Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Cred ca urarile voastre m-au ajutat ca ma simt mult mai bine, multumesc.
Din pacate Amelia dimineata avea febra si a vomitat. Incercam acuma sa ne dam seama daca revine viroza sau e e vreo intoxicatie. Tati e acasa cu ea sa ii urmareasca starea.
Asta ne-a dat peste cap, ca maine vroiam sa ii sarbatorim ziua de nastere cu copiii acasa, dar inca suntem pe ganduri. Maine sigur nu mai facem nimic, dar daca ne ajuta Dumnezeu si nu mai avem nimic nici una dintre noi, poate ii facem duminica. Sa vedem nu stiu, sunt tare derutata.

Am puse niste poze de la cresa aici
Din pacate nu am nici o poza mai reusita cu tortul. Asta e facuta in masina, am mai facut cateva pe hol la cresa, dar se pare ca era intuneric si nu au iesit. Dar pot sa spun ca Amelia a fost impresionata.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor
Ma bucur sa aflu vesti de la Nataly,ce dulce vorbesti de piticuta ca te topesti dupa ea..abia asteptam si noi poze cu proaspata mamica si bineinteles cu mica printesa
Lilya,wow ce tort,arata trasnet!!! se vedea foarte bine ca Amelia era fericita si copii la fel,abia asteptau sa se infrupte..cred ca si educatoarele au ramas cu gura cascata la vedera tortului,nu doar copiii
Imi pare sincer rau sa aud ca Amelia se simte iar bolnavioara,sper sa nu o tina mult.Fata ta imi aduce mie aminte de Chris cand era mai mic si incepu-se sa mearga la cresa si prim an de gradinita cand era mereu,mereu bolnav.Noi nu mai stiam ce sa facem si cum sa procedam, 2 zile il duceam in colectiv si a 3 zi iar se imbolnavea iar si trebuia sa stea acasa(imi era si rusine cat lipseam de la servici,dar bine ca m-au inteles).
In casuta noastra inca nu n-eam mutat,mai avem ceva pana atunci;am intrat de vreo 2 ori pe acolo si m-am speriat,e un adevarat santier, se lucreaza din greu,bine ca acum am trecut de faza cu daramatul si scoaterea gresiei,faiantei si altor lucruri vechi,asa ca nu mai e asa mult moloz;usor,usor o sa iesim noi la capat cu reparatia
..ah da,in sfarsit mi-am luat si eu ieri buletinul, ca taaare mult s-a mai lungit.
Alinca am vazut pozele de la ziua sarbatoritei,fff frumos,copiii fericiti si tortul delicios!!!
v-am pupat,o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna!!!

Lilia, vai ce a mai dat peste voi,sa va treaca cit mai repede,nici nu mai stii ce sa crezi mai bine sa ai viroza sau intoxicare ,nici una nici alta ca toate sint rele,ce frumos tort a avut Amelia mi-a placut mult crema cum arata,si Amelus o draguta cu zimbetul atragator,sa va ajute DD sa scapati de raceala si sa nu se mai intoarca,la voi deja e frig?

Va las ca plec la munca azi e vineri,o zi buna.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

alincic, Lilia, desi cam tarziu, sper sa acceptati si urarile noastre de bine pentru Lore si Amelus

La multi multi anisori!!!!O viata lunga si frumoasa cu tot ce-i mai bun!!! Mult noroc si sa aduceti numai bucurii mamicilor voastre!

Lilia, insanatosire rapida! sa va reuseasca aniversarea Ameliei asa cum v-ati propus! intradevar foarte frumos tortul, e facut de manutele tale?

Natalia, ce frumos vorbesti de papusica ta, m-am topit aici citind , se simte in cuvintele tale tremurul unei mamici fericite...abia astept sa-ti admir puiutul in pozici...

alincic,nu am mai reusit sa fac eco in concediu...ramane surpriza pana la urma, desi instinctul imi zice ca tot cocosel va fi ...deja vom vedea, important sa fie sanatosel, alte preferinte nu avem

O seara linistita si frumoasa la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mariana, felicitari pentru progresele lui Alice! Nici nu stii cum acusica va intra cu voi in vorba de-a binelea. Video poti sa pui pe webshots, eu n-am incercat, dar am vazut la altii.

Lilia, ce ghinion pe voi cu bolile astea, saracuta Amelia, prin cite trece, si cum asteapta ea sa-si serbeze ziua. Sa-i treaca cit mai curind!
Pozele de la cresa mi-au placut mult. Tortul a fost f. frumos, se vede si din poze cit de incintata a fost Amelia de el.

Veronica, am vazut pozele din vacanta voastra, ce locuri frumoase ati vizitat. In special m-au impresionat muntii din fundalul citorva poze.
Si pozele cu botezul le-am vazut, a fost cumintel Oliver, nu? Pare asa serios, zici ca era constient de seriozitatea evenimentului.

Tanya, succes in continuare la renovat, sa va iasa un cuib frumos, asa cum v-ati dorit.

Iulia, ma bucur ca ai revenit. Deci la nascut tu urmezi, hai ca nu mai mult si rezolvati misterul.

M-ati intrebat despre povestea nasterii.. ei bine, nu sint mare talent in ale povestitului, si nici nu am mare lucru sa va spun. Pe scurt pot sa va zic ca a fost o nastere mult mai grea si mai dureroasa decit prima, in schimb recuperarea a fost mult mai rapida si mai usoara. Imediat ce m-au adus in salon, m-am sculat si mi-am vazut de treaba (a se citi "scotoceam dupa mincare", intrucit eram moarta de foame ). Ca sa va dati seama de diferenta dintre cele doua nasteri, imediat dupa prima am zis ca mai vreau un copil, pe cind in timpul travaliului celei de-a doua nasteri fraza cea mai des urlata de mine a fost "nu mai vreau copii!" Urlata, da, pentru ca urlam, tipam, racneam, gemeam pe acolo de durere, cu siguranta am bagat in boale gravidele de pe acolo. Poate daca ma gindeam din timp la anestezie epidurala, era sa vin acuma cu alte impresii. Dar totul e in urma deja, iar eu am ramas cu partea frumoasa (si dulce) a nasterii: minunea mea de fata.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

P.S.: Am pus niste poze in contul comun.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Ce ma bucur Nati ca-i intrat pe aici sa ne povestesti despre bebita.Imi pare rau ca-i avut o nastere ,vezi daca te hotarasti la un alt bebe i-ati epidurala numaidecit.Imi place cum povestesti despre comoara voastra ,orice cuvint emana dragoste.Am vazut si pozele ,e asa micuta si scumpa ,mi se pare ca seamana cu Vladut
Lilia ce tort wow ,super frumos ,ce-as minca si eu o felie din el si Amelia e tare fericita si zimbareata in poze.Sa dea Domnul sa se faca bine si sa serbati si in we fata.
Marianca ,Alice inca n-a inceput sa-ti faca revizie ?.Super ca ai concediu asa de lung ,ca din cite vad in america majoritatea au numai 2 saptamini pe an.Si mie imi place mult Craciunul ,abia astept sa vina.Se poate pune video pe webshots,e exact ca la poze.
Veronica am vazut pozele din vacanta ,ce locuri frumoase ati vazut . La botez arati foarte bine si Oliver pare asa cumintel.
Tania bafta cu reparatia si sa fie asa cum v-ati dorit .Cred ca abia astepti sa te muti la cuibusorul vostru.
Yulia ce surpriza vei avea la nastere .La voi nu se face eco obligatorie la 32 saptamini ,ca sa vada cum se dezvolta bebe ?Mai povesteste de Adrian ce mai face ?

Pupici si va doresc un we linistit .

ps.Nati nici nu-mi vine a crede ca si Deanna avea piciorul asa de mic ca Vanda si acuma e cit palma mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Nati,ce frumusica e fetita voastra si dulcica,paremise ca seamana un pic cu mami,sa fie si harnicuta ca mami.Eu mi-am dat seama deja ca e maruta fetita noastra,dar are deja si obiceiuri care nu ne plac si incercam sa le scoatem,cind sora mea statea cu ea si ea se baga peste tot-tot ii spunea"date de acolo" si acum cind nui place ceva spune"date",sau daca nui place ce spui sau ii interzici ceva incearca sa te pacaleasca cu altceva,eu adeseaori rid ca fata asta a fost facuta la batrinete de aia e asa desteapta ca ceilalti nu-mi faceau atitea la asa virsta
Davina,cu revizia am inceput demult,chiar saptamiina trecuta am cumparat niste clame speciale care se baga la dulapuri dar sotul tot mai ocupat ca a uitat si de noi,in Moldova am fost oameni mai liberi insa aici parca am venit in robie,voi ce mai faceti in timpul liber,ca nu mai stiu ce sa mai fac cu copiii in we.
Lilia,cum voi va mai simtiti,vo trecut macar putin raceala,si totusi ce are Amelia?

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Marianca sa stii ca clamele alea de dulapuri si aparatorile de priza sunt tare bune ,ca nu trebuie sa stai cu frica ca baga ceva sau inghite chimicale s.a .Dar noutatea prosta e ca la noi Deanna a inceput sa scoata aparatorile de priza de la 1 jumatate.
Activitati-- depinde ce le place la copii ,noi am avut un membership la zoo pe un an si citeodata ne duceam si de 2 ori pe saptamina ,dar te poti duce si zilnic daca ai timp si dorinta ,nimeni nu-ti zice nimic.Anul asta ne-am facut membership la Disneyland tot pe un an ,chiar daca e departe ,daca ne ducem de 2-3 ori ne-am scos banii.Aici mai e Legoland,SeaWorld,Soak City ,trebuie sa fie si la voi asa ceva. Cel mai ieftin e parcul desigur sau vinezi zilele cind au intrarea gratis la muzee.Sau la cinematograf,sau cursuri de we la patinaj,karate,dansuri ..

Lilia cum se mai simte Amelia ?dar tu ?

we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Scuzati ca nu scriu la fiecare, toti trei( deci si tati) tusim de rupem> Eu cu Amelia am facut si azi febra.
Am amanat ptr o perioada nedefinita sarbatorirea zilei ei cu copiii, desi ea azi m-a intrebat cu tristete cand o sa vina si la ea copilasii sa ii cante Multi ani traiasca.
Nu stiu ce are Amelia, deja a luat trei antibiotice luna asta, nu mai vreau sa aud de alte medicamente. Imi tot zice ca o doare burtica. Nu stiu ce poate fi, ma tem sa nu fie stomacelul de la atatea antibiotice.
Vreau saptamana viitoare sa fac o programare la dr Stanciu( un pediatru mai cunoscut pe-aici). Sper ca el sa ne indrume ce analize sa ii facem si sa scapam o data ca sunt cu moralul la pamant. Nu mai vreau sa o vad bolnava si ma rog la Dumnezeu sa se faca bine.

Corina, parca voi va tot confruntati la un moment dat cu raceli dese( eu sper si ma rog sa fie doar niste raceli). Ce ati mai facut ptr a trata?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput