Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 20
adablackcat spune:
Flavia, bine c-a fost mancare!![]()
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Maria imi pare rau ca s-a imbolnavit Mara.Nasol ca a trebuit sa mergeti la spital. Asa rau a fost ca ati mers in toiul noptii? Care au fost simptomelle? Ce i-au facut la spital? Sanatate multa va doresc.
Alina.a mi-a venit joi comanda din 14, cea din 7 inca nu mi-a venit. Sunt multumita de produse. Sunt exact ca in poze.
Alina M eu zic sa il dai cu gradi la innot, daca se organizeaza asa ceva. Nu mai aveti voi bataie de cap cu e.Si asa e aglomerat Calin
. L Activ daca il duci tu costa 130 lei, asa ca pentru 40lei nu merita sa il duceti voi. Il costa mai mult benzina pe Calin , plus timpul pierdut pe acolo. A... si inca ceva, nu au locuri la Activ. Eu am fost sa il inscriu pe Tudor la innot, a inceput cursul din 24, dar nu m-a sunat nimeni. Au prioritate cei care au mai fost. La Polivalenta costa 150 lei cursul de innot, 10 sedinte. Asa ca mare economie nu faceti. Mie tare mi-ar placea sa ii duca de la gradi, dar la gradinita nastra nu se intapla asa ceva. Alina sau Ada nu stit care e schema? cei de la Activ propun gradinitelor sau invers?
adablackcat spune:
Gabi, eu banuiesc ca activ club face propunerea si gradinita da acceptul. Si probabil ca cei de la activ club i-ar duce de la orice gradinita daca ar fi suficienti copii. Am inteles ca sunt serii de cate 6 copii o data, cu atatia lucreaza intr-o ora. Eu zic ca e super bine. O sa o intreb oricum pe Nico, educatoarea Iuliei. Pe instructorii de anul trecut ii stiu, ca atunci mergeam eu, si nimeream de multe ori la aceeasi ora cu gradinarii, si sunt tineri si faini, o tipa si un tip.
poze
alinamoro spune:
Gabi, eu cred ca cei de la Activ fac propunerea, Dragos a zis ca a fost un domn la ei.
Nu stiam cat e pretul la Activ si cate sedinte sunt incluse.
Da, mare economie nu facem , dar eu ma mai gandesc la un lucru...cine se ocupa de ei acolo, schimbat, uscat...?
Cristina, imi pare rau de Mara, multa sanatate ii doresc!
Da, sunt niste viroze tare urate.
alina.a, stiu ce inseamna sa nu doarma ziua, e tare nasol ca nu poti face nimic, asa-i si Adelina, in schimb Dragos dormea cate 2 ore jumate-3.![]()
Bubulina ta a luat f bine in greutate.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Mi-am amintit acum ca o prietena isi ducea copilul la inot la padurice(aproape de Lacului), dar nu stiu exact unde. Era f multumita de instructor. Trebuie sa caut numarul ei s-o sun.
Stiti cumva vreo sala acolo?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Ioana, Gabi, am fost la niste cumparaturi si apoi sa-mi iau bebeloiul de la mami.
Ioana, nu mai am lapte aproape deloc. De sambata dimineata de la 6, cand am alaptat ultima data, si pana azi nu mi-a baut deloc si nici nu a trebuit sa ma mulg. Chiar ma gandeam ca uitasem pompa si ca va trebui sa ma chinui cu mana, da nu a fost cazul. Pe de o parte ma bucur, dar pe de alta parte deja imi lipseste.
Azi i-am dat san pe la 12 si a stat ceva mai mult fata de altadata, probabil s-a adunat ceva pe acolo.
Alina.a ma gandeam la voi intr-o zi ca nu ne-ai mai spus nimic de broscuta. Nici Bogdi nu dormea cand era mic ziua aproape deloc, iar de vomitat a vomitat la greu, nu-ti fa probleme ca se regleaza cand incepe sa manance ceva mai multa mancare solida. Stiu ca e enervant ca pe mine ma dispera faptul ca tot timpul trebuia sa ii pun babetica si sa il schimb de haine ca mirosea a acru.
adablackcat spune:
Alina, sunt acolo doua tipe care se ocupa de ei. Eu ma intreb altceva, si trebuie sa fac o proba: i-am cumparat casca Iuliei si sunt tare curioasa daca i se uda parul sau nu cu ea pe cap. Ca daca i se uda...chiar nu cred ca sta nimeni sa usuce atata par cat are Iulia...
poze
gabitzica spune:
Alina M , bazinul de la Padurice e descoperit, deci numai vara se poate acolo. Sotul lui Cami(prietena lu Miha)lucreaza acolo.
adablackcat spune:
Sunt entuziasmata ca un copil!!! Am iesit sa arunc ceva gunoi in pubela in curte si am vazut ceva in cutia postala. Era un plic, nimic neobisnuit, factura de bonuri de masa...Si ce scria pe el cu pixul??? : veniti la mine dupa 2 pachete!!! Plec la postashita satului sa-mi iau pachetele LR!!! Uuuuupiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! O comanda era din 18 si una de prin douazeci si ceva...
poze
adablackcat spune:
M-am intors cu buza umflata...ca postashita inca umbla prin sat, inca nu-i acasa. M-am gandit sa stau s-o astept
...dar mai bine ma duc mai tarziu. Acum s-a trezit Vladut!
poze