Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 17
pufymic spune:

Bianca

Ce ma bucur ca a trecut noaptea!Am stat ca pe ace cu asta micu....si tot mi-a facut febra(pe la 4 i-am dat Panadol)...acum e ok!
Flavia????Gasit-ai sosete?
Distractie placuta azi!!!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
gabitzica spune:
La multi ani
Bianca.
Ioana ti-a luat Flavia sosete, am ajutat-o si eu sa aleaga pentru Alesio.
Alina cum mai e tatal tau?
Monica chiar asa!
adica te intalnesti cu fete de peste mari si tari si cu noi care suntem la doi pasi nu.
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Magda la multi ani pentru Bianca!
ALINA,GABI 
pai da m-am intalnit cu atatea,ca eram in concediu
Asa m-am "decuplat" doua saptamani,ca la intoarcere ma chinuiam sa imi amintesc cum naiba ii zice la firma unde lucrez (de doar 9 luni)
In rest, sunt tot ocupata pana peste cap,asa m-am saturat mai ales de contabilitatea de acasa si acum sunt in urma rau
De aia-s calare pe net,ca la serviciu la PC toata ziua,acasa iar ...
In WE viitor mergem la o nunta in Bihor,in celalalt se intorc la Luxemburg cei de care ziceam,deci iar show
,pe urma vine perioada cu declaratiile iar trag ca orbetzu' din urma cu lucrul 
Acum imi beau cafeaua si astept sa vina sotzu' din piatza sa preia strumfa ,ca sa ma pot apuca de conta .Dianei i-am pus un DVD cu Alba ca Zapada (ADA BADA) si mai arunca un ochi in timp ce demonteaza jucariile,mai "canta" ,ma mai trage de mana "hai mami acolo",mai turuie p-aci ...
Ai vostri se joaca singuri? Ca ea nu prea
Trage de mine non stop sa ne jucam sau sa ne uitam pe carti.In rest e pasionata de sarit in pat,sau de catzarat,de preferintza pe biroul meu 
Si o vrea pe "PATRA" (Cleopatra Stratan) sau ne luptam pe mouse.Deci cat e ea ... lucra daca potzi 
Si eu vreau sosete pentru Diana,parca zicea careva ca sunt la targul ala de la Polivalenta? Altceva interesant pe acolo? Am vrut sa merg ieri ,dar cu vremea aia n-am scos nasul.Poate ajung azi,sa vad,daca o ia mami in primire pe Diana,ca nu-i de mers cu ea la cumparaturi.
Hai ca va las,ca iar trage de mine ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
ILDI25 spune:
iOANA, Alina
ca m-ati lamurit care-i treaba cu analizele.
Flavia,Gabi a-ti gasit ceva interesant la targ(inafara de sosete
).Am fost si eu anul trecut dar era slabut si anu asta n-am mai fost curioasa.
Flavia distractie la nunta, si noi mergem peste 2 saptamani ,saptamana asta am umblat de nebuna prin oras sa-mi cumpar ceva de imbracat si am gasit intr-un final ceva dragut.
Ildi si
David (2 mai 2006 )
ILDI25 spune:
Monnica nici David nu prea se joaca singur ,se plicti repede ,de jucariile ce le are deja e satul vrea altele de care se va plitisi la fel de repede
,dar incercam sa le facem pe toate.Nu demult am invatat animalele domestice si cum face fiecare, acum invatam fructele dintr-o ilustara si sa numaram pana la 5 dar deocamdata i-l stim doar pe 3
,ascultam si noi muzica pentru copii la greu si incercam sa si invatam ,eu deja am ragusit de la cantat si toata ziua buna ziua pana se face seara si a doua zi o luam de la capat cu distractia
.
Mousul e atractiv si pentru el ,are viata grea saracul.
Gata ca e calare pe mine incerc sa-l adorm nu stiu daca voi avea succes ca deja ma chiunui de mai bine de o ora dar nu vrea nici cum sa doarma si e obosit ,si miorlaie si..... 

Diana ceva poze din concediu ,nimic?
Ildi si
David (2 mai 2006 )
alinamoro spune:
Salutare!
Ce liniste pe aici! Se vede ca-i week-end.![]()
Noi am fost la ziua unui baietel, eu cu pruncii ca(,)Calin nu a ajuns inca acasa, sper ca maine seara.
Ildi, ce ti-ai gasit frumos pentru nunta? Revino cu detalii.![]()
Gabi, tati e mai bine, il mai tine cateva zile(4-5)in spital pentru supraveghere, ii pun perfuzii si ii face antibiotic pentru degetul amputat. El se simte bine, il mai dor umerii zicea, probabil durerile acestea vor mai persista o perioada ca sunt de la lovitura. Am vrut sa merg maine la el, dar Calin nu ajunge acasa pana maine seara, oricum merge frate-meu si a fost in fiecare zi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
Neata!
Mor de nervi!De la 4:30 fiu-meu asta mic e treaz!Cred ca-l supara dintzocul care sta sa iasa ca alta explicatie n-am!
Ieri i-a iesit al 3-lea dinte.....si al 4-lea e pe vine...![]()
Acum maraie
!
Clau voi cum sunteti?
Alinush ma bucur ca e mai bine tatal tau!A fost norocos ca a scapat doar cu atat!
Gabi merci ca mi-ati luat sosete!Chiar ramasesem fara
!
Monica nici Alesio meu nu se joaca singur.....(mai are perioade dar izolate
), in schimb se joaca cu frate-sau
.....asa ca mai fa-i un fratior/surioara si ai scapat de-o grija
!
Dezavantajul e ca asta micu' cand nu e frate-sau e tot calare pe mine....![]()
Si-acum o intrebare: vrei sa te intalnesti cu noi?
Ildi voi ce mai faceti?La plimbare nu mai iesiti?
Diana nu ne mai onorezi cu prezenta?Mie imi lipsesc postarile tale!!!!!!Poze nu ne-ai mai pus....![]()
....ma duc sa mai fur un pic de somn....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
adablackcat spune:
Eu m-am trezit de dimineata ca de obicei. MA duc sa-mi fac o cafea. Am fost si noi la targ de unde am luat sosete ofcorz si mi-am luat eu ceva pantofi rosii, asa, mai de toata ziua.
Si eu am nocorc ca am doi prunci si se joaca impreauna. CAnd nu e Iulia acasa Vlad sta agatat tot de piciorul meu.
Cand ne intalnim? ![]()
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Hildegard spune:
Buna fetelor,
Eu scriu ca sa stit ca n-am murit. N-am mai screis de multa vreme.
In concediu a fost bine, fara probleme.
Vreau sa vad si eu tortul lui Nicolas!!!!!!!! si LA MULTI ANI cu intarziere, rusine sa-mi fie...dar daca n-am intrat, asta e.
Vreau sa va zic ca fac torturi cu decor la comanda. Vreau s afac din asta o afacere a mea.
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 10 luni)