Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Veronica, la ziua mea parca nu a fost nici o Cristina.
Stiu momentul dificil prin care ai trecut. E vorba de Elena, care nu e membra DC
Ca sa stie si fetele, e vorba de o fata al carei copilas a murit cu cateva zile inainte sa se nasca. Dar, tu, Veronica, nu aveai de unde sa stii, ptr ca ei probabil ii facea bine sa vorbeasca despre sarcina si nasterea ei, desi finalul a fost tragic. Sincer, ma asteptam ca cineva va pune intrebarea, ptr ca din ce povestea ea, intr-adevar a reiesit ca are un baietel. Cred ca e i-a fost greu sa rosteasca ' a murit' si eu care stiam, tot am intepenit cu zambetul pe buze, d-apoi inca tu.
Nu ai de ce sa te simti prost, chiar deloc. Cred ca desi, ea si-a pierdut copilasul, cele noua luni petrecute la ea in burtica au creat o legatura pe care nu vrea sa o uite si nu ezita sa povesteasca de el niciodata....

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Merci de urarile de sanatate.
Daca tot ai timp, poate poti sa intri pe mess. Daca nu ai mess instalat incearca sa intri de pe www.meebo.com

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Veronica, la ziua mea parca nu a fost nici o Cristina.
Stiu momentul dificil prin care ai trecut. E vorba de Elena, care nu e membra DC
Ca sa stie si fetele, e vorba de o fata al carei copilas a murit cu cateva zile inainte sa se nasca. Dar, tu, Veronica, nu aveai de unde sa stii, ptr ca ei probabil ii facea bine sa vorbeasca despre sarcina si nasterea ei, desi finalul a fost tragic. Sincer, ma asteptam ca cineva va pune intrebarea, ptr ca din ce povestea ea, intr-adevar a reiesit ca are un baietel. Cred ca e i-a fost greu sa rosteasca ' a murit' si eu care stiam, tot am intepenit cu zambetul pe buze, d-apoi inca tu.
Nu ai de ce sa te simti prost, chiar deloc. Cred ca desi, ea si-a pierdut copilasul, cele noua luni petrecute la ea in burtica au creat o legatura pe care nu vrea sa o uite si nu ezita sa povesteasca de el niciodata....

Dumnezeule, ce tragedie!!!
Nu mi-am dat seama ca saracutzul puiut a murit in burtica, parca auzisem ca Elena zicea ceva de genu' ca sotul ei e disperat cand ramane singur cu bebelushul ca plange baietelul mult, nu stiu poate n-am inteles bine sau poate mai au un copil.
Credeam ca avem copilashii de varsta apropiata de aia am si intrebat ce varsta are puiutul.Mi-a raspuns trist:"Nu are, a murit"
Cata durere in sufletul ei si acum imi amintesc cuvintele ei shi mi se frange inima.

Doamne nu stiu cum sa-ti revii dupa asa ceva, zilele astea tot bantuind pe DC am citit unele cazuri atat de tragice cum e si cel Elenei,incat plangeam in fatza calculatorului si deshi nu v-am spus-o niciodata si eu am fost intr-o situatie delicata inainte de naste,in noaptea aia, 2 doctori mi-au zis ca nu aud bataile inimii bebelusului ,doar puslsul meu,pana la urma l-au auzit dar f slab,ma verificau din 2 in 2 ore.

Eu nu m-am ingrijorat prea tare pt ca mergeam de 2 ori pe zi la monitorizari si am zis ca-s rezidenti prosti,dar... Iar de miscat Oliver nu misca decat f rar(1-la 6 ore si niciodata la monitorizari),atunci nici n-am realizat prin ce primejdie am trecut,credeam ca asa trebuie, insa citind unele cazuri cu simptome asemanatoare (hipertensiune+batai slabe+miscari rare, intarziere de crestere intrauterina),dar cu consecinte ingrozitoare,m-am speriat cand am realizat ca l-as fi putut pierde, si acum ii sunt recunoscatoare dr ca am nascut cand am nascut,insa ma intristeaza faptul ca trebuit sa insist eu foarte mult sa vada daca e vreo problema,desi ea avea toate informatiile medicale necesare.

Iar la monitorizori tot asa ma duceam mai mult de capu' meu ca dr a zis ca sunt necesare doar in weekend cat nu e ea (m-a internat vineri), dar eu am profitat ca nu a scris cat timp sunt necesare monitorizarile si le bateam la cap pe asistente ca TREBUIE sa ma duc sa ma monitorizeze.

La mine a fost mai mult un feeling, dar ea ar fi trebuit sa arate mai mult implicare fiind viata unui bebelus la mijloc.Dupa atatea cazuri nefericite imi dau seama cat de norocoasa am fost.

Noroc ca s-a oprit aparatul o data brusc,desigur era doar o kestie tehnica, dar eu m-am speriat si m-am dus val-vartej la dr de garda, ea a fost singura care m-a preintampinat ca poate fi o situatie grava si sa fie fatul in suferinta fetala,cuvintele ei m-au determinat s-o bat la cap pe dr mea cea indiferenta.

Multumesc cerului ca e totul bine, si Dumnezeu sa le ajute pe mamicile care au parte de asemenea tragedii,e greu sa pierzi o sarcina la inceput, insa cu cateva zile inainte de nastere e o adevarata drama!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Merci de urarile de sanatate.
Daca tot ai timp, poate poti sa intri pe mess. Daca nu ai mess instalat incearca sa intri de pe www.meebo.com

Pana am scris mesaju' se facu 15.30,deja ma pregatesc de spart usa:)))
Declar cu mandrie ca mi-am convins jumatatea sa mearga i-am dat un argument in plus ca in frigider se spanzura shoriceii shi trebuie sa ne aprovizionam oricum de la Carrefour si de ce sa nu imbinam utilu' cu placutu'.Aaaa,si i-am zis sa-si ia si rucsacul ca sa avem unde baga plasma pe care ne-o vor da cadou, ar fi shi cazul dupa ce au economist atatia bani pe spatele nostru ca nu i-am dat pe mana protectiei consumatoruluiVa povestesc maine cum a fost "MAREA"petrecere.
Referitor la Cristina, cred ca n-am pus punct shi virgula intre gandurile mele, nu ma refeream la vreo Cristina de la ziua ta, ci la Cristina ("ticka") care apare pe primele pagini ale clubului.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Vin si eu dupa munca sa vad ce mai scriti,cum o mai duceti.

Veronica,succes la cistigarea plasmei.
Pai si eu zilele astea neavind ce face am citit ceva subiecte despre mamele care si-au perdut copii sau sarcina si nu numai,da,e foarte dureros,cum si tu,mie mi-au adus aminte tot momentele de nastere,ca pe a treia am nascuto foarte greu in 8 ore pentru mine e mult ca pe ceilalti 1ora-2,si la bebele nostru inainte sa se nasca cu o jumate de ora sa oprit inimioara,vai ce speriata eram,ca eu vedeam la monitor ca inima nu se mai zbate si a mea tot inceta de frica,dar sa trecut cu bine,slava Domnului ca a avut grija.

Oare cine mai apare?

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Hello!
Of Lilia ce belea pe capul tau ,iti doresc sa te faci bine cit mai repede.Poate te roji sa-ti dea vreo 2 zile libere de la servici ca sa nu se inrautateasca situatia .Asteptam pozicile de la ziua de nastere.
Vero nu ne-ai zis cum a fost in vacanta ?sau poate eu n-am fost atenta .Cum a fost la petrecere ?
Alina tu vorbesti de uleiuri esentiale asa-i ?alea in sticlute mici si inchise la culoare ?eu n-am din alea ,dar am vazut ca se vind la health store ,daca nu ma insel pretul la ele incepe de la 10$.Vreau sa-mi iau si eu unul de proba.
Pozele sunt superbe si Lori pare tare fericita si incintata de tort.Frumos ai decorat cu fondant.Am vazut si acvariul e asa de mare ,cred ca le place la copii.
Nati cum te descurci ?sper sa te lase puiul mic sa te odihnestisi .

