Clubul moldovencelor de peste Prut (50)
Raspunsuri - Pagina 12
alionushca spune:
Felicitari mamicuta de Amelia - mare sarbatoare in familie - multa sanatate la toti si numai zimbete pe buzele fetitei. Si sa aveti cit mai mult timp liber pentru ea - timp plin cu jocuri ...dormit la ameaza![]()
Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III, luna IV, luna V, luna VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
Davina spune:
La Multi Ani draga Amelia ,sa-ti dea Domnul multa sanatate,o copilarie frumoasa si o viata fericita alaturi de parintii tai care te iubesc enorm.
alincic spune:
Salutare la toti.
Lilia,astazi m-am uitat la primul capitol al Moldovencelor,si am vazut ca tu ai fst initiatoarea subiectului.
Uite-asa am aflat si cum te-ai facut tu Bucuresteanca.Ia zi,fata cu care asteptati cheile,este cumva Nati???
Mi-au placut povestirile voastre,cind mai am timp,mai rasfoiesc din urma.
Asteptam impresii de la ziua Ameliei.
O zi buna tuturor.
Davina spune:
alincic mama ce bunataturi ai facut la ziua Loredanei ,bravo.Unde-s pozele cu sarbatorita ?
ce fel de uleiuri folosesti la baie ?eu am cumparat de jojoba si de alune dulci dar nu stiu daca se pun si in apa.
alincic spune:
Davina,eu am ceva ramasite de uleiuri din tara(menta si lamie),dar m-ar interesa sa cumpar de aici uleiuri.Mi se pare ca am vazut undeva dar nu stiu sigur.Mie imi place sa folosesc aroma-terapia,am si o lampa care o folosesc dar si la baie imi place.
Eu cred ca se pun si in apa,cel putin la mine in cartulie scrie cum sa le folosesti.pentru un efect mai bun tre sa amesteci cu miere,lapte sau sare,de la 3 la 9 picaturi.
Aici sunt nizte poze http://entertainment.webshots.com/album/558616426yoiZuj?start=24
cu sarbatorita,dar am uitat sa fac si cu cadourile
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI AMELIA!!!
Mami
11+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
alegrutza spune:
Fetelor,vreti o kestie tare?!
M-au kemat astia de la Carrefour la petrecere:)))din cauza pestelui stricat:))))Cica i-au kemat pe toti care au facut reclamatiii sa spunem ce imbunatatiri vrem sa faca Carrefouru' si ne vor da si "cadoaie".He-he sper sa nu ne serveasca la masa pestele ala stricat pe care l-am dus inapoi:))))
Eu am deja o propunere de imbunatatire:curatarea pestelui la cererea clientului si nu la latitudinea angajatului,iar atunci cand il curata sa-l mai shi miroasa, nu sa mi-l "serveasca" stricat.

Duc munca patriotica de convingere a sotului sa mearga cu mine,ca nu vrea...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
LiliaToma spune:
Salutare
Multumesc la toata lumea de felicitari, sunteti niste scumpe. Fie ca tot ati dorit sa se implineasca.
Amelia a sarbatorit ieri la cresa un pic. Am facut niste poze, o sa le pun intr-o zi impreuna cu alea de la ziua mea![]()
Din pacate eu m-am imbolnavit intr-un hal fara de hal. Ieri am plecat acasa ca aveam febra si frisoane de nu mai judecam bine. Am adormit de vreo 3 ori in 4 ore. Noaptea iar febra cu frisoane si vomitat. De dimineata am fost la dr, cica se aude ceva la plamanul drept, diagnosticul final: traheita cu administrare de antibiotic. Abia rezist la serviciu ca nu ma pot invoi inca( am putine zile lucrate)
Ma doare spatele; picioarele ma rod ca la ploaie, nici nu mai stiu ce ma doare si ce nu.
Sper sa imi revin pana maine seara ca sambata tr sa o sarbatorim pe Amelia....
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Salutare
Multumesc la toata lumea de felicitari, sunteti niste scumpe. Fie ca tot ati dorit sa se implineasca.
Amelia a sarbatorit ieri la cresa un pic. Am facut niste poze, o sa le pun intr-o zi impreuna cu alea de la ziua mea
Din pacate eu m-am imbolnavit intr-un hal fara de hal. Ieri am plecat acasa ca aveam febra si frisoane de nu mai judecam bine. Am adormit de vreo 3 ori in 4 ore. Noaptea iar febra cu frisoane si vomitat. De dimineata am fost la dr, cica se aude ceva la plamanul drept, diagnosticul final: traheita cu administrare de antibiotic. Abia rezist la serviciu ca nu ma pot invoi inca( am putine zile lucrate)
Ma doare spatele; picioarele ma rod ca la ploaie, nici nu mai stiu ce ma doare si ce nu.
Sper sa imi revin pana maine seara ca sambata tr sa o sarbatorim pe Amelia....
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lilia, ce veste proasta ne dai,mai intai Amelia bolnavica acum tu
.Ai grija de tine si daca te simti rau, i-ati concediu medical, doar iti prelungeshti boala kinuindu-te pe la serviciu, pt medical nu-ti trebuie sa ai mare"staj" ca pt concediul de odihna, oameni sunt si ei, nu cred ca o sa se uite uryt daca o sa stai cateva zile acasa pana iti revii.Sanatate multa!
Iata-l pe
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by alincic
Salutare la toti.
Lilia,astazi m-am uitat la primul capitol al Moldovencelor,si am vazut ca tu ai fst initiatoarea subiectului.
Uite-asa am aflat si cum te-ai facut tu Bucuresteanca.Ia zi,fata cu care asteptati cheile,este cumva Nati???
Mi-au placut povestirile voastre,cind mai am timp,mai rasfoiesc din urma.
Asteptam impresii de la ziua Ameliei.
O zi buna tuturor.
Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album
Alincic, am luat exemplu de la tine si m-am apucat si eu de "inceputuri",nu de alta dar n-am absolut nimic de lucru,mi-e si jena ca vin la lucru si doar stau aiurea in tramvai,astia nu au ce-mi dau de lucru ca munca de pe santier stationeaza din cauza unor contracte nesemnate iar de la birou nu se poate inainta cu furnizorii.In fine nu va mai plictisesc cu detaliile altceva vroiam sa zic.
Din lipsa de ocupatie,am ajuns la capitolul 3, si am ramas captivata de discutiile voastre de inceput, e o kestie aparte felul in care ati inceput sa va cunoasteti reciproc, am aflat mici/mari detaliile unele mai semnficative altele mai putin, dar e foarte fain sa te pui in tema, ca noi "intarziatele" a trebuit sa prindem din zbor informatiile despre fiecare, ce mai stii, ce afli pe parcurs, ce nu prea stii shi intrebi...si o dai in bara "big time' eu am patit-o si sincer nu-i placut deloc-Prietenii stiu de ce (Silvia shi Lilia)-Mai ales am dat-o in bara rau de tot la ziua Liliei
Lilia

,am ramas atat de socata cand am primit raspunsul la intrebare(inocenta de altfel), incat nici n-am putut sa ingaim macar un cuvant de parere de rau, iar minutul de tacere de dupa mi s-a parut cel mai lung din viata mea, imi venea sa intru in pamant de rusine

Dar sa trecem la lucruri mai vesele, mi s-a parut o fata interesanta Cristina (normal nu doar ea si celelate fete) vorbesc de ea la modul particular pentru ca eu n-am avut ocazia sa o cunosc,mi s-a parut haioasa si am apreciat initiativa ei , a initiat nishte subiecte de discutii f interesante.
Stiti ce s-a intamplat cu ea, de ce nu mai e pe DC?
Sper ca totul e ok cu ea, si nu intra pe Dc doar din lipsa de timp, of sper ca n-am pus iar o intrebare "intrebatoare"
Iata-l pe