Aradence minunate! (80)
Raspunsuri - Pagina 15
flavia ramona spune:
Alina, imi pare tare rau de tatal tau
. Sanatate si refacere rapida.
Leagat de analizele din deget, daca asta e singurul motiv atunci aflati ca la Tahimed la gara nu se citeste la microscop rezultatul. Au un calculator si imediat dupa ce ii ia sange, il pun intr-o sticluta (cu inca ceva) si pun sticluta in calculici si ala scoate dupa vre-un minut o hartie cu rezultatele. Asa ca nu are rost sa-i chinuiti pe copii daca asta e singurul motiv. Mie mi-a spus inca de atunci cat e anemia, deci pe loc.
Diana, eu nu te pot ajuta, dar sunt convinsa ca va ajunge cat mai repede si la a face pipi la olita tot timpul si a renunta la scutec.
gabitzica spune:
Am fost cu Ioana la analize la Tahimed si i-a luat din vena. A zis asistenta ca se uita sa vada daca are vene bune, daca nu, nu o chinuie, pentru ca eu nu eram foarte convinsa sa imi supun copilul la asemenea supliciu. Are fata mea niste vene!!!Seamana cu mine. A intepat-o o singura data si a reusit sa ii colecteze in 2 eprubete, una pentru hemoleucograma si una pentru sideremie.
Flavia mi-au zis ca sideremia din vena sa face. Sideremia e fierul din sange. mai trebuie sa-i duc pishu si am scapat o vreme.
Cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca a fost intepata.
Cine ma lamureste cum e exact cu antipolio? Am uzit ca nu stiu cata vreme nu au voie sa ia injectii, sau sa fie intepati. Cine ma lamureste ? Alina? Diana?
Monica
10.000 de postari??? cred ca esti prima in top! Vezi de-aia nu iesit tu cu copilul la plimbare, ca ai treaba pe DC
Lasand gluma la o parte mi-ar placea sa te cunosc. In ceea ce priveste olita nu mai imi amintesc exact, si nici nu mi-am notat toate amanuntele astea. Stiu ca atunci cand s-a obisnuit sa ceara olita , l-am lasat fara pampers, sa faca pishu pe el. Daca o lasi cu scutec , nu o sa se ceara in graba la olita, pentru ca nu are senzatia de disconfort. Scutecul de zi l-am scos inainte de 2 ani ,a iar cel de noapte pe la 2 ani si 3 luni. Nu i l-am mai pus cand am vazut ca 3 nopti consecutiv nu a facut deloc in scutec.
pufymic spune:
Alinush imi pare rau de tatal tau!
Sanatate multa ii doresc!
si multumim de scaunel!In curand primim si noi unul![]()
![]()
Flavia pe RDS te-am sunat....poate nu erai acasa....sper sa ne intalnim zilele astea sa iti dau banutii ca acum s-au inmultit
!
Monica chestia cu obisnuitul la olita cred ca depinde de la copil la copil.....Eu pe Alesio am inceput sa-l obisnuiesc cu olita de pe la 1 an si vreo 7 luni.....era vara si-l lasam in funduletul gol....si i-am tot explicat de n-shpe mii de ori ca daca vine pisu/kk sa se puna pe olita.....am avut si "accidente" ca a facut de o gramada de ori pe covor....dar incet incet a priceput care e faza....si foarte usor am scapat de scutec peste zi....de scutecul de peste noapte am scapat definitiv abia acum la 2 ani jumate(aprox)....cu toate ca era plin scutecul dimineata(doar pisu, kk nu mai face de mult noaptea) am prins curaj si nu i l-am mai pus seara....iar noaptea m-am trezit si l-am pus(asa adormit) pe olita....la inceput de vreo 2-3 ori....apoi o data....si acum nu se mai trezeste deloc noaptea pentru pisu.
Bafta si voua cu olita!Vei vedea ca in curand veti si uita de scutece
!
Acum despre noi: am fost la analize(din vena i-a recoltat, f usor ca avea o vena superficiala f vizibila si care nu s-a spart
), deci l-au intepat doar o data
), apoi am mers la vaccin(l-am si cantarit si masurat are 9800 grame si 72,5 cm)....si gata!Acum cand am ajuns acasa a urlat vreo ora....si acum doarme!
Gabi dupa antipolio nu se fac injectii(IM mai ales.....asa parca tin minte) o luna!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alinamoro spune:
Gabi, nu-i problema daca a intepat-o pentru recoltat, se pot face si injectii intravenoase, intramusculare nu are voie 1 luna dupa antipolio.
Nu i-a recoltat cumva Ligia la Tahimed, asistenta care era la noi la laborator? Lucreaza acolo.
Azi noapte a murit mama lui Emilia B. (fetele care nu stiu despre cine vorbesc...e mama dr. cu care lucrez). A avut 62 de ani.![]()
Monica, asa-i, daca nu conduci nu prea are rost scoala de soferi. ![]()
La Dragos am scapat de pampers noaptea la 2 ani si o luna. Femeia care statea cu el l-a invatat fara pampers la somnul de amiaza si apoi nu i-am mai pus nici noaptea, nu a facut niciodata in pat. Mai multe "sfaturi" nu stiu sa-ti dau, fiecare copil e diferit, cand sunt ei pregatiti atunci e ok.![]()
Flavia, am inteles cu aparatul, dar analizele din sangele venos sunt mai concludente decat din capilar, asa cum e si la glicemie, analizele din vena sunt mai sigure decat din deget si facute cu glucometrul. Asa le facem si noi la pacienti pentru un rezultat rapid, dar periodic ii trimitem la laborator sa le recolteze din vena.
Si eu i-am facut Adeliniei hemoleucograma tot din deget si vreau sa-i mai fac luna asta sa vedem cum stam, eu nu i-am mai dat fier demult, dinainte de concediu.
Fug ca-mi scoate tot din sertare...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Ioana, ai scris si tu intre timp...bine ca ati scapat usor la analize.
Ce grasunel e Nicolas!
Am uitat, multumesc fetelor pentru urarile de sanatate pentru tati.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina imi pare rau de mama dr. B.
Dumnezeu sa o odihneasca.
Ioana voi la ce laborator ati fost?
Alina o stiu pe Ligia, dar nu a fost ea. Au fost alte 2 asistente.
ancapolgar spune:
Salutare!
Flavia,deci te-a lamurit Alinush cum e cu analizele. S-a invinetit Alex l-a manuta stanga,din care i-a luat sangele.Am vazut eu atunci,am stiut ca asa va fi.Trebuie sa o sun pe dr de familie,sa vad daca au reusit aia sa ii faca analiza.
Eu tocmai am terminat de curatat pestele,ca mi-a adus Ovi un crap mai maricel si mi-a cam fost groaza de ce ma astepta,dar nu a fost asa complicat,bine ca am scapat. Acum ne pregatim sa mergem la bunica-mea in Sinicolau sa facem zacusca.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
flavia ramona spune:
Am inteles de analize fetelor. Mersi de explicatii.
Rezultatul la copro e ok. Atunci oare de la ce ii miroase gurita, ca deja sunt obsedata. Sau poate mi se pare mie
.
gabitzica spune:
Eu stau ca pe ace, ca Ioana doarme de mai bine de 3 ore, sper sa nu fie efectul intepaturii combinat cu vaccinul... cred ca merg sa o trezesc. Am fost de o ora sa ma uit daca a facut ceva in punguta ca vreau sa-i duc pentru sumar urina, a deschis putin ochii si a dormit mai departe. Nu cred ca mai imi mai face nimeni sumar la ora asta...
Ioana, tu cum esti? Stiu ca ai fost la control la Cj.
pufymic spune:
Gabi la Bioclinica am fost.
Ca m-ati intrebat, la dr a fost ok, mi-a facut si o eco abdominala(a zis ca e ok uterul) si mi-a recoltat secretie pt. Pap,luni seara il sun sa-mi zica rezultatul.....Dar din cate zicea el nu crede ca sunt probleme.
Ciclul meu e aiurea....dar el mi-a zis ca e asa din cauza ca alaptez.....deci mai astept pana intarc si atunci om vedea ce mai e....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!