La noi nimic nou.Ieri am fost la magazin si am ramas socata ca astea vind ornamente si altele de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor!!!!
Lilia,incearca macar pe noapte sa iei niste medicamente pt raceala,si sa te "imunizezi" cu ceaiuri,miere si lamie.
Sper sa fii bine pina simbata
Vero,da cum te-au gasit cei de la Carefour??? aveau tel tau? Sper sa petreceti bine diesara
Davina,da,exact despre acele uleiuri eu vorbeam(in sticlute mici).Mersi de aprecieri
Mariana,mai ai miine o zi de lucru,si gata
Nati,ce faci???? te odihnesti destul????
Carina,ne dai un semn???

la toate fetele,si un sfirsit de saptamina cit mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Helou, fetili,

Iaka m-am eliberat si eu nitel. Nu ca as fi tare ocupata, dar epiziotomia fir-ar sa fie, nu ma lasa inca sa stau comoda pe scaun. Asa ca atunci cind doarme pitica, sau dorm si eu impreuna cu ea, sau imi gasesc ceva de lucru prin casa. Fata e o dulce, maninca si doarme, uneori mai holbeaza ochisorii aia mici si se uita mirata prin parti. Si chiar daca nu focalizeaza privirea, tot mi se pare ca se uita inteligent si am impresia ca daca ii zic "bau", o sa izbucneasca in ris. E tare tare scumpica, ma uit la ea si ii multumesc lui Dzeu ca sint asa norocoasa, ca mi-a dat minunea asta, de fapt 2 minuni. E atit de micuta, incit iti vine sa o tii mereu in brate, sa o pupacesti, sa o lipesti de tine si sa o simti ce calduta si molicica e. Iar cum miroase, ah, stiti si voi cum miroase un bebelus, mai ales al tau. Azi am iesit prima data cu ea afara. A adormit din momentul in care am iesit pe usa blocului si a dormit pe toata durata plimbarii. Se pare ca i-a placut sa se plimbe pe afara.

Alincic, nu, fata aia nu era Nati daca la mine te referi. M-am cunoscut cu Lilia in cadrul acestui club, al moldovencelor, iar cu timpul ne-am apropiat destul de mult, gasindu-ne destule puncte comune.
Am vazut pozele de la ziua Loredanei, ce mutrita strengara are sarbatorita, e tare tare dragalasa! Si in general, toti trei copiii tai sint tare frumosi. Felicitari, ca mamica esti realizata pe deplin, zic eu.

Vero, ce chestie interesanta cu petrecerea! Cind e? Sa te duci neaparat si sa ne spui si noua cum a fost, ce cadouri ati primit.
Ticka nu mai scrie demult pe forum. Intr-o vreme am mai comunicat cu ea pe mess, zicea ca si-a schimbat serviciul, de unde nu mai are atita libertate de a intra pe forum. Apoi i s-a pierdut urma si pe messenger, nu mi-a mai raspuns, poate nici nu mai folosea ID-ul, nu stiu.

Lilia, multa sanatate, o mama "nu are voie" sa fie bolnava, se naruie casa, stii si tu.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Nati,ma bucur ca poti intra din cind in cind sa ne povestesti ce mai face micuta Sofia,asteptam pozici cu voi doua.
Lilia,insanatosire grabnica!!!
Alina,eu ma bucur ca miine e vineri si am scirba cind e duminica seara,dar asa trece si timpul ca deja ma gindesc cum as face ziua de nastere al lui Alice,copii deja mi-au gasit cu ce so imbracam.
Davina,si eu ma mir ca deja in magazine mai ales la mall stau brazii impodobiti,cind treceam pe linga ei incercam sa ma vad de Craciun,este o sarbatoare favorita a mea,eu astept cu nerabdare ca o sa am 13zile holiday,horray!!!

Ce sa va mai spun,Sintem si noi mari si ne tinem de ghidusii,alergam in lung si in lat,as pune ceva video pe aici dar nu am incercat niciodata,rostim-mami,tati,nana(lui Ana)intelege multe dar nu le face pe toate ca nu vrea,voi incerca astazi sa mai pun ceva foto.

Bay,si un sfirsit de saptamina cit mai bun.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Vai,Nati,ce frumos povestesti despre bebita,abia astept s-o vad in poze.Imi inchipui ce dragalasa si scumpa e.
Povesteste cum a reactionat Vlad,ce spune el,ce face??
Si desigur asteptam sa ne povestesti cum a venit pe lume micuta.
Dar toate cu rabdare,caci abia faceti si voi o saptamina

Multumesc mult pt cuvintele voastre frumoase

ce chestie buna e DC-ul asta iti faci prieteni, si regasesti prieteni si colegi.
Cornelia,voi ce mai faceti,unde sunteti???

Mergi la inceput