Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzica spune:
Buna dimineata!
Monica, nu puteau sa faca o ghidusie , macar sa iti lase stelele. Chiar asa, cum ai putut renunta la pozitia de top?!
Miha, nasol cu atatea alergaturi? Si eu vreau sa il duc pe Tudor la innot dar trebuie sa ma mobilizez. Ai tai merg la curs de innot sau stiu deja? Cine se ocupa de ei acolo?
Eu nu mi-am gasit nimic la targul de haine, am incercat o fusta dar imi era mare, nu aveau masura mea. Am luat ciorapi doar.
Flavia, bine ca ati ajuns cu bine acasa.Ati venit direct de la nunta sau ati dormit acolo?
Carmen, super perlele de la examene.
flavia ramona spune:
Miha, cred ca nu mai ai timp pt tine deloc.
Ai grija ca de la atata oboseala sa nu-ti scada sistemul imunitar si sa te pricopsesti cu vreo raceala sau ceva.
Gabi, nuuuuuu, nu am venit direct. Ne-am rezervat o camera la o pensiune si am dormit acolo, am mancat, am cautat sa-i luam ceva la Bogdi
si abia apoi am plecat spre casa.
Monica wawwwwwwww!
adablackcat spune:
Eu am mare noroc in legatura cu inotul. Vreau sa o dau pe Iulia la curs si ii duce direct de la gradi la activ club, de doua ori/sapt, in total 9 ore si 170 ron. Mi se pare tare scump, dar macar nu mai vin eu de la mandruloc de doua ori/sapt si sa stau acolo mai bine de o ora dupa ea. Tot acolo as iesi cu benzina consumata...
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:
Salutare!
Flavia ma bucur ca a fost ok la nunta!dar cu alaptatul cum te-ai descurcat?
(adik cu sanii plini.....ca Bogdi stiu ca bea din sticla, nu face mofturi ca al meu
)
Te-am sunat azi dar nu ai raspuns....si Gabi te-a sunat....si in final am iesit eu cu Gabi la plimbare![]()
Monica iaa ti-au ascultat rugile adminii si ti-au resetat mesajele....si stelutele....macar de lasau o stea mai deosebita sa se stie ca ai trecut de 10 000 de mesaje si ai luat-o iar de la zero
...
Ada si eu vreau sa-l dau pe Alesio al inot, tot cu gradinita.....dar poate la anul....ca acum e prea mic![]()
S-a racit Iulia in final....ca ziceai ca are muci.....Alesio a adus de la gradi muci....a luat si Ncolas.....si le-a trecut....![]()
Miha ai grija sa nu te surmenezi....ai u ritm infernal de viata...
Clau cum mai e Raul?
Na
fug ca-mi vine gradinarul!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Ada, eu nu l-am inscris pe Dragos la inot la gradinita ca mi s-a parut f scump.
Cand ii duce, in timpul programului de gradi sau dupa?
Vrem si noi sa-l ducem la inot, il va duce Calin.
Miha, tu ziceai ca vorbesti cu sotul lui Cami, prietena ta si ne spui daca mai ii poate lua si pe-ai nostri, ti-a zis si Gabi de Tudor la una din intalnirile noastre.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Ioana, initial au zis ca iau copii doar de la 5 ani, dupa aceea au zis ca-i iau si mai mici daca-s inalti. Cred ca totusi o dau pe Iulia acum, in prima luna.
Am tinut-o degeaba pe Iulia acasa, ca nu i-a mai curs nasul aproape deloc. De maine...la gradi cu ea! Scrie pe usa ca daca-s bolnavi sa nu-i ducem, si io...repede m-am conformat! Prea repede!![]()
poze
X-ray spune:
va multumesc pt raspunsurile cu LR.am uitat sa zic si eu merci.abia astept sa ajunga,sper ca am facut corect comanda.gabi tie ti-a ajuns coletul?
eu vroiam sa ma vait ca nu am timp cu un copil si ala mic si cand citesc de saraca miha mai bine tac din gura
.fata mea nu doarme ziua decat cu pauze...adica un sfert de ora si iar urmeaza o pauza de pedalat.de la pedalat are reflux,se ineaca si stau cu ochii pe ea ca pe butelie....si trece ziua si nu stiu cum a trecut....
de multe ori citesc si cand sa scriu si eu ceva gata s-a trezit!
ma bucur ca a crescut tare bine,are 6 kg,a luat cam 1kg si 100 media in primele 3 luni.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
adablackcat spune:
Alina, in timpul programului ii duce. Cand vin de la inot direct mananca si dorm.
poze
maria_rubi spune:
Salutare!
N-am apucat sa citesc din urma.....
Noi numai ce ne-am externat ieri de la Pediatrie 1, de vineri de la 4 dimineata suntem acolo pt ca Mara a facut laringita. Acum suntem acasa si se simte mai bine, in schimb am luat si noi de la ea ...
Hmmm....va scriu mai multe mai tarziu ca acum nu prea sunt in starea de spirit adecvata....
Numai aveti grija ca in fiecare noapte veneau vreo 10-15 copii la internare cu viroze respiratorii, pneumonii, bronsite, laringite....e ceva in aer...
de
Mara
POZE
adablackcat spune:
Cristina, nasol rau de tot! A avut febra, sau ce simptome? Sanatate multa!
Miha, e clar ca ai nevoie de ajutoare! eu macar imi termin treaba in birou pana e tanti aici. Treburile in casa le pot face si cu ei pe langa mine.Cateodata ma dispera, alteori ma distreaza cand imi scoate Iulia aspiratorul din priza, sau Vlad il opreste de la buton...in timp ce eu aspir, bineinteles. Si dupa ce am terminat de aspirat intr-o ora e la loc mocheta.
![]()
poze