Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 18
alinamoro spune:
Salutare!
Noi tot singurei suntem, mai tarziu ajunge Calin, pe la 12-1, abia asteptam ca de joi seara e plecat.![]()
Ioana, ioi ce matinal a fost azi Nicolas! ![]()
Veronica, cum a fost in concediu, nu ne pui poze?
Succes cu afacerea! 
Uite, aici tortul lui Nicolas.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Hildegard spune:
Alina, merci frumos de poza.
Frumos tort, dar mie nu-mi place din punct de vedere profesional vorbesc(nu su potrivit la cofe culorile). Am sa fac eu ursulet candva si o sa vedeti cum arata. in noiembrie la stefan ii voi face tort masinuta si teren de fotbal, 2 torturi deoarece vom tine 2 zile numai cu familia.
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
adablackcat spune:
Veronica, ne-ai mai zis ca faci din asta o afacere a ta, si cand m-am oferit sa-ti fac comenzi ai zis ca n-ai nevoie. E foarte frumos ceea ce stii sa faci, dar eu nu mai prea inteleg nik...
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Alina, chiar ai fost singura... Si Teo e mai mult plecat, dar rar lipseste si noaptea.
Iulia incepe sa aiba muci...si tot stranuta. E clar, ne paste raceala.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Salutare,
Cu intarziere:
Bianca 
Am revenit acasa. A fost fain la nunta, dar drumul obositor pentru ca de dincolo de Lugoj si pana in Tr Severin dai din semafor in semafor pt ca se lucreaza la drum. Si tin unele semafoare frateeeeeeb de te saturi.
Mireasa nu foarte frumoasa, dar ii statea bine, rochia (de fapt corsetul si fusta) de culoare crem, tare faine sau cel putin pe gustul meu. Mancare multaaaaaaaa, am papat si peste ca deh, doar am fost la Dunare, tortul bun, dar foarte dulce si muzica mai mult populara, de joc, sarbe, chestii de prin zona lor la care m-am incumetat si eu singura, ca Sorin nu rezista
, asta pt ca unele melodii pot tine si 15 minute. Deci, daca vreti cura de slabire va caut eu muzica si va invat cate ceva sa vedeti ce va dor toate dupa aia. Si transpiri la greu ![]()
![]()
.
Ildi, da chiar, si eu m-am uitat dupa voi si nu v-am mai vazut pe la plimbare.
De la targ am mai luat doar un top ceva mai elegant pentru nunta.
Gabi, blugi nix, ca nu am fost prin Resita. Mi-am cumparat pantofii
.
Ioana, nu stiu daca maine ne intalnim sa-ti dau sosetele, dar marti sper ca da. Ne auzim la tel.
Alina, nu a luat Ade raceala?
Veronica, Ada te-a mai intrebat atunci de flori si ai spus ca nu ai nevoie de clienti, acum ce sa mai intelegem, ca vrei sau doar ne-ai spus ca fapt divers ca faci torturi la comanda si flori din fondant? Eu chiar as vrea sa vad tort sub forma de masinuta.
flavia ramona spune:
Am uitat ... poze nu am facut decat fff putine cu tel ca am uitat aparatul foto acasa
. O sa incerc sa le transfer maine pe tel lui Sorin si de acolo pe calculici.
Dunarea tare faina, muntii la fel, dar din pacate cam multa mizerie. Oare cand vom invata si noi sa fim mai civilizati si sa nu aruncam oriunde ceea ce nu ne mai trebuie? ![]()
Somleac spune:
Neata fetelor, apar si eu intr-un final. Ai mei dorm, am calcat ceva dar ma cam doare spatele si iau o pauza cu voi sa nu incepeti sa faceti parastas pentru mine.
Din pacate o data cu inceperea scolii am reintrat in programul infernal care m-a cam lasat putin lata si cu gura cascata de uimire. In afara de stresul cu dusul-adusul de la scoala/gradi, temele, pianul, au inceput copii baletul si inotul. Asta presupune ca de dimineata numai alerg, parca sunt intr-un carusel al groazei. De dimineata la lucru, apoi la 3 vin catre casa iau copii ( pe toti 3) fug cu ei la bazin, acolo terminam pe la 5 si ceva iar daca e luni sau joi continuam cu baletul pana seara la 8. Peste toate astea am avut sa-i fac injectii bunicii mele.
Oricum, cu injectiile am terminat, cu dusul la inot a promis si taica-meu ca se va mai implica, ca m-au vazut ca pic de pe picioare. Asa sper sa reusesc sa mai prind seara cateva clipe si pentru PC si implicit si pentru voi.
Intre timp am pus muraturi, am copt vinete si am facut cam pe jumatate ordine in dulapuri. Faza nasoala e ca Matia nu doarme ziua, aproape deloc. E groaznic nimic nu poti face de el. Femeia s-a cam lasat si ea pe tanjala, probabil stiind ca va pleca acum nu-i mai pasa. Sper sa-mi gasesc cat mai repede pe altcineva ca ma streseaza cumplit ca intr-una cere liber si eu am atat de mult de lucru la servici .
Azi am fost la Masca la maica-mea. A fost super, eu am si dormit vreo 2 ceasuri la aer.
Am fost si eu vineri la targ si mi-am falimentat portmoneul. Mie mi-am luat o fusta, o pereche de pantaloni, o camasa si o bluzita superba. I-am luat si lui Susu pantaloni, iar copiilor pijamale.
Am avut sedinta cu parintii la scoala si la gradi. Ne-a costat 205 lei noi.
Susu a venit socat. Scumpa intrarea la sedintele astea, pe mine sa nu ma mai trimiti.
Alina M multa sanatate tatalui tau.
nu mi-ai mai spus i-a placut Adelinei branza fagaras? Mie aia de la Mili mi se pare mai buna.
Mai ai nevoie de cutie ( pentru jucarii)? Maine vreau sa-mi aduc si mie si atunci as putea trece sa ti-o las.
Carmen felicitari pentru carnet. Cu curaj la drum!
In rest mi-e dor de voi. 
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
Somleac spune:
Si eu vreau!
"DEMISIE OFICIALA
>
> Subsemnatul, va aduc la cunostinta decizia mea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o detin acum abuziv. Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau atributiile unui copil de sase ani, cu toate drepturile si indatoririle pe care le-am avut candva, dar la care am renuntat cu prea mare usurinta.
Vreau sa desenez cu creta colorata pe strada unde locuiesc, atunci cand trec oameni maturi si importanti spre serviciu, si sa nu-mi pese de stresul lor in lupta cu minutele si traficul care ii asteapta.
Vreau sa fiu mandru de trotineta mea cea rosie, fara sa ma interseze cat costa asigurarea pe anul viitor.
> Vreau sa cred sincer ca bomboanele Tic-tac sunt mai bune decat banii, pentru ca le poti manca.
> Vreau sa stau intins la umbra unui copac, cu un pahar de limonada in mana si cu ochii la norii pufosi care alearga pe cer, intrebandu-ma cu
> uimire de ce adultii nu fac la fel.
> Vreau sa ma intorc in trecut, la vremurile cand viata era simpla. Atunci cand tot ce stiam se rezuma la cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame.
> Vreau inapoi, atunci cand nu imi pasa de cat de putine lucruri stiam, pentru ca nici nu stiam cat de putine stiam.
> Vreau sa cred, ca odinioara, ca totul pe lumea asta este fie gratuit, fie se poate cumpara cu pretul unei inghetate la pahar.
> M-am maturizat prea mult si nici nu mai stiu cand m-am trezit mare. A fost cu siguranta un abuz si imi cer iertare.
> Am ajuns astfel sa aflu ceea ce nu ar fi trebuit: razboaie si purificarii etnice, copii abuzati si copii murind de foame, divorturi, droguri in licee, prostitutie, justitie corupta, politicieni de mahala, biserici de homosexuali, frati invrajbiti fara bani, ura, barfa.
> Am aflat despre materialism nedialectic si mame denaturate , care isi
vand copilele de 12 ani unor animale cu chipuri de barbati, pentru un televizor de ocazie.
> Ce s-a intamplat cu timpul cand aveam impresia ca moartea este un concept de poveste, ca doar imparatii batrani mor ca sa faca loc pe tron printilor tineri, casatoriti cu printese castigate in urma ultimei zmeiade?
> Unde sunt anii cand mi se parea ca tot ce ti se putea intampla mai rau in lume era sa nu fii ales in echipa lui Menica repetentul, atunci cand jucam fotbal in spatele scolii?
> Vreau sa ma reintorc la vremea cand toti copiii citeau carti folositoare, cand muzica era neotravita, cand televiziunea era pentru stiri si emisiuni de familie, fara sex explicit si violenta implicita la fiecare zece secunde.
> Vreau desene animate cu Donald Duck, peripetiile echipajului "Speranta",
> navigand cu "Toate panzele sus" si pe mama citindu-mi "Povestiri Istorice" de Alexandru Mitru.
> Vreau sa-l astept iar cu emotie sincera pe Mos Craciun.
> Ce bine era cand credeam, in naivitatea mea, ca toata lumea din jur este fericita deoarece eu eram fericit!
> Promit solemn ca, imediat ce o sa-mi reiau atributiile de copil, o sa-mi
> petrec dupa-amiezile catarandu-ma in copaci, calarind bicicleta varului Cristi si citind Robinson Crusoe, ascuns in coliba injghebata din ramuri si frunze de fag, in spatele gradinii.
> Imi iau angajamentul ca nu o sa imi pese de ratele casei, de facturile de telefon, curent, gaze, apa, gunoi, cablu Tv si Internet, asigurarile pentru masini, asigurarile de sanatate, taxele anuale de proprietate, credit-carduri, iarba netaiata, computerul virusat si faptul ca masina a inceput sa vrea la mecanic.
> Va asigur ca nu o sa fiu pus in incurcatura atunci cand o sa fiu intrebat:
> "Ce-o sa te faci cand o sa cresti mare?", deoarece acum stiu: vreau sa fiu
> COPIL.
> Gata cu plecatul la serviciu cand ar trebui sa dorm si sa-l visez pe Florin Piersic - Arap Alb, gata cu stirile despre teroristi, bombe si caderi de avioane.
> Gata cu barfele anturajului, care nu-mi dau pace nici la biserica, gata cu hernia de disc, par grizonat, ochelari pierduti, medicamente scumpe si dinti de portelan.
> Gata, stop, cedez! Demisionez din functia de ADULT.
Vreau sa cred in sinceritatea zambetelor, nobletea vorbelor, o lume a cuvantului dat si respectat, a dreptatii, a pacii, a viselor implinite, a imaginatiei innobilate, a ingerilor buni si a omului dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.
> Vreau sa am iarasi sase ani si jumatate si sa stau in bratele Lui Isus. Fiti voi mari si importanti, si ocupati, si ingrijorati.
Eu vreau sa cresc MIC!"
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
monica70 spune:
SOMLEAC 

ALINA mersi de idee
(am cerut de la zero, da' mi-au mai lasat o stea
)
In rest, Diana e si ea cu muci 
Noapte buna si
si la restul,merg la nani ca maine la 7 iar la birou ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
alinamoro spune:
De la 22 la 23,30 m-am chinuit s-o adorm pe Adelina, de 3 ori am adormit-o si cand o puneam in patut se trezea.
Va scriu telegrafic ca ma grabesc, imediat ajunge Calin, e pe drum dinspre Oradea, pe la vama Bors a intrat.
Flavia, Ade n-a luat raceala, e ok.
Tort sub forma de masinuta a avut Dragos la 1 an facut de tipa care-mi face mie torturi. Nu mai stiu pe ce CD e poza, poate o caut cand am timp sa-ti arat, era super. Ea are reviste si face ce model iti alegi.![]()
Miha, da, vreau cutie.
Ioi, tu esti intr-o alergatura continua!
Monica, tu chiar vorbeai serios ca vrei de la "0"?
Wow, deja ai 177!
Ada, sanatate Iuliei! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze