cand am avut sangerari abundente in urma cu 3 saptamani, am fost la camera de garda la Elias, la dr. Niculescu (parca) i-am spus ca sunt pacienta lui dr. T si s-a purtat foarte frumos cu mine, dar mi-a spus sa stau la pat pana imi trec sangerarile. L-am ascultat, dar timpul trece si nu prea stiu cum sa procedez, as dori sa ma ia si pe mine dr. T in urmarire ca graviduta a lui. Sa ma duc intr-una din zile la spital cand o fi de garda sau intr-o dimineata? Cand anume, ce ma sfatuiti...? Este tare rau sa nu stii cum sa procedezi, mai ales la prima sarcina, doar din citite de pe net...
In primul rand felicitari pentru burtica!

Eu te sfatuiesc sa suni la cabinet (ma rog, la asistenta dr T pentur programare), ii spui ca esti graviduta si sa te programeze.
Si apoi, cred ca totul se ba derula de la sine. Ii explici drului ce s-a intamplat si gata! Succes si nu-ti mai face atatea griji, ai grija de bebe!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

Iyoana spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Pup si eu fetele si le doresc o saptamana minunata!
Chiar daca nu prea scriu va citesc si va tin pumnii la toate.
La cat mai multi boboci la purtator!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Heyyyy, ma bucur ca ai dat un semn de viata!

Nicio veste noua si buna
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

ysa26 spune:
Zeno
de 2 saptamani am luat Sepia picaturi, in rest donavital, omega-3, ulei de primula, Ca+Mg, vit.C. Apropo, ai mana buna, cate
-dutze la cap.acesta.

Anca
incerc sa fiu optimista, dar dupa 3 ani si jumatate de incercari zadarnice, cam greu.
Zenobia spune:
Ysa, ia mai asteapta tu si mai fa un test! Ca dupa sepia a ramas si Alexia gravi!
Tie ti-a dat homeopata voie sa mai iei si altceva in afara de ce ti-a dat ea? mie mi-a spus sa iau numai Omega 3 si acid folic.
Lucia,
!
Salvati padurea
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
mie mi-a spus sa nu mai iau altceva, doar sa mananc bine si diversificat
Salvati padurea
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2