Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 16
X-ray spune:
alina imi pare rau pt tatal tau
.multa sanatate si sa se faca bine repede.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
Melania 14 spune:
Na in sfarsit apuc si eu la calculator ,adica am timp
.
Am vazut pozele Ioanei,cu foarte mare intarziere, La multi ani Nicolas!
Monica bine ai revenit!
Alina imi pare rau de tatal tau,bine ca nu e ceva mai grav de atat.
Vad ca e la moda recoltatul sangelui
,dar chiar asa ce se intampla?ce v-a apucat? e ceva si eu nu stiu?![]()
Cat despre examen l-am luat pe muchie de cutit
(in timp ce coboram scarile dupa examen si am inceput sa ma relaxez mi-am dat seama ca 3 am gresit) si la condus nu m-a pus la mari manevre.Cred ca era deja plictisit politaiul.(am terminat pe la 5 dupa-masa)Acum astept carnetul,saptamana viitoare candva.
Ovi m-a anuntat 2 lucruri:
1. daca mai comentez cum conduce el masina imi intoarce si el "favoarea".Aha,zic eu,il vad eu daca se va putea abtine.
2.intentioneaza sa ma insoteasca primele dati si bineinteles ca nu voi merge cu masina la servici atunci cand nu e cu el la Timisoara.
Aaaaaaa si nu am ce e mai important:LAMAILE,imi trebuie una dintr-aia cu diametrul de 20de cm![]()
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Am uitat,am sa-mi aduc aminte sa nu plec cu frana de mana trasa.Oricum am niste emotii si nervi ca nu mi-e gata carnetul 
.Oricum sambata seara inainte de examen am mers pe strand si am exersat in parcare.Mela cand a vazut ca fac schimb cu Ovi de loc a inceput sa ne directioneze inapoi fiecare la locul lui.Cand a vazut ca nu are cu cine si nici cine sa o bage in seama a inceput sa strige ca acum e randul ei la volan 

Carmen si
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Perle de la examen:
Inima e impartita in doua atricule si doua testicule.
Capitala SUA e Casa Alba.
Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.
Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889.
Imparatul avea o gradina si in fund un mar.
Creierul este un organ oarecum indispensabul capului.
Eminescu se indeparteaza pentru a lumina dorintele celei moarte.
Liviu Rebreanu cand a scris romanul era putin trotilat.
Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui.
Poemul "Miorita"circula pe baza orala,adica nu a fost scrisa din motive tehnice.
Poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca.
La batranete imparatul naste un fecior.
Gheorghita este foarte tacut dar explicit.
Asta-i cireasa de pe tort: Latina clasica este o limba moarta,care nu se poate vorbi decat in scris.Dupa caderea Imperiului roman,o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara.Limba romana are la baza latina bulgara,amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe.In secolul al XV-lea limba vorbita de popor era considerata vulgara si nu o vorbea nimeni.
Carmen si
ASA DA-ASA NU !
adablackcat spune:
Carmen, super taaaaaaaare!!!
Alina m, imi pare tare rau de tatal tau, sper sa se refaca repede.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Mersi de raspunsuri,fetelor.Cu Diana am inceput asa tarziu (are un an si 9 luni) pentru ca nu voia sa stea absolut deloc pe olitza - dealtfel nu sta ea nici macar la desene animate la TV jos macar 5 minute,darmite pe olitza
Acum a prins gustul olitzei,dar cred ca mai mult ca sa aiba ce arunca in WC,sa o vedeti ca intr-o secunda e sus,ia olitza in mana si e cu ea la wc "alunca" 
Gabi,eu tot speram ca se reseteaza si ajung la zero ![]()
Si mie mi-ar placea sa le cunosc pe cat mai multe de aci,nu doar din fotografii.Poate ma indur si eu odata sa scot nasu' la intalniri
Cu cele de la spiridusi (cu care mi-am facut norma asta de mesaje de doi ani si ceva incoace) m-am si intalnit la greu anul asta la mare,in Bucuresti,in Predeal,in Timisoara ... acum tocmai a inoptat la mine (si nu pentru prima oara) o prietena ce lucreaza in Luxemburg,au venit acasa in Bucuresti in concediu.Deci ieri si alaltaieri a fost show la noi: ea sotzul,baietzelul Mark si trei 

Diana era in extaz.Nu si motanii
E fain ca Aradul e oras de tranzit,asa ca le pescuiesc pe care cum vin acasa 
P.S. Carmen 
P.P.S. I-am dat pampersul jos si i-am pus chilotzei,acu' sa vad ce iese 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
ILDI25 spune:
Alina m sanatate tatalui tau,sa se refaca cat mai repede![]()
Carmen chiar asa, n-are Ovi curaj sa te lase singura? Dupa cateva drumuri facute o sa ti se para ca ai condus de cand ii lumea,profita cat mai poti ca Mel va ia in curand locul
.
Ps. Vroiam sa-ntreb si eu dar vad ca a scris si Carmen ,la 1 anisor se fac analizele obligatoriu sau de ce toate le-ati facut ,ca mie nu mi-a zis nimeni sa-i fac lui David nici o analiza pana acum ?![]()
Weekend placut 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
pufymic spune:
Ildi, Carmen, e vorba de analizele gratuite si obligatorii date prin programul ala de la MS!Fiecare persoana primeste cuponul pentru analize in luna in care e nascuta....si cum ai nostri bebici sunt toti din sept....s-a nimerit sa le facem toate acum...![]()
Carmen multumim de felicitari!
Flavia eu nici acum n-am apucat sa vad CD-ul cu poze de la tine(adik pozele de pe el) fiindca nu-mi merge CD-room-ul....Poate-l prostesc pe frate-meu sa vina intr-o zi si sa-mi faca calculatorul ca lumea....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alinamoro spune:
alina.a, Carmen,ada,Ildi, va multumesc si voua pentru urarile de sanatate pentru tati.
quote:
2.intentioneaza sa ma insoteasca primele dati si bineinteles ca nu voi merge cu masina la servici atunci cand nu e cu el la Timisoara.
Carmen, n-am inteles eu sau ai gresit tu ceva...vei merge sau nu cu masina la servici cand nu e Ovi plecat cu ea la TM?
Adica masina va sta in fata blocului cand poti merge tu cu ea? ![]()
Ce totala e Mela! Si n-ati lasat voi fata la volan daca era randul ei? Ce parinti denaturati!
Sper ca perlele nu sunt de la Lic."S. Dragoi"!?![]()
Monica, pai asta-i treaba? Te-ai intalnit cu fete la Bucureti, la mare, Predeal, Timisoara si cu noi nu ai venit la atatea intalniri? 
Contorul de mesaje il pot reseta adminii, stiu ca era o tipa anul trecut care a cerut sa inceapa de la 0.![]()
Ildi, la copiii pana la 3 ani nu sunt obligatorii analizele, asa mi-a zis dr. de familie.![]()
Eu nu i-am facut Adelinei, ii voi face o hemoleucograma doar din deget.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
La multi ani Bianca!

Magda, sa va traiasca domnisoara si sa fie tot asa cuminte in continuare!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